Pakomentuosiu keletą rūbelių
Visu pirma noriu pagirti super 100balų negaliu atsidžiaugti suknelės medžiaga tvirta neskysta 95 polysteris 5 elastano ėmiau 8-12 nešioju šiaip 36 kaip nulieta atrodo
nemanau, kad tilptų 12 nešiojanti, na būtų labai aptempta. Ir prie aukštakulnių ir prie tapkyčiu ryški na labai man patiko
Na tik keistai tas vienas petys nuogas galėtų būti vienodi
Ši suknelė 8-10 rašo 95 medvilne 5elastano tampri bet storesne tokia medžiaga apsitempiu tip top labai faina į baliu eiti atrodo prabangiai duodu 100balų
Basutės ėmiau 6 nešioju 39 tiko sunkokos nes padas ne iš tų plonųjų bet labai gražios dailios biški skauda pirštą bet priprasti reikia niekada nenešiojau tapkių per pirštą
Batukai faini, patogūs, lengvi kulno nesijaučia kaip su sporbatukais inkariukais einu ėmiau 6 nešioju 39 bet norisi pusę dydžio didesnių na dešinė koja lyg ir gerai tik kairė na gal prasitampys, kairio bato priekis su broku gelsvas na gal išsivalys.
Papildyta:Ši bliuskytė neverta nė lito labai durna medžiaga sunku išlyginti bus
Batai visai nieko atitinka dydį
Šitie faini neatrodo kaip už tokią kainą bet man norėtųsi pusę dydžio didesnių nes mano koja siaura bet ilga o sesei tiko jos platesnė ir trumpesnė 39.
Akrilas, bet labai švelnus meilus fainutis
Tikrai faina, yra kaušeliai galima be liemenuko nešioti
Fainutis akrilas galima kaklą pasikelti atrodo super
Papildyta:Tikrai graži patogi meili super
Na man šito nereikia nei už dyką labai jau glamžosi, labai plonas, įsilyginai ir niekur nesėsk
Čia ne mano, bet mačiau kelnės plonos kas mėgsta tokias laisvas gal ir nieko man tai ne
liemuo toks rauktas laisvas apsimovus nesijaučia, kad su kelnėmis sakė
Tapkutės atitinka dydį visai fainutės paprastutės
Fu baisus nekokybiškas sagos baisios, siūlai lenda plonas nevertas
8-10 na neisibraškinau bijojau suplėšyti sesės mergina ėmė nešioja 36 irgi neitilpo su 89 klubais
nes reikia mautis per apačia o poto ušsitempti ant krūtinės, šiaip plonas nieko ypatingo.
Papildyta:Sintetika nemaloni neverta
Šiaip faini zomšas tik užkulnis keistas toks kažkoks spaudžia kartoninis ai nepatogūs man jie būtų.
Faina, bet persišviečia net balti triusikėliai
Oi šitie ne mano bet kai pamačiau įsigandau klyjai išbėgę kulnas kaip padėvėtas, murzini visi katastrofa atrodo
gėlytė užklyjuota klyjai apibėgę.