pirkau tokius baltus, 39 kojai, berods 6 dydis (o gal 5 buvo, nebepamenu):
dydi atitiko, super ant kojos, paduko ilgis- 25 cm
QUOTE(priklausomybe @ 2012 06 25, 15:09)
Kaip jums tympos, kokio ilgio? Kokio ūgio esat ?
168cm. Ilgis pats tas. Aukštesnėms jau per trumpos būtų Dydis 12.
Šiandien jau vaikščiojau, labai fainos
QUOTE(lolanta @ 2012 06 30, 09:14)
Ir aš susigundžiau pabandyti ką nors iš čia nusipirkti nusižiūrėjau keleta batų bet ten tik 3- 5 dydis, o aš nešioju 40 išmiera tai man be šansų ikišti į 5 dydi? Ar būna didesnių dydžių?
tai žinoma, kad būna . Aš nešioju 41, pirkau 8 - tiko.
QUOTE(lolanta @ 2012 06 30, 15:46)
Ačiū ieškosiu, bet kiek nusižiūrėjau batų tai tik nuo 3 iki 5 buvo
populiaresnius dydžius greičiau išperka ir lieka tik mažesni.
Mergaitės,
o kaip šios basutės? Atsiliepimai geri, bet ar neatrodo papigiai labai jau tokios
o kaip šios basutės? Atsiliepimai geri, bet ar neatrodo papigiai labai jau tokios
QUOTE(kristutyte @ 2012 07 01, 14:42)
Mergaitės,
šitas turėjau omeny
Buvau siandien Rietavo turgui tai e5p brangiausia rankinuka uz 105lt pardavinejo, o pigiausias basutes maciau 75lt
Kauno bazėje mačiau vieną iš e5p suknelių, kaina buvo apie 90LT
Tolia tik žydros spalvos. Graži, lengva suknutė, tikrai puikiai tinkanti pasipuošti.
Tikrai graži, laisva palaidinė, tik dėl tos gumos tamprios tikrai ne kas, kyla ji į viršų. Išėmiau aš gumą priekyje, tai pusėtinai, manau sunešiosiu
Papildyta:
Smagi, lengva medvilninė palaidinė prie timpu. Dažnai nešiojama.
Tikrai graži, laisva palaidinė, tik dėl tos gumos tamprios tikrai ne kas, kyla ji į viršų. Išėmiau aš gumą priekyje, tai pusėtinai, manau sunešiosiu
Papildyta:
Smagi, lengva medvilninė palaidinė prie timpu. Dažnai nešiojama.