Sveikos,
Šiandien atsiėmiau pirmą savo pirkinį iš E5P. Iš esmės likau patenkinta prekėmis.
Truputį papasakosiu ką pirkau, gal kuriai pravers.
1. Nežinau kaip ją pavadint, tebūnie
maikutė-tunikaMedžiaga - 100 proc.poliesteris, kadangi elastano nėr, tai visai nesitampo. Medžiaga ne skysta, gražiai krenta, siūlės vietoj, gražios.
Viršų nešioju 14 dydžio (nes krūtinės apimtis 98cm), ėmiau 12-14 dydį, įlindau tik tik. Gal norėtųsi vos laisviau per krūtinę arba būtų gerai vienas kitas procentas elastano
Bet judesių nevaržo, tai nešiosiu. Didesnei krūtinės apimčiai nerekomeduoju. Visas ilgis 77, plotis po pažastimis 47 * 2.
2.
Haremo kelnėsDydis jų universalus. Medžiaga - 95 pr polisesterio, 5pr spandex. Šiaip labai patiko, po siuntimo praktiškai nesusilamdžiusios, tikiu, kad ir nešiosis gerai. Visas ilgis kažkur 102cm, po guma apimtis apie 54 *2. Man su 95cm klubais dar vietos yra, bet siauresnių ir nesinorėtų. Ūgis mano 170cm, ilgio užtenka.
3.
Bateliai Kadangi idealiausias man 6,5 UK dydis (nešioju 39 arba 39,5), tai šių batų ėmiau du dydžius - camel spalvos 6 dydį ir chaki spalvos 7 dydį. Visgi mano kojai labiau tiko 7uk. Juos ir pasilikau, o
6 uk dydžio camel spalvos gal bus norinčių nupirkti? Parduodu už tiek, kiek man ir kainavo - 24Litus.
Lauke su jais dar nebuvau, bet kiek pavaikščiojua kambary, tai likau patenkinta, batai patogūs, ne kieti.
4.
Šių pardavime jau nelikę, bet gal netyčia kuri nupirkot 7 dydį ir norėtumėt keisti į 6 dydį? Mano spalva rašo
geltona, aš sakyčiau arba tai laaaabai tamsi geltona, arba net kažkiek ruda. Keisčiau į bet kokią spalvą. Jei domins, pafotkinsiu gyvai. Šiaip viskas su jais gerai, labai patogūs ir pločio gana, tik pavaikščiojau kambary, visgi remiasi didysis pirštas, dar kokio pusės cm norėtųsi. Arba parduodu už 24 Lt.