Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

QUOTE(Deirana @ 2013 03 20, 18:46)
Sveikutės smile.gif

Aš šiandien nusipirkau tokius suktukus.... Vakare išsitrinksiu plaukus, tai susisuksiu, o ryte išvyniosiu.
Tai vat, gal kas yra bandę? Kaip nuomonės?

Aš su tokiais ir sukdauvausi ankščiau, nuotraukos mano viršuje yra smile.gif Labai lengva ir paprasta, ir miegoti patogu 4u.gif Dabar plaukai per trumpi, tai naudoju nuo šaknų pakelti, irgi visai tinka biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau tuos suktukus...gaila, nufotkint pamiršau. blush2.gif doh.gif Labai gražios garbanėlės gavosi thumbup.gif Tvirtos tokios, spiruoklinės... lotuliukas.gif
Labai patenkinta tongue.gif Ir miegot patogu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deirana @ 2013 03 23, 17:50)
Išbandžiau tuos suktukus...gaila, nufotkint pamiršau.  blush2.gif  doh.gif  Labai gražios garbanėlės gavosi  thumbup.gif Tvirtos tokios, spiruoklinės...  lotuliukas.gif
Labai patenkinta  tongue.gif  Ir miegot patogu...  mirksiukas.gif

Džiugu, kad tiko biggrin.gif

Kiek dienų išsilaikė garbanos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 24, 13:55)
Džiugu, kad tiko biggrin.gif

Kiek dienų išsilaikė garbanos? ax.gif

Penktadienį, vakare susisukau. Šeštadienį išsileidau, šiek tiek lako užpurškiau. Dar ir dabar laikosi. Aišku, netaip kaip šeštadienį, bet vistiek thumbup.gif
Visiškai suprantu garbanes. Šiandien vos iššukavau tuos plaukus... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deirana @ 2013 03 24, 15:53)
Penktadienį, vakare susisukau. Šeštadienį išsileidau, šiek tiek lako užpurškiau. Dar ir dabar laikosi. Aišku, netaip kaip šeštadienį, bet vistiek  thumbup.gif
Visiškai suprantu garbanes. Šiandien vos iššukavau tuos plaukus...  lotuliukas.gif

Ilgai išsilaikė garbanos thumbup.gif
Atsakyti
Kreipiuosi į tiesiaplaukes wink.gif neretai noriu susigarbanoti savo ilgus plaukus, tačiau nenoriu jų alinti karščiu, o ir bigudukais būtų žymiai paprasčiau ir greičiau bei sveikiau smile.gif gal galite parekomenduoti, kurie yra patys geriausi? Labai laukiu pasisakymų smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2013 11 25, 14:40)
gal galite parekomenduoti, kurie yra patys geriausi? Labai laukiu pasisakymų smile.gif))

Man iš visų išmėgintų labiausiai tiko ir patiko papilotės smile.gif Lengva naudotis, gražios garbanos gaunasi smile.gif

Papilotes
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 11 25, 17:18)
Man iš visų išmėgintų labiausiai tiko ir patiko papilotės smile.gif Lengva naudotis, gražios garbanos gaunasi smile.gif

Papilotes

Su šitom man gaunasi garbanos prie galvos, t.y. kaip susuku, taip ir pasielika susukta išėmus papilotę g.gif Susukau beveik išdžiūvusius plaukus ir miegu per naktį, gal per ilgai g.gif
Atsakyti
Na mano plaukai itin tiesūs ir ilgi, tai kažin ar yra tokių bigudukų, kurie duotų efektą?.. Reikės pabandyti tas papilotes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 11 26, 10:20)
Su šitom man gaunasi garbanos prie galvos, t.y. kaip susuku, taip ir pasielika susukta išėmus papilotę  g.gif Susukau beveik išdžiūvusius plaukus ir miegu per naktį, gal per ilgai  g.gif

man tas pats, bet mano plaukai per vidurį nugaros kažkur - tai po kokio pusvalandžio nusileidžia iki pečių, o vakare iš tų garbanų tik bangos belienka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 11 26, 21:15)
man tas pats, bet mano plaukai per vidurį nugaros kažkur - tai po kokio pusvalandžio nusileidžia iki pečių, o vakare iš tų garbanų tik bangos belienka  doh.gif

Mano irgi beveik iki vidurio nugaros. Bet man beveik nesusileidžia, taip ir lieka prie galvos biggrin.gif
Atsakyti
Hmm, kiek pamenu, tai man visai normalios garbanos gaudavosi, visą dieną laikydavosi smile.gif O kitą dieną jau truputį išsileidusios būdavo, bet vis tiek gražiai atrodydavo bigsmile.gif

Tik kas man dėl jų nepatiko, kad tas metaliukas viduje labai dažnai pravaro skylę papilotėje ir po to sulenkus ją, tas metaliukas išlenda ir kabinasi prie plaukų unsure.gif
Atsakyti