Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

QUOTE(addicted @ 2006 04 24, 11:54)
Cia matosi mano isgirtieji makaronai-bigudukai

http://www.allurebea..._p_125-467.html

turėjau ir aš prieš porą metų tokus thumbup.gif , bet buvo paskolinti, ir daugiau jokių žinių apie juos .... verysad.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kur ju galima nusipirkti? g.gif
Atsakyti
Bijau pameluoti, bet atrodo droge esu jų mačiusi
Atsakyti
as nesenai maciau, tai droge buvo smile.gif tik kainos nepamenu tongue.gif
Atsakyti
Gal turite nuomuonių apie elektrinius bigudukus. Kažkada naudojausi, bet laikui bėgant susidevėjo verysad.gif ... Dabar mačiau parduotuvėje, na akivaizdu, kad su visokiais patobulinimais, paviršius padengtas aksomu, įkaista per pora minučių, dar visokie jonai, monai ir t.t thumbup.gif , kiti buvo medžiaginiai matyt irgi su besilankstancia vielute, kad butu galima fiksuoti plaukus, jie irgi šildomi elektra, įkaista tipo per 1 min ar panašiai. Lyg ir patiko bet va taip ir 100% nesiryžtu pirkti, et gal mamyčių dienai padovanos doh.gif
Atsakyti
Gerta turiu aš tokius šildomus sultukus taip pat, tik manieji dar mamos, gal kokių 10 metų senumo doh.gif , ir jei dabar neklystų g.gif , tai jie viduje pripildyti parafino, aišku ne per 1 min jie įšyla, reikia lukterti geras kokias 5 min, tačiau rezultatu esu patenkinta thumbup.gif tik pati aš jais negaliu suktis, plaukai ilgi ir man pačiai sunku ypač viršugalvį gerai susukti, tai man į pagalbą ateina mama mirksiukas.gif ( ir vis besukdama man kalba apie savo jaunystę, kai pati turėjo ilgus iki liemens plaukus, o dabar tenkinasi gerokais trumpesniu kirpimu)
visi suktukai yra sudėti į dėžutę ant tokių virbų, tada reikia įjungti ir laukti kol įkais ( šildomi jie elektra) ir suktis, kad gerai laikytų yra tokie spaustukai lotuliukas.gif
šiais suktukais naudojuosi, kai noriu greitai susisukti, tik vat blogai kad be kitų pagalbos nesišsiverčiu blink.gif
Atsakyti
Atsiauginau plaukus ir sugalvojau, kad būtų gerai retkarčiais pasibanguoti.
Bet per naktį nesinori su tais suktukais miegoti, jaučiu vyrui tai dar ir juokinga būtų.
Droge mačiau "karštus suktukus", kažkaip panašiai jie ten pavadinti. tai įsivaizduoju, kad su tokiais plaukų sukimo procedūrą galima atlikti iš ryto išsiplovus galvą. nu bet kaip juos naudoti, tai nesuprantu? Gal žinot?
Atsakyti
Merginos 4u.gif , bet ar negaila jums plaukų naudojant karštus suktukus? Nežinau, gal aš perdėm paranojiška, bet visgi tikriausisi ne į naudą plaukams karšti suktukai, ypač jei dažnai naudojami. Aš pati tokius turiu, pirkau Vokietijoj, bet naudojau prieš kokius 8 metus paskutinįkart. Gal reiks į skelbimų skyrelį pasiūlyt. mirksiukas.gif
Pati naudoju paprastus suktukus su lipdukais. Nežinau, gal vyras jau įpratęs, bet jokios nuostabos matant mane su suktukais jam nėra. Tiesa, visgi pačiai kažkaip nejauku prieš vyrą su suktukais sukiotis, tai stengiuosi kai jo nėra cool.gif , nes man užtenka 2 val. palaikyt, bet kai yra - irgi susisuku, na neišvarysi gi vyro iš namų dėl tokios priežasties doh.gif
Atsakyti
O mano vyras sako, kad as jam grazi su bigudukais wub.gif , nes tipo zino, kad as del jo stengiuosi...Bet kokiu atveju, sku plaukus nakciai ant paraloniniu biguduku, plaukai mano ilgi, tai kokiu 15 vnt reik susisukti. Perku Droge ar kokioj Maximkoj, siaip visai patogu - galvos nespaudzia, plauku nepesa, nesausina.....
Atsakyti
Niekada nemiegokit su bigudukais doh.gif Iš vis jų kuo rečiau reikia , nes plauką labai laužo , o dar ypač kadangi šlapias plaukas jautresnis, o jei dar per naktį uždedad tai siaubas iš vis , nes per naktį plaukai jokiu būdu negali būti surišti , o pats jau blogiausias variantas , kai surišti , šlapi ir per visą naktį... doh.gif
Atsakyti
o gal kuri matete kur pirkti tokius bigudukus kad susuktu kaip spiralini? mano plaukai ilgi, tiesus, kartais noreciau pakeisti sukuosena biggrin.gif
Atsakyti
Noriu papašyt pagalbos blush2.gif Visur ieškojau super didelių suktukų plaukam, kad negarbanotų smulkiai, o tik pakeltų nuo šaknų plaukus, bet niekur neradau... verysad.gif Gal kas matėt? Būčiau baisiai dėkinga ax.gif
Atsakyti