O ka jus patartumet tokiu atveju....Mano vyro sesuo irgi turi leliuka ( na tik 1 men skirtumas su musu), na ir krikstynas ji noretu svesti kartu su musu lialka...Nesu su ja ypatingai susidraugavus, ir ta ideja kazkaip man dar nelabai ...Nors kai pagalvoji, gal ir nieko - brolio ir sesers vaikai krikstijami Vyras man pasake, kad jis darys taip kaip as noresiu - kartu arba atskirai. O ir krikstyti ji pasiryzus kai leliukas paaugs, na kaip ir mes , o anksciau mums niekaip neiseina...Kazkaip dvejoju ir nezinau kaip cia man apsispresti, kad paskui nesigaileti
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 08 27, 01:01) |
Mano vyro sesuo irgi turi leliuka ( na tik 1 men skirtumas su musu), na ir krikstynas ji noretu svesti kartu su musu lialka...Nesu su ja ypatingai susidraugavus, ir ta ideja kazkaip man dar nelabai ... |
Pirma susidraugauk su giminėm, tada baliai bus linksmesni
O mes savąjį per savo vestuvių metines krikštijom, ir kas čia blogo? Jokio balagano.Mes niekam nesakėm, kad mūsų vestuvių metinės, visus kvietėm į krikštynas, o kas prisiminė ir mūsų šventę, buvo tik smagiau
As noreciau maziu pakrikstyti per vyro gimtadieni, tai bus ketvirtadienis. O tokia diena kriktyja?
Kunigui jokio skirtumo, kada krikštyti
ka manot apie tokia situacija?
Mes emem siuba ir kartu krikstijom vaika , buvo tikrai viskas fainai ir maziau pinigu reikejo.
o kaip tada su dovanom? drauge nori daryti ta pacia diena...as ir liudininke ir krikstamote
o kam demesys bus skiriamas - vestuvems ar krikstynoms ir kaip svesite. Kaip su dovanomis?
Man nepriimtinos dvigubos sventes, nes gaunasi, kad normaliai neskiriamas demesys nei vienai sventei.
Man nepriimtinos dvigubos sventes, nes gaunasi, kad normaliai neskiriamas demesys nei vienai sventei.
QUOTE (Silvute @ 2004 11 13, 13:09) |
o kam demesys bus skiriamas - vestuvems ar krikstynoms ir kaip svesite. Kaip su dovanomis? Man nepriimtinos dvigubos sventes, nes gaunasi, kad normaliai neskiriamas demesys nei vienai sventei. |
o mNan reix persiplest bet smagu! dziaugiuosi,kad mano drauge tuoksis