QUOTE(Deiman @ 2015 01 19, 14:31)
Na nesupykit, bet man tas švenčių sudėjimas į vieną
Krikštynos + vyro gimtadienis + senelio jubiliejus + mamos vardadienis + šunio gimtadienis. Kažkas baisaus. Toks vaizdas, kad viską sudeda į vieną vien dėl to, kad šventę iškelti pigiau, o dovanų gauti daaaaauug. Nepavydžiu, kas pakviesti į tokias šventes.
u. O svečius neapkrausime dvigubomis dovanomis ir pan.
O mes apkrausim, ot
Švęsim dvigubai, krikštynas+vyro jubiliejų. Galbūt jūsų požiūris į tai per materialumą, o mūsų-per moralinį džiaugsmą. Manyčiau, kaip tik svečius apsunkini darydamas dvi mažas šventes - jeigu žiūrėt praktiškai, pati pagalvokit - važiuoju šį mėnesį, važiuosiu kitą; greta dovanos vežu šampano butelį, gėlių ar pan tiek dabar, tiek į kitą šventę; drabužius perku dabar, kitai pirksiu kitus, nes tais pačiais nenorėsiu eit. O abi šventės bus namuos su sumuštiniais. Tai, sakot, svečiams taip geriau?
Mes pasirinkom daryt vieną tikrai didelę, tikrai brangią šventę. Garantuoju, kad finansiniu požiūriu mums kaip tik toks variantas ir neapsimoka. Tačiau mes siekiam, kad atvažiuotų visi, kuriuos kviečiam, nes mums labai svarbu, kad jie būtų. Dviguba šventė įpareigoja rimčiau pažiūrėt į kvietimą, tai čia aišku jau egoizmu dvelkia
nes tikrai noriu, kad visi būtų... tegul tuščiom, man nesvarbu, bet kadtik atvažiuotų..
Jūsų atveju suprantu, kad vestuvių metinių paminėt su visais irgi nenorėtumėt, todėl variantas, kad švenčiat ir jas, bet žinot tai tik patys, man irgi atrodo tinkamas.
tik va tarkim mūsų atveju mums norisi paminėt, kad abi progos yra svarbios. Ir tas palyginimas su "šuns gimtadieniu", pati nesupykit, bet mane šiek tiek suerzino. Mūsų atveju man labai svarbu ir smagu, kad šventė bus Tėčio ir Dukrytės. Tas egoizmo atspalvis, kad šventė turi būti vieno asmens, čia netinka. Mes esam Šeima, ir švenčiam visi. Aš, beje, švęsiu nei kiek ne mažiau nei jiedu.