Svesim mano vyro 30-meti. Mano tevai ir uosviai pradejo spaudima, kad tuo paciu ir vaika pakrykstitume. As tai ruosiausi atskirai daryt, nes sako kokios krikstynos toks ir gyvenimas, o cia kazkieno svente. Nors is kitos puses tie patys sveciai, jokiu papildomu islaidu ir vargu. Be to, ta pacia diena musu vedybu 5-metis.
Patarkit ka daryti.
Mes sventem mano 25-meti ir maziaus krikstynas, buvo
Aš tai švęsčiau kartu . Ir mažiau tikėčiau prietarais .
As manau, kad krikstyti turetu ir penktadieni, nes balius tai penktadieni. Reikia tik su kunigu susitarti, tuo labiau, kad krikstysime kaimo baznycioje.
QUOTE (Vaidaaa @ 2004 07 09, 13:41) |
As manau, kad krikstyti turetu ir penktadieni, nes balius tai penktadieni. Reikia tik su kunigu susitarti, tuo labiau, kad krikstysime kaimo baznycioje. |
Tikrai krikstija ir penktadieni, nes mes taip pat krikstijom penktadieni
QUOTE (Vaidaaa @ 2004 07 09, 13:30) |
sako kokios krikstynos toks ir gyvenimas |
Tai bus liux, o ne krikstynos, ne gyvenimas, o svente, ir dar ne bet kokia, o dviguba
QUOTE (Noa @ 2004 07 09, 11:39) |
Tai bus liux, o ne krikstynos, ne gyvenimas, o svente, ir dar ne bet kokia, o dviguba |
netgi triguba
vargu ar as sutikciau savo gimtadieni gadinti, ar vaikui svente gadinti... o ir apie svecius pagalvkit, ar nores jie divguba svente svesti, bei dvigubas dovanas ruosti - kazkuri viena svente nukentes.
Šį trečiadienį mano kruopos krikštynos ir mūsų trečiosios vedybų metinės.Specialiia rinkom krikštynų datą, nes tėvelių pati gražiausia šventė