Įkraunama...
Įkraunama...

Sudvejinta šventė: krikštynos + ...

QUOTE(spaliuxe @ 2012 03 01, 21:21)
pas mus bus ta diena lygiai 5 metai kaip mes gyvename civil. santuokoje..tai pasirinkom sia diena krikstynom ir savo vestuvem baznycioje.. taip pat tai yra metai, kaiyra finansines galimybes ir sveciai susirenka i viena sali smile.gif

Tuomet tikrai smagu wub.gif na per musu vestuviu metines negaletume, nes draugai ta diena tuokiasi, eisim ju vestuviu svesti. O be to visad svajojau, kad krikstynos bus pavasari.
Atsakyti
O niekam nesutapo krikstynos su Velykom? Musu kriksto mama atvaziuos tik per Velykas verysad.gif Gal kam teko susidurti su klausimu, ar galima per Velykas krikstyti?
Atsakyti
QUOTE(point @ 2012 03 03, 14:55)
O niekam nesutapo krikstynos su Velykom? Musu kriksto mama atvaziuos tik per Velykas verysad.gif  Gal kam teko susidurti su klausimu, ar galima per Velykas krikstyti?


Zinoma, kad galima, juk ir suaugusius per Velykas krikstija.
Atsakyti
QUOTE(Daivako @ 2010 03 20, 23:23)
Pas mus krikštynos ir vyresnės dukters gimtadienis bus kartu ax.gif  Vyresnėlė pati pasiūlė, o kadangi krikštynos skaitosi vaikų šventė, tai mes ir pritarėm vaiko idėjai  rolleyes.gif

Pas mus irgi būvo dviejų vaikučių šventė (krikštynos ir gimimo diena ) tą pačią dieną. ax.gif Visi liko patenkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(point @ 2012 03 03, 13:55)
O niekam nesutapo krikstynos su Velykom? Musu kriksto mama atvaziuos tik per Velykas verysad.gif  Gal kam teko susidurti su klausimu, ar galima per Velykas krikstyti?


zinoma galima, mes krikstijom seses berniuka per velykas 4u.gif

o mes siemet krikstysim sunu per savo vestuviu 10-meti, tai tuo paciu ir izadus baznycioj atnaujinsim 4u.gif
Atsakyti
gal kas galit pasiulyti teksta sudvejintos sventes kvietimu tekstui ax.gif Krikstynos + vestuves 4u.gif is anksto ACIU 4u.gif
Atsakyti
Na nesupykit, bet man tas švenčių sudėjimas į vieną doh.gif Krikštynos + vyro gimtadienis + senelio jubiliejus + mamos vardadienis + šunio gimtadienis. Kažkas baisaus. Toks vaizdas, kad viską sudeda į vieną vien dėl to, kad šventę iškelti pigiau, o dovanų gauti daaaaauug. Nepavydžiu, kas pakviesti į tokias šventes.
Pritariu nebent sakralių švenčių sudubliavimui.
Mes krikštinsim dukrą per savo vestuvių 10-metį, bet jokiu būdu apie tai nebus niekam užsiminta. Mes patys tai žinosim ir patiems bus širdyse šilta ir smagu. O svečius neapkrausime dvigubomis dovanomis ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deiman: 19 sausio 2015 - 14:32
QUOTE(Deiman @ 2015 01 19, 14:31)
Na nesupykit, bet man tas švenčių sudėjimas į vieną  doh.gif Krikštynos + vyro gimtadienis + senelio jubiliejus + mamos vardadienis + šunio gimtadienis. Kažkas baisaus. Toks vaizdas, kad viską sudeda į vieną vien dėl to, kad šventę iškelti pigiau, o dovanų gauti daaaaauug. Nepavydžiu, kas pakviesti į tokias šventes.
u. O svečius neapkrausime dvigubomis dovanomis ir pan.

O mes apkrausim, ot biggrin.gif
Švęsim dvigubai, krikštynas+vyro jubiliejų. Galbūt jūsų požiūris į tai per materialumą, o mūsų-per moralinį džiaugsmą. Manyčiau, kaip tik svečius apsunkini darydamas dvi mažas šventes - jeigu žiūrėt praktiškai, pati pagalvokit - važiuoju šį mėnesį, važiuosiu kitą; greta dovanos vežu šampano butelį, gėlių ar pan tiek dabar, tiek į kitą šventę; drabužius perku dabar, kitai pirksiu kitus, nes tais pačiais nenorėsiu eit. O abi šventės bus namuos su sumuštiniais. Tai, sakot, svečiams taip geriau?
Mes pasirinkom daryt vieną tikrai didelę, tikrai brangią šventę. Garantuoju, kad finansiniu požiūriu mums kaip tik toks variantas ir neapsimoka. Tačiau mes siekiam, kad atvažiuotų visi, kuriuos kviečiam, nes mums labai svarbu, kad jie būtų. Dviguba šventė įpareigoja rimčiau pažiūrėt į kvietimą, tai čia aišku jau egoizmu dvelkia ax.gif nes tikrai noriu, kad visi būtų... tegul tuščiom, man nesvarbu, bet kadtik atvažiuotų.. unsure.gif

Jūsų atveju suprantu, kad vestuvių metinių paminėt su visais irgi nenorėtumėt, todėl variantas, kad švenčiat ir jas, bet žinot tai tik patys, man irgi atrodo tinkamas. ax.gif tik va tarkim mūsų atveju mums norisi paminėt, kad abi progos yra svarbios. Ir tas palyginimas su "šuns gimtadieniu", pati nesupykit, bet mane šiek tiek suerzino. Mūsų atveju man labai svarbu ir smagu, kad šventė bus Tėčio ir Dukrytės. Tas egoizmo atspalvis, kad šventė turi būti vieno asmens, čia netinka. Mes esam Šeima, ir švenčiam visi. Aš, beje, švęsiu nei kiek ne mažiau nei jiedu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukste.rima: 28 sausio 2015 - 12:12
Na ne apie jūsų atvejį aš kalbėjau. Aš kalbėjau labiausiai apie tai, kai sudedamos 3-4 šventės į vieną: tėvuko gimtadienis, močiutės vardadienis, krikštynos ir dar mamos jubiliejus.
Jūsų teisė rinktis, kaip ir ką daryti. Aš tik parašiau savo nuomonę. Atsiprašau jei ką nors įžeidžiau. Tas šunio gimtadienis, tai ten ne palyginimas, tik jei jau 4 šventes sudeda į vieną, tai tik šuns gimtadienio ir betrūksta.
Atsakyti
QUOTE(Deiman @ 2015 02 03, 14:29)

Viskas OK, neturit už ką atsiprašinėt 4u.gif Jūsų nuomonė irgi savotiškai teisinga, tam tikriems niuansams pritariu. Tiesiog kiekvienas atvejis kitoks, bet aišku, svarbiausia, kad žmonės šventę ruoštų ne dėl kažkokių išskaičiavimų, o dėl to, kad yra proga (viena ar kelios) ir kad gali pasimatyt su artimaisiais ir draugais.

Tiesa, aš esu išgirdusi pasiūlymą daryti atskiras šventes dėl to, kad atsipirktų, ir net buvo patarta, ką kviest, kad pinigų suneštų doh.gif
Atsakyti
draugė darė krikštynas dukrytės ir vestuves tą pačia dienąsmile.gif irgi labai dvejojo, kaip čia atrodys, ar čia gerai,bet db nesigaili. o viskas atrodė tikrai labai gražiai. mergytei 4 metukai, tad ji laikė žiedelius, buvo kažkokia pasaka:)
Atsakyti