kita savaite pirksim kelione, tai jei viskas iseis pagal plana, birzelio 13-23d busim Turkijoj.
Smurka, Cobre ( atsiprasau, jei pamirsau ka nors is sios temos profisionalu
)
sakysit, prasom, ar verta siemet laukti geru paskutines minutes pasiulymu
nes pernai tai buvo super, bet mes buvom nusipirke is karto po Naujuju metu
o siemet vis negalim apsispresti kada ir kiek musu bus
todel siandien nusprendziau
kad vaziuosiu viena su vaiku pailseti, todel tik i Turkija, kitur neuztenka drasos

QUOTE(Amiletta @ 2012 05 12, 22:28)
Ar įdegėt nors kiek? 
Bliamba, baisu man pasidarė. Vaikas tik dėl baseinų ir laukia kelionės, ar nebus taip kad neišeis nusimaudyt...

Bliamba, baisu man pasidarė. Vaikas tik dėl baseinų ir laukia kelionės, ar nebus taip kad neišeis nusimaudyt...

Jūsų vaikui neišeis nusimaudyt tik tokiu atveju, jei tėvai jam neleis

Dėl paskutinės minutės. Niekada negali žinot, kaip ten bus, bet stebint tendencijas jos tuoj baigsis, nes prasidės šeimų atostogos
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 05 13, 14:13)
Smurka, Cobre ( atsiprasau, jei pamirsau ka nors is sios temos profisionalu
)
nes pernai tai buvo super, bet mes buvom nusipirke is karto po Naujuju metu
o siemet vis negalim apsispresti kada ir kiek musu bus
todel siandien nusprendziau
kad vaziuosiu viena su vaiku pailseti, todel tik i Turkija, kitur neuztenka drasos

Na kol kas buna dar pasiulymu. Niekas jums neatsakys, kaip bus veliau. Profesionalas cia gal tik Udrius, nes jis tuo uzsiima, visi kiti megejai-poilsiautojai

Nesenai sau Kemer resorta buvau uz mazdaug 3600 radusi 2+1 savaitei. Sakyciau visai neblogai

Bet i Turkija tai kazin ar atpigs keliones
po visu jazminu ir pan revoliuciju ir perversmu, europieciai bijo vaziuoti i Egipta ar Tunisa, visi lekia i Turkija.
Kas nebijo, tegu vaziuoja i Egipta, ten dabar kainos nerealiai nukrite, o ir ramu tikriausiai bus.

Kas nebijo, tegu vaziuoja i Egipta, ten dabar kainos nerealiai nukrite, o ir ramu tikriausiai bus.
Aciukas Jums
Gal dar reikes Udriaus paklausti

Gal dar reikes Udriaus paklausti

QUOTE(Amiletta @ 2012 05 12, 23:28)
Ar įdegėt nors kiek? 

As ka tik is Turkijos, grizau siandien po pietu, tai ka galiu pasakyti - neidegti neimanoma, nebent kambary tupetum

QUOTE(Saphia @ 2012 05 13, 18:10)
Bet i Turkija tai kazin ar atpigs keliones
po visu jazminu ir pan revoliuciju ir perversmu, europieciai bijo vaziuoti i Egipta ar Tunisa, visi lekia i Turkija.

Niemas nelekia į tą Turkiją, čia tik lietuviai iš seno papročio... Danar yra krūūūva alternatyvų, reikia tik ieškoti variantų...
Vakar viena forumo narė išvyko per Latviją su Go adventure, žiūrėsim kaip jai seksis, ar tikrai jau lėktuve prasidės viskas įskaičiuota...
QUOTE(Kolizija @ 2012 05 12, 20:11)
Sveiki,
Su labai specifiniu klausimu... gal yra gegužės 10 dieną buvusių Delphin Botanike?
Su labai specifiniu klausimu... gal yra gegužės 10 dieną buvusių Delphin Botanike?
Mes dabar botanike sedim nuo 9 dienos, o ka?b
QUOTE(Udrius @ 2012 05 13, 19:31)
Niemas nelekia į tą Turkiją, čia tik lietuviai iš seno papročio... Danar yra krūūūva alternatyvų, reikia tik ieškoti variantų...
na kur jau kur, Turkija paskutinius metus yra tikru tikriausias Rytu Europos ir NVS saliu kurortas.
O dabar dar ir poilsiautojai is Vakaru Europos prades plusti, del ankciau minetu priezasciu. Pati gyvenu FR ir matau, kaip prancuzai masiskai vengia Tuniso ir visi vaziuoja i Turkija arba Ispanijos/Portugalijos salas, bet aisku ten brangiau.
Aisku, nesakau, kad nebus paskutines minutes idomiu pasiulymu. Bet nemanau, kad kainos labai mazes.
QUOTE(doruta @ 2012 05 13, 19:56)
Mes dabar botanike sedim nuo 9 dienos, o ka?b
Man begaliniai svarbu sužinot ar 10 dieną Botanike buvo Gala naktelė?

Udriau, Udriau, jei tu pagrinde organizuoji keliones lietuviams, tai nesnekek uz visas tautas, kas lekia, o kas nelekia i Turkija.