Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 26,

QUOTE(Saphia @ 2012 05 12, 17:39)
Idomu ar Bodrume siulo isvykas i jura ir nardyma?  ir kiek mazdaug tai galetu kainuoti? gal kas zinot bent apytiksliai kainas.

Kokias dar ekskursijas siulo?  ir kiek mazdaug kainuoja. Deliojam bent preliminaru biudzeta. Mes pirma karta vaziuojam i Turkija, net nezinom kokiu kainu tiketis, o apsigaut labai nesinoretu.

Kazkada rasiau pernykstes kainas Bodrumo ekskursiju, dabar bukleto neturiu. Nardymas berods 35-45 eurai is vietiniu perkant. vieni siulo viena, kiti du panerimus, maitinimas, gerimai skiriasi kazkuo. Ekskursijas visai nesenai irgi buvau surasiusi, tik be kainu. Siaip nueikite i kelias agenturas, pakalbekit ir matysite kur ir kokios kainos. Dabar jau ne tie laikai, kai nuo ekskursiju butu galima be galo daug nudereti ir kainos skirtusi zenkliai, taip, kad neapsigausite. Cia as aisku kalbu apie vietines agenturas, ju ir tezturo kainos skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2012 05 12, 22:38)
Sveki sugrįžę. 4u.gif O kaip vanduo jūroj? Baseinuose? smile.gif Kaip krantas? Ar galima maudytis basom? Ar reik tapkių?

Pabėriau klausimų. blush2.gif

Ma biškį gėda, bet atrodo, kad aš ten tik ėdau. Baseinuose vaikiškuose buvo šaltoka. bet yra uždaras baseinas, šiltesnis, tačiau ten durys atidarytos visur, tai ciongas duoda. jūroj ir per daug niekas nesiturškė, tai spėju, kad vanduo nedžiaugsmas. nors rašė, kad +20. iki jūros reikia paėjėti akmenais, kokį 30 metrų, tai jautrioms kojoms iš po žiemos ir ne kas. Nu aš toks žmogus, kad dėl manęs vanduo nebūtinas, gal dėl to, kad plaukt nemoku blush2.gif visur yra gultų tiek, kad nėra poreikio anksti keltis ir eit užsiimti vietą, jų pakanka visur.

beja, skridom su SP, skrydis labai normalus i abi puses. Tik LT vėjo gūsiai truputi pasiūbavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate4: 12 gegužės 2012 - 22:26
Ar įdegėt nors kiek? biggrin.gif

Bliamba, baisu man pasidarė. Vaikas tik dėl baseinų ir laukia kelionės, ar nebus taip kad neišeis nusimaudyt... unsure.gif
Atsakyti
Labas, pasiskaitineju cia apie orus, paziuriu gismeteo, baisu daros truputuka, kad nebus galimybiu pasidziaugti vandeniu(nes su vaikais vaziuojam), kad vesoka nebutu. Mes i kemera 17 d skrendam.
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2012 05 12, 21:24)
sveiki,  ką tik grįžom iš Alanijos,  Delphin Deliux. oras visą savait 25  vieną dieną lijo.  buvo vėjuota. Viešbutyje  Leliukams  yra tyrelių, blenderis, mikrobangė, mikseris.  Kambariuose čainykas yra. Buvom su 5 mėnn. leliuku, tai su maitinimu keblumų nebuvo.  jis valgė viską ką padaviau. Viešbutis be priekaištų. Prie jūros vaikams yra krūva smėlio žaislų.  žodžiu viešbutis be priekaištų atitinka kainą smile.gif  Galima laisvai lankytis botanike.  Penktadieniais priešais viešbutį  vyksta turgus.  Brangus turgus smile.gif žodžiu prittrūko dar poros dienų.  parsivežiau +2kg ant pilvo.  Maisto daug.
Papildyta:

Atrodo, kad tą dieną ten vyras lankė naujus draugus  drinks_cheers.gif   doh.gif

tai sakot nėra reikalo su savim temptis tyreles? o aš vakar kad assorti parduotuvę nusiaubiau doh.gif o yra mėsos virtos kad vaikui mažam duoti? ar vien daržovės garintos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 13 gegužės 2012 - 09:25
QUOTE(Deimantukas @ 2012 05 13, 07:27)
Labas, pasiskaitineju cia apie orus, paziuriu gismeteo, baisu daros truputuka, kad nebus galimybiu pasidziaugti vandeniu(nes su vaikais vaziuojam), kad vesoka nebutu. Mes i kemera 17 d skrendam.


Grizom pries kelias dienas,tai papludimiuose pilna leliuku ir teveliai be jokiu problemu juos juroje murgdo biggrin.gif Ir replioja jie ziuriu ant tu akmenuku sau... wub.gif o suauge vos paeina... lotuliukas.gif
Atsakyti
mes vakar vakare parskridome is atostogu turkijoje, buvome savaite Arancia resort viesbutyje.
Grizome su + daug kg ne tik ant pilvo smile.gif nes maisto buvo daug ir skanaus smile.gif
orai buvo super, nors pagal gismeteo turejo buti zymiai prastesni.
Viena diena palijo po piet apie 10min, tai likusi laika plezintis nebebuvo galima, o tik pasivaikscioti, o visos kitos dienos su saulute.
Vanduo baseinuose normalus - vaiku istraukti neimanoma, o ir juroj paskutinem dienom tikrai buvo apie 22-24 silumos, nes maudytis buvo saunu.
Viesbutis geras, minusas - mazai vaisiu, o visa kita labai gerai.
Tik savaite turkijoje tikrai per mazai, jau svajojame apie kitas atostogas
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2012 05 13, 10:24)
tai sakot nėra reikalo su savim temptis tyreles? o aš vakar kad assorti parduotuvę nusiaubiau  doh.gif o yra mėsos virtos kad vaikui mažam duoti? ar vien daržovės garintos?

vaikams salta nebuna,tik mamoms žiūret baisu.. savo 5 metu ciut istraukdavau pamelusi is vandens. tyrelės ten no name, bet neišrankiems vaikams tinka smile.gif neišbėrė. yra dietisko maisto skyrelis. vandenį virtos bulvės kalakutiena žirniai. palei sieną prie vaisių.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 05 12, 22:17)
Kazkada rasiau pernykstes kainas Bodrumo ekskursiju, dabar bukleto neturiu. Nardymas berods 35-45 eurai is vietiniu perkant. vieni siulo viena, kiti du panerimus,



radau tezturo psl kainorasti ir ju siulomas ekskursijas. Na reikes kokias 2 pasirinkti.


i kokia valiuta geriau imti i Bodruma dolerius ar eurus?
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2012 05 13, 11:39)
radau tezturo psl kainorasti ir ju siulomas ekskursijas.  Na reikes kokias 2 pasirinkti.
i kokia valiuta geriau imti i Bodruma dolerius ar eurus?

Pas vietinius paprastai pigesnes tos ekskursijos zenkliai buna.
Eurus, arba imkite kortele ir bankomate issiimkite liras, bus geriausiai.

Galvojau, kad Koso temoje rasau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 13 gegužės 2012 - 11:45
nu aisku. aciu uz info 4u.gif

Dabar visa menesi laukti atostogu, jauciu, kad letai dienos slinks.
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2012 05 13, 11:51)
nu aisku. aciu uz info 4u.gif

Dabar visa menesi laukti atostogu, jauciu, kad letai dienos slinks.


Kada keliaujat? Kaip suprantu, skrendat is Prancuzijos?
Atsakyti