Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas, 5 tema

QUOTE(Taurė @ 2013 01 24, 23:16)
Dar dadedu filmuką apie savo mašiną, ir ten aiškiai sako, kam kas naudojama. Tem gerai matysis kaip ta waking foot atrodo ir veikia. Dual feed pėdą irgi rodo.
http://www.youtube.c...h?v=FSx2ERc_wLk
Papildyta:

wub.gif  wub.gif  Aš vos nenusipirkau Activos  wub.gif  Tik nesumedžiojau gera kaina, norejau 240 modeliuko, bet taip ir neradau niekur naudotos. Tai griebiau 350.
Plonom medžiagom gerai ne tik ta pėda kur rodot, bet dar priedo ir plokštelė su maža skylute.

Taip, turiu ir plokštelę su maža skylute, ją naudojant siunant plonytę medžiagą, rezultatas akyvaizdus.
Atsakyti
Sveikutės.

Pradėjau skaitinėtis temas. Ieškau siuvimo mašinos. Esu visiškai žalia šiuose reikaluose, bet noriu išmokti, kad galėčiau įvairius niekučius pati pasisiūti. Gal galėtumėt pagelbėt ir nukreipti tinkama linkme? Kuri siuvimo mašina geriausia (jog ir džinsus pasitrumpint būt galima, ir merliukus vaikučiui pasiūti, ir pataliukų kraštus palenkti ir pan.)??
Atsakyti
QUOTE(Natalyte4 @ 2013 01 26, 16:19)
Aš visuomet siūlau rinktis iš Bernina arba bernette siuvimo mašinų. Šitas pažistu geriausiai ir jomis pasitikiu. Pirkdama savo siuvimo mašiną išbandžiau tikrai ne vieną.

Bet reikia paminėti, kad Bernina ir Bernette mašinos labai skiriasi, jos nelyginamos. Bernette net ne Berninos gaminama, o kažkas Berninai pagamina. Kokybė jų labai labai toli nuo Bernina. Geriau Janome ar Brother, tikrai patikimiau, jei jau Bernette žiūrima.
Atsakyti
Kaip nusiminiau, kad Bernette ne visai Berninos gamybos, nes mano Bernina bernette 25.
Aišku aš dar prie jos pratinuosi, bet atrodo, kad reiks eiti į parduotuvę aiškintis dėl apatinės ritelės (lyg išsineria siūlas, t.y. eina ne taip kaip parodyta įvėrimo pavyzdy)
Gal kas dar ką apie jas žinote?
O gal Jūs, Taure, ką esat skaičiusi iš angiškų saitų apie bernina bernette 25?
Atsakyti
QUOTE(Stasika @ 2013 01 26, 20:59)
Kaip nusiminiau, kad Bernette ne visai Berninos gamybos, nes mano Bernina bernette 25.
Aišku aš dar prie jos pratinuosi, bet atrodo, kad reiks eiti į parduotuvę aiškintis dėl apatinės ritelės (lyg išsineria siūlas, t.y. eina ne taip kaip parodyta įvėrimo pavyzdy)
Gal kas dar ką apie jas žinote?
O gal Jūs, Taure, ką esat skaičiusi iš angiškų saitų apie bernina bernette 25?

Gal nenusiminkit be reikalo jei siuva tai ką jums reikia.
Vakar kaip tik skaičiau temą apie Bernette 46
http://sewing.patter...ons/topic/45631

Va daug atsiliepimų apie visokias Bernette
http://sewing.patter...chine/Bernette/
Atsakyti
O kuri geriau Janome JR 1012 ar Janome 920, Brother BQ17, Brother BQ25? Nemeluosiu - žiūriu pagal kainą pirmiau, o paskui ieškausi info kuri geresnė blush2.gif

Bernete man pasirodė per brangi, kai aš žinau kiek siūti žadu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2013 01 27, 13:09)
O kuri geriau Janome JR 1012 ar Janome 920,  Brother BQ17, Brother BQ25? Nemeluosiu - žiūriu pagal kainą pirmiau, o paskui ieškausi info kuri geresnė blush2.gif

Tai pagal kainą ir rinkitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 01 27, 11:29)
Tai pagal kainą ir rinkitės biggrin.gif

aš nematau čia kažko blogo. Pirmas kriterijus yra kaina. Nenoriu pirkti už 1000lt, kai žinau kiek man ji bus reikalinga. Bet nežiūriu ir už 200lt doh.gif Tai nejau tokioj temoj negaliu surasti patarimo kokia geresnė siuvimo mašina ir kad jos kaina neviršytų 600lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2013 01 27, 13:06)
aš nematau čia kažko blogo. Pirmas kriterijus yra kaina. Nenoriu pirkti už 1000lt, kai žinau kiek man ji bus reikalinga. Bet nežiūriu ir už 200lt doh.gif  Tai nejau tokioj temoj negaliu surasti patarimo kokia geresnė siuvimo mašina ir kad jos kaina neviršytų 600lt? g.gif

Jei perskaitytumėt bent puse temos pati laisvai apsispręstumėt kas jum reikalinga jose ir katra naudingesnė-patogesnė ir pan. wink.gif
Atsakyti
Gal galite parasyti, ar su Janome jr 1012 galima susiadyti vilnones kojine? Visaip bandau viska daryti, gavau ja. Netycia susiuvau vaiko kelniu klesne, bandziau uzdeti lopa ant skyles. Net atardyti negaliu, labai stipriai dzinsa susiuvo zigzagu. Dabar bandziau vilnone kojine suadyti su elastine siule ir adymo plokstele. Kojine prisiznybe ant tu dantuku. Bandau istraukti ja ne per jega. g.gif Adymo plokstele -toks pavadinimas lyg leidzia suprasti, kad su ja galima adyti? Instrukcijoj nieko neraso apie tai. Tik parodyta kaip ja uzdeti. blush2.gif Gaila, nemoku elgtis su ja normaliai unsure.gif Su kokia siule galima adyti ant tos masinos, ir ka reiskia "elastine siule", ar ji tik tam tikrai medziagai skirta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 27, 01:52)
Bet reikia paminėti, kad Bernina ir Bernette mašinos labai skiriasi, jos nelyginamos. Bernette net ne Berninos gaminama, o kažkas Berninai pagamina. Kokybė jų labai labai toli nuo Bernina. Geriau Janome ar Brother, tikrai patikimiau, jei jau Bernette žiūrima.

Taip, puikiai žinau, kad šios mašinos gaminamos skirtingose gamyklose, tačiau gamina tas pats savininkas Šveicarų Bernina. Tiesa pasakius, tuomet atėjau pirkti būtent Janome siuvimo mašiną. Tačiau siunant su Janome, o paskui su Bernette, man buvo akyvaizdu, kad bernette daug geresnė mašina. Na bent jau tas kriterijus, kad bet kuri iš jų svėrė bent porą kilogramų daugiau nei bet kokia Janome, man pasirodė labai svarbu. Pirkau mašina ne iš karto. Poto domėjausi aš ir Brother siuvimo mašinomis, tačiau net neradau kur galėčiau asišbandyti, jomis prekiaujama tik prekybos tinklose.
Taigi išsirinkau sau Bernette E92c modelį, tačiau išbandžiusi Bernina Activa siuvimo mašiną, nesugebėjau atsispirti, radau daugiau pinigėlių bei ją ir nusipirkau. O Bernette siuvimo mašinų kainos ir prasideda maždaug nuo 600 Lt, jeigu neklistu.
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2013 01 27, 14:06)
aš nematau čia kažko blogo. Pirmas kriterijus yra kaina. Nenoriu pirkti už 1000lt, kai žinau kiek man ji bus reikalinga. Bet nežiūriu ir už 200lt doh.gif  Tai nejau tokioj temoj negaliu surasti patarimo kokia geresnė siuvimo mašina ir kad jos kaina neviršytų 600lt? g.gif

Jeigu ieškot pigesnės, tuomet patariu iš Jaguar rinktis, mano draugė siuna su tokia ir bėdų nežino pigu parduoda jas su nuolaida.
O aš siūnu su Bernette E66, tai siuna ji man viską, ir storą ir ploną ir trikotažą. Kilpas labai grąžias padaro, nes jos zigzagas yra platesnis nei įprasta. Tikrai patenkinta, kad nusipirkau būtent šią mašiną, ir visoms patariu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilemama: 27 sausio 2013 - 17:52