Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas, 5 tema

QUOTE(geguzevasaris @ 2013 01 19, 08:22)
Na, siandien pilnai ismeginau Bernina overloka wub.gif .
Ech- eina kaip tankas per sviesta  thumbup.gif Gal visi overlokai taip dirba, neteko su kitais pamegint, bet masina be jokiu kaprizu, be jokiu ten cacku liacku-ima, daro ir viskas nuostabiai tiksliai tobula thumbup.gif
O , beje, kas labai svarbu- kai sekasi, kai technika dziugina- begalinis noras dirbt ir kalnus nuverst. Apsiemiau dviem abiturientem simtadieniui kai ka pasiuti, tai daba tas darbas - malonumas ax.gif

kaip smagu skaityti kai jaučiasi tikras džiaugsmas wub.gif
Vakar susipirkau pižamas vaikams, šį vakarą nupūsiu dulkes nuo overloko ir plokščiasiūlės.
Važiuosiu parsivežt mažylės Berninos 350PE. Nupirkau naudotą, bet su visais priedais.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 19, 21:52)

Važiuosiu parsivežt mažylės Berninos 350PE. Nupirkau naudotą, bet su visais priedais.

bigsmile.gif aš ir tokios norėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 01 19, 14:59)
bigsmile.gif aš ir tokios norėčiau lotuliukas.gif

Tai pirmyn bigsmile.gif
Išbandžiau naują gyventoją. Jeetus wub.gif wub.gif . Tokia miniatiūrinė mašinytė, bet jausmas palietus ir siuvant, kaip TIKSLUS DAIKTAS.
Singeriukas ieškos naujų šeimininkų.
Dukrai atidaviau Vikinga (Vikingo modelis 13m. senumo), su kuriuo beje šiandien 9 metų vaikas išvertė mane iš koto pasiuvus lėlei chalatą. Ji tai nieko nesupranta mašinų kokybėse, bet vaiko žodžiai " mama, kodėl tu man seniau šitos mašinos nedaivei" !!! Ji visados siuvo tik su Singer kompiuterizuota mašina. Mano buvo viking ir bernina. Singer net mano vaikui nebetinkama, o aš jai niekados neaikšinau skirtumo tarp singer ir kitų. Ji tiesiog pati pabandė abi ir pasakė, kad Singer bus Kayai, kuriai tik į 5 metai kolkas ir mažoji moka siūt tik su paprasta adata lotuliukas.gif
Gretai labai patiko kelios funkcijos, kurių ji neturėjo Singeriuke. Tai visų pirma galimybė sustoti siuvant, kad adata nusileisų į siuvinį. Šią funciją ji įvertino kaip numeris 1. Po to žinoma siūlo nukirpimą jai pasiroė nereali savybė thumbup.gif
Atsakyti
Taure, skaitau ir kaifuoju. vien nuo tokiu postu kyla noras siut.

turiu kelis techninius klausimus - pedele, tai cia ta dalis, i kuria adata leidziasi? ar visa ta sistemuke su adata jau? kazkaip mus ne taip mokykloj mokino, elementariu techniniu dalyku nepaaiskino. Pedeles kiek suprantu kiekvieno gamintojo yra savos, ar jos buna universalios?
vakar buvau uzbegus i "ka siulai" parde, vilnieciai Brother masinas turi, tipo gyre. nu bet tai velgi, jauciu visgi reik megint ir ziuret, kas prie rankos lips. Vyras jau kaip ir taikosi su faktu, kad teks dovanot nauja zaisla.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 01 20, 04:08)
Taure, skaitau ir kaifuoju. vien nuo tokiu postu kyla noras siut.

turiu kelis techninius klausimus - pedele, tai cia ta dalis, i kuria adata leidziasi? ar visa ta sistemuke su adata jau? kazkaip mus ne taip mokykloj mokino, elementariu techniniu dalyku nepaaiskino. Pedeles kiek suprantu kiekvieno gamintojo yra savos, ar jos buna universalios?
vakar buvau uzbegus i "ka siulai" parde, vilnieciai Brother masinas turi, tipo gyre. nu bet tai velgi, jauciu visgi reik megint ir ziuret, kas prie rankos lips. Vyras jau kaip ir taikosi su faktu, kad teks dovanot nauja zaisla.

pėdelė tai ta dalis, kuri prispaudžia medžiagą iš višaus siuvant.
Atsakyti
Gal galit kas patarti ar parekomenduoti kokia siuvimo masina isigyti paprastam vartojimui ir nebrangia,iki kokiu 600lt.Kad siutu per triguba medziaga ir t,.t.Drauge nusipirko nauja Singer,bet nesiuva per triguba medziaga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarasiukas @ 2013 01 22, 15:01)
Gal galit kas patarti ar parekomenduoti kokia siuvimo masina isigyti paprastam vartojimui ir nebrangia,iki kokiu 600lt.Kad siutu per triguba medziaga ir t,.t.Drauge nusipirko nauja Singer,bet nesiuva per triguba medziaga smile.gif

Jeigu jus rašote apie 3 sluoksniu medžiagos siuvimą tai noriu jus užtikrinti kad visos
siuvimo mašinos prasiuva 3 ir net 6 sluoksnius. Kausimas tiktai kokia tai medžiaga
ir kaip ta mašina turi tuos sluoksnius siūti.? Medžiagos yra lengvos, vidutinės ir sunkios
iš čia ir keliami reikalavimai siuvimo mašinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oldas: 22 sausio 2013 - 17:27
QUOTE(oldas @ 2013 01 22, 18:27)
Jeigu jus rašote apie 3 sluoksniu medžiagos siuvimą tai noriu jus užtikrinti kad visos
siuvimo mašinos prasiuva  3 ir net 6 sluoksnius. Kausimas tiktai kokia tai medžiaga
ir kaip ta mašina turi tuos sluoksnius siūti.? Medžiagos yra lengvos, vidutinės ir sunkios
iš čia ir keliami reikalavimai siuvimo mašinai.

As turiu omeny,biski storesnes medziagas,kaip dzinsas smile.gif Nenoriu labai brangiai pirkti,zinau kad kiekviena diena nenaudosiu,tik kokias kelnes atlenksiu seimynai.Jau atsibodo lakstyt i siuvykla kaskart nusipirkus ruba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarasiukas @ 2013 01 22, 18:41)
As turiu omeny,biski storesnes medziagas,kaip dzinsas smile.gif Nenoriu labai brangiai pirkti,zinau kad kiekviena diena nenaudosiu,tik kokias kelnes atlenksiu seimynai.Jau atsibodo lakstyt i siuvykla kaskart nusipirkus ruba smile.gif

Na dabar ai6kiau. Kelnių palenkimui,patalinės siuvimui ir taisymui užtenka tiesios siūles o kokiu dar siūlių norėtumėte turėti mašinoje?
Atsakyti
Yra pirkti Janome JR 1012 ir JANOME IT1028, abiejų kaina po 400 lt. Kažin kuo jos skiriasi rolleyes.gif
Norėčiau siūti plonus audinius, smulkius darbelius (pvz.: lėlėms rūbelius).
Norėčiau užtrauktus įsiūti, kažin prie jų pridedama pėdelė užtrauktukui, ar reiktų atskirai pirkti? "Topo Centre" yra pirkti Siuvimo priedų rinkinys Nr.1 JANOME , nerašo kas ten per priedai, Šiauliuose jų nėra, gal kuri kitame mieste matėte kas ten per priedai?
Pačių šitų modelių Šiauliuose namačiau pirkti, reiktų pirkti internetu, arba važiuoti į kitą miestą. Tai galvoju, kurią iš jų pasirinkti.
Atsakyti
Gal galite patarti - siunant nekabina apatinio siulo. Kame beda?
Atsakyti
QUOTE(rutuliuxaz @ 2013 01 22, 13:39)
Gal galite patarti - siunant nekabina apatinio siulo. Kame beda?

Gali būti blogai įstatyta ritelė su siūlu į šaudyklę, buka adata, neteisingai suvertas viršutinis siūlas, prasti siūlai, neteisingi įtempimai ir tt.
Atsakyti