QUOTE(Jugne @ 2013 01 17, 01:07)
O koki konkreciai Juki modeliuka ziurinejate? Kaip supratau, Juki patiko labiau nei Janome? Kuo? Butent is siu firmu kazka rinksiuosi, nes Berninu kaina
... tai tik patiems sveicarams iperkama
Janome man asmeniskai neguli ant dusios, nes yra plastikiniai barskuciai. Tai tik mano individuali nuomone, todel prasau nepykti. Daug kam Janome patinka is mano virtualiu "siuvimo draugiu" JAV, bet yra normalu kai kazkas guli prie sirdies ir kazkas atstumia zmogu. Jau vien tai, kad nuejau i parduotuve pameginti pirma karta Janome overlocko, o pardavejas nesugebejo suverti sulu, nes kazkas sugedo, po to nuejau meginti masinos ir vel nesiuva, nes sugedo, atstumia. Bet daviau Janome sansa, nes nepasitikiu pirmu ispudziu, ismeginau pati kitus modelius, bet nelipo ir viskas.
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 01 17, 02:33)
Matot kaip yra, as siuvu nuo -niolikos metu vien is begalines aistros ir noro siuti. Kazkada gi pradejau nuo mamos kojines siuvimo masinos
... Ir siuvu jau koki 20 metu...is STAIGA
(tas staiga ana penktadieni) supratau , kodel as neturiu overloko. Aisku, prisispazinsiu, pakurste mane si tema...Ir kadangi as taip senai siuvu ir niekada netruejau, nuspredziau, kad jau 'susitaupiau ' isskirtinei, ne 'bet kokiai' masinai. Norejau imt
http://www.bernina.l...-n5-i8-sLT.html, taciau labai panasi su papildomais priedais ir keliais papildomais pranasumais
http://www.bernina.l...n5-i35-sLT.html si menesi su 10 procentu nuolaida kainuoja vos 46-iais litais brangiau. Tai pirmadieni padariau pavedima, antradieni kurjeris pristate.
Taurė, , na ka ir sakyti- as devintam danguj. Tik nezinau ar nuo masinos, ar nuo Bernina apsedimo
. Visa vakara sedejau ir ja gerejausi, nesvarbu, kad ilgai neradau kaip atidaryti dangteli ir koki pusvalandi net skaitydama instrukcijas nesupratau kaip pakelti peili. Paskui viska radau, viska supratau, net gyvenime neturejus ir nebandzius, sugebejau susiverti siulus ir zaidziau zaidziau zaidziau su ivairiausiom medziagom, su ivairiausiais pareguliavimais
O del sindromo 'ne Bernina' , tai puikiai suprantu
.
Mano siuvimo masina-- Rubina S20A. Ir ji beveik tokia pati kaip si Janome:
http://content.janom...uilting/mc6600p, ir kainavo panasiai. Tik janome nenusiima staliukas, o pas maniske nusiima. Ir ka, mano masina puiki, nuostabi, as su ja sutariu, draugauju...bet 'ne Bernina'
Vis apseda mane kipsas
Taciau siuo metu jauciuos kompensavusi savo Berninos troskuli, tad esu rami...
Jeee, Bernina fanatike dar viena
Labai geras pasirinkimas, sveikinu ir linkiu daug maloniu valandu su nauju draugu ar drauge
Mano siuvimo masina yra Bernina 830
Overlockas Babylock Imagine ir to pacio gamintojo Babylock ploksciasiule. Babylock overlockai yra ypatingi tuo, kad nereikia nieko varstyti, patys susivarsto. Ir nereikia niekados keisti jokiu nustatymu, patys nusistato. Bandziau siuti storiausia sluoksni ( 2 sluoksniai fleeco +1 sluoksnis sugeriancios medziagos + 1 sluoksnis ciuzinio sugertuko) realiai net neimanoma to sluoksnio sukisti po peda, bet uztenka pradzia uzkabint, po to itraukia ir siuva. Tada pakisau plona trikotaza be jokiu pakitimu viena po kito ir susiuvo viska idealiai.
Megstu daiktus, kurie suteikia maziausiai galvos skausmo ir daugiausiai malonumo naudotis, nes turiu labai mazai laiko pasidziaugti hobiais. Jei reiketu erzintis visokiais reguliavimais, neuztektu laiko dziagsmui.