Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas, 5 tema

QUOTE(gitulia @ 2013 01 09, 20:53)
As karta nusvilau su akciju puslapiu - pirkau virtuves prietaisa, gerai, kad nebrangu, atejo visiskas slamstas, plastmase smirdejo nafta be proto, suluzo po pirmo naudojimo. Atsiustoje pakuoteje nebuvo nieko nei apie pardaveja, nei apie garantija, nei is viso is kur tas siuntinys, akcijos psl idetu telefonu neatsake niekas. Nenoreciau su tokiu rimtu pirkiniu, kaip siuvimo masina, taip nusvilti.
As pirkau is specializuoto pardavejo (lyg is to pacio siuvimo stiliaus, jei gerai pamenu),  labai nemazai nusiderejau paprasciausiai elektroniniais laiskais, uz tiek kiek as pirkau 525 Janome, dar nemaciau nei vienoje akcijoje.
Zodziu as rinkciausi specializuota pardaveja ir dereciausi duodama nuoroda i pigesne preke kitur. Dauguma pardaveju tokiais atvejais nemazai nuleidzia smile.gif

zinau sita buda, esame taip irgi nusidereje. o kiek jums nuleido? ziurint dar kur deriesi, kiti uzsikelia o pot mielai nuleidzia...
toje beta.lt akcijoje pardaveja janome atstovybe, normalus, visada ziuriu kas parduoda... tad nusibodo daugiau rinktis, emiau ir pirkau, dabar laukiu. vienur ta masina 600 lt kainuoja, kitur 399. otoje akcijoje 359. uz saldytuva internetineje parduotuveje mus nuleido kazkada 50 lt.
Atsakyti
QUOTE(RyzaLape @ 2013 01 10, 14:32)
pardavėjas  akcijų puslapiuose paprastai nurodomas paedavėjas.  užtenka  jį patikrinti, ar  rimtas, ar  žinomas.. ar koks "akcija2000" ...
nors aš esu susigrąžinus pinigus ir iš nežinomo pardavėjo, nes internetiniai  mokėjimai  vykdomi, per  "mokėjimai.lt", o jie priisiima atsakomybė už santykius tarp pardvėjo ir kliento.  nepagavau pardavėjo,  kreipiausi  į mokėjimus ir  grąžino pinigus.  taigi  tereikia savo teises  gerai žinoti.
sėkmės 4u.gif

Zinau puikiai savo teises, tik kai daiktas buvo nebrangus, tingejau aiskintis, jei taip butu nutike su masina, butu teke ta daryti, neismesi gi pinigu biggrin.gif

Menulis, paziuresiu veliau vakare namie, bet lyg 700 lt man kainavo 525 modelis.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 01 10, 18:03)
Zinau puikiai savo teises, tik kai daiktas buvo nebrangus, tingejau aiskintis, jei taip butu nutike su masina, butu teke ta daryti, neismesi gi pinigu biggrin.gif

Menulis, paziuresiu veliau vakare namie, bet lyg 700 lt man kainavo 525 modelis.

jei taip, ne tokia jau ir nuolaida smile.gif janome 525 galima nusipirkti pigiausiai uz 719 lt smile.gif pardavejas niekada saves nenuskriaus, o mums taikytis. man dar 10 lt siuntimas kainuoja. ta labai normali ta nuolaida beta.lt.
Atsakyti
O kaip sita? cia irgi Janome, bet tik numeris ne tas

http://beta.lt/vilni...track_type=name
Atsakyti
aš už janome 525 per kartu.lt mokėjau 606lt..
niekas man tokios kainos nepasiūlė derantis..
Atsakyti
as tai noriu paklausti tu, kurios turi masinytes su daug funkciju, tarkim 25 -iom. ar panaudojate jas visas? ar dazniausiai tik maza dali. pasirinkimas tu masinu milziniskas. funkciju-kokiu tik nori. jei tik pinigu turi. bet ar ju tiek reik g.gif is esmes, kad ir norint pasisiuti koki grazesni drabuzi...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 01 10, 17:41)
jei taip, ne tokia jau ir nuolaida smile.gif janome 525 galima nusipirkti pigiausiai uz 719 lt smile.gif pardavejas niekada saves nenuskriaus, o mums taikytis. man dar 10 lt siuntimas kainuoja. ta labai normali ta nuolaida beta.lt.

Tai dabar jau kainos pasikeitusios, modelis senas, naujesniu yra. As pirkau pries tris metus, tada tai buvo labai gera kaina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 01 10, 20:29)
as tai noriu paklausti tu, kurios turi masinytes su daug funkciju, tarkim 25 -iom. ar panaudojate jas visas? ar dazniausiai tik maza dali. pasirinkimas tu masinu milziniskas. funkciju-kokiu tik nori. jei tik pinigu turi. bet ar ju tiek reik  g.gif is esmes, kad ir norint pasisiuti koki grazesni drabuzi...

ne tiek jau daug tos 25 funkcijos.. čia tik taip atrodo daug.. o tai kelios siūlės, apmėtymo kelios, kilpa , saga... kelios ddekoratyvinės.. tos pačios galima sakyt užvardintos kaip vis kita.. o skirtumo nedaug

kai atsisėdi siūti, tai paaiškėja, kad gerai būtų ir daugiau tų siūlių , o atrodė, kad oho kiek daug, kur aš tas 25 panaudosiu...

kadangi norėjau pigios... tai ir turiu pigią.. 525 turi tik būtiniausias siūles, kurių man reikia... ne pro šalį būtų dar keletas ir atvirkščios tos pačios... bet... kada nors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RyzaLape: 10 sausio 2013 - 21:37
http://www.preka.lt/...siuvimo-masinos

cia pasiziurekit kainytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 01 10, 13:29)
as tai noriu paklausti tu, kurios turi masinytes su daug funkciju, tarkim 25 -iom. ar panaudojate jas visas? ar dazniausiai tik maza dali. pasirinkimas tu masinu milziniskas. funkciju-kokiu tik nori. jei tik pinigu turi. bet ar ju tiek reik  g.gif is esmes, kad ir norint pasisiuti koki grazesni drabuzi...

25 funkcijos tai nieko praktiskai 4u.gif Bet jus neskubekit, gal jums ir neprireiks.
Dabar galvoju, kazi ar ant visu masinu adata galima pakoreguoti i abu sonus ? Be sitos funkcijos masina ne masina butu.
Atsakyti
http://www.bazar.de/...-342-13291.html

ka manot apie sita masinyte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 01 12, 18:03)

verta demesio ir kaina normali
Atsakyti