šiandien beta.lt ,,359 litai už 599 litų vertės paprastu valdymu pasižyminčią automatinę siuvimo mašiną JANOME JR1012, atliekančią 15 skirtingų funkcijų",
kažin ar verta susigundyt. gal kas turit?
QUOTE(darbė @ 2013 01 08, 10:27)
šiandien beta.lt ,,359 litai už 599 litų vertės paprastu valdymu pasižyminčią automatinę siuvimo mašiną JANOME JR1012, atliekančią 15 skirtingų funkcijų",
nu va, man katik kaimyne paskambino irgi pranest
Papildyta:
ar gera ji?
http://beta.lt/vilni...rack_type=image
http://www.siuvimost...t...id=27&id=52
Nekainuoja si masina 599 lt. Gera akcija Pakelem kaina, nuleidom, atsiuntem ir paskui jei nepatiko net nezinai kam grazinti, nes neides jokiu dokumentu kas pardavejas.
Nekainuoja si masina 599 lt. Gera akcija Pakelem kaina, nuleidom, atsiuntem ir paskui jei nepatiko net nezinai kam grazinti, nes neides jokiu dokumentu kas pardavejas.
QUOTE(gitulia @ 2013 01 08, 12:37)
http://www.siuvimost...t...id=27&id=52
taigi yra pardavejas, Janome atstovybe, instrukcija bus, sertifikatas Kainuoja ji biski gal ir maziau. Kitur vistiek brangiau.
Ir aš gundausi šita mašina-ar verta kažin-ar geriau šitą TOYOTA imt?
https://www.avitela..../siuvimo_mas_40
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 01 06, 18:48)
Kol niekas neatsakė, pridėsiu dar ir šios dienos atradimus.
Iš Janome 423 S ir 525 S vis labiau linkstu prie pirmosios. Man, kaip pripratusiai prie Čaikos, vertikali ritė - visgi jau pažįstamas daiktas, su kuriuo aišku kaip elgtis. Bet be šių dviejų variantų ėmiau mąstyti dar ir apie trečią - RX18S. Labai vilioja tai, kad korpusas visas metalinis, galima pačiai atsidaryti viršutinę korpuso dalį, sutepti - toks sakyčiau ūkiškas pasirinkimas Tai, kad variklio galingumas didesnis - gerai ar nelabai, jei mašina nebus itin intensyviai naudojama? Vienintelis dalykas, kuris tikrai labai nepatinka - nėra adatos įvėrimo mechanizmo (na šito tai tikrai norėtųsi...) Gal dar kokių trūkumų nepastebėjau?
Pagal kainas didėjimo tvarka atrodo visgi yra taip: 432 S < RX18S < 525 S.
Keli filmukai:
423 S: ispanų kalba (labai išsamus) ir trumpas be žodžių
525 S: anglų kalba
Gal kas ką vaizdesnio ir apie RX18S esat užtikę?
Iš Janome 423 S ir 525 S vis labiau linkstu prie pirmosios. Man, kaip pripratusiai prie Čaikos, vertikali ritė - visgi jau pažįstamas daiktas, su kuriuo aišku kaip elgtis. Bet be šių dviejų variantų ėmiau mąstyti dar ir apie trečią - RX18S. Labai vilioja tai, kad korpusas visas metalinis, galima pačiai atsidaryti viršutinę korpuso dalį, sutepti - toks sakyčiau ūkiškas pasirinkimas Tai, kad variklio galingumas didesnis - gerai ar nelabai, jei mašina nebus itin intensyviai naudojama? Vienintelis dalykas, kuris tikrai labai nepatinka - nėra adatos įvėrimo mechanizmo (na šito tai tikrai norėtųsi...) Gal dar kokių trūkumų nepastebėjau?
Pagal kainas didėjimo tvarka atrodo visgi yra taip: 432 S < RX18S < 525 S.
Keli filmukai:
423 S: ispanų kalba (labai išsamus) ir trumpas be žodžių
525 S: anglų kalba
Gal kas ką vaizdesnio ir apie RX18S esat užtikę?
ir aš taip blaškiausi. siuvimo patirties turėjau su senoviškom mašinom, pradedant ranka sukamu zingeriu, čaika, senoliu veritas ir keletu naujų modelių janome. ir
tarp kitko.. senolis veritas iki šiol gyvas ir siuva. pravalomas sutepamas ir vis dar siuva. tik tiek kad su plonom medžiagom jau jam problemos.. amžius vis tik..
taigi. visa patirtis su janome man buvo be jokių šešėlių. mašinytės dirbo kaip laikrodukai. viską, ką tik norėjau. tad vėl turiu namie janome. 525s. reikėjo paprastutės nebrangios.
pirkau dėl akcijos. nes taupiau. berods kartu.lt portale . ten beje, ne vieną ir manau, ne paskutinį kartą tos akcijos būna. sutaupiau apie 150lt ir man tai pasirodė smagu. nes jei be nuolaidos, tai tikriausiai būčiau ėmus JANOME RX18S. dėl metalinio korpuso ir kitų privalumų. vienas minusas - MAN- vertikali šaudyklė. su horizontalia tikrai patogiau ir paprasčiau. tad man sugrojo gera kaina plius horizontali šaudyklė.
dėl pirkimo iš akcijų puslapių, siūlau nebijot. netgi patogu pirkti internetu, nes gali ramiai grąžinti 2 savaičių bėgy. ką labai sunku padaryt pirkus parduotuvėj.
aš pirma nusipirkau Rubiną. pasiuvau, pabandžiau ir pridaviau atgal. paėmė be jokių atsikalbinėjimų, pinigus pervedė per dvi dienas. o garantijas visas ir sąskaitas taip pat išrašo.
jei perkamųjų nereiktų labai skaičiuoti, būčiau pirkus ir bernina.... oi geros mašinytės....
QUOTE(milkshake @ 2013 01 08, 13:27)
Ir aš gundausi šita mašina-ar verta kažin-ar geriau šitą TOYOTA imt?
siai garantija yra mazesne, manau, kad geresniam daiktui garantija ilgesne buna. o is betos 24 men.
is betos yra beveik tokia pati kaip Janome klasikine 392 berods, tik ne su geleziniu korpusu, biski maziau siuliu. Kaimyne siut megsta, viska isstudijavo, paskambino, sake, kad sita beveik kaip jos. Bet rinktis kiekvienam. Dar paskaitinesiu, turbut imsiu ta. Namie tikrai prisireiks jei nieko ir nesiusiu, bet planuoju viska pradeti mokytis, nuo zaislu iki kokiu rubeliu. Vaiku kelnems lopo reikia, tad pradzioj imsimes sito ))Tasyte kokia gal pasiusiu, veltini velsiu ir siusiu, alpstu is malonumo:)))
QUOTE(LauGėlė @ 2013 01 07, 19:41)
Aš irgi juos labai labai rekomenduočiau. Neseniai kaip tik pas juos teko įsigyti naują mašiną, tai esu labai patenkinta. Ir po to bet kada užsukus pas juos galima gauti ir patarimų ir konsultacijų. Ir papasakoja paprastai ir išsamiai tiems, kam dar toli iki profesionalų Patiko dar ir tai, kad nekiša visko ko nereikia, ar šiaip kuo brangesnių visokių variantų.
QUOTE(Nenuorama @ 2013 01 08, 09:31)
O kokių problemų turėjote su Čaika šaudykle
Tai būtent, kad mano supratimu - jokių Na pasitaiko retkarčiais, kad įsipainioja siūlas, bet nieko labai baisaus tame nematau.
QUOTE(oldas @ 2013 01 07, 23:56)
1) Geras automobilis turi važiuoti ant gero benzino o gera siuvimo mašina siūti
gerais siūlais.Išmeskite senu ( dar tarybiniu) siūlu atsargas kaip jos gerai ne reklamuotu.Nuo senu siūlu jus visur kur įmanoma prišukuosit pūku o geros siūles neturėsit.
2) Pirkite geras adatas,derinkite siūlu ir adatų numerius.Pasirinkite adatas pagal siuvama medžiaga ir neužmirškite jas keisti.
gerais siūlais.Išmeskite senu ( dar tarybiniu) siūlu atsargas kaip jos gerai ne reklamuotu.Nuo senu siūlu jus visur kur įmanoma prišukuosit pūku o geros siūles neturėsit.
2) Pirkite geras adatas,derinkite siūlu ir adatų numerius.Pasirinkite adatas pagal siuvama medžiaga ir neužmirškite jas keisti.
Kaip tik ketinau klausti dėl siūlų - o juos iš kur geriausia pirkti? Turiu šiek tiek atsargų (gerai gerai - sunaudosiu gal pamažėle kokiam adymui rankomis ar pan. ), todėl nebuvo aktualu, bet kiek pastebėjau audinių parduotuvėse (pvz. čia), tai na... stovi berods vienas neperdidžiausias stendas su įvairių atspalvių gal dviejų ar net vieno tipo špūlutėmis ir viskas.
Kokie šiais laikais būna siūlų numeriai ir kiek jų skirtingų vertėtų visada turėti po ranka (tokių universalių spalvų, kaip balta ir juoda)?
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2013 01 08, 04:54)
Nematau nieko juokingo jūsų pasirinkime, juk renkate sau, ne man.
Tik nesuprantu kodėl jums rūpi ką galvoju ant tiek, kad reikia pabrėžti ir kartu pratraukti pro dantį mano " ne vieną mašiną" . Man atrodo tiek jūs, tiek aš galim turėti po kiek norim ir kokių norim
Tik nesuprantu kodėl jums rūpi ką galvoju ant tiek, kad reikia pabrėžti ir kartu pratraukti pro dantį mano " ne vieną mašiną" . Man atrodo tiek jūs, tiek aš galim turėti po kiek norim ir kokių norim
Aš juk draugiškai