Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas, 5 tema

Na štai, nors persiplėšk biggrin.gif - po teigiamą komentarą apie tris nusižiūrėtus modelius. Bent jau aišku, kad nei vienas iš šių pasirinkimų nebūtų labai blogas. smile.gif
QUOTE(Taurė @ 2013 01 06, 21:33)
Pats pavadinimas išduoda, kad pirmuoju atveju automatiškai visą kilpą padaro, o antru atveju reik atlikti 4 žingsnius norint kilpos. Tai nebūtų nieko sudėtingo, jei nereikėtų išgauti pvz 5 vienodų kilpų. Atliekant daug žingsnių nėr taip lengva padaryti visas identiškas kaip su automaitniu kilpų siuvimu.

Ačiū, supratau 4u.gif
Atsakyti
Pas rusus skaičiau, kad geriau pirkti Janome 423S nei Janome Harmony 2049.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 06, 21:33)
Turiu ir vertikalią šaudyklę. Jai reikia daugiau priežiūros ir daugiau šansų gauti siūlų "lizdą" . Man abi šaudyklės patinka, bet abi savotiškos labai. Tik man asmeniškai tarodo, kad vertikalios yra problematiškesnės nei horizontalios, jei jums tai aktualu. Man tai jokio skirtumo, aš išsisprendžiu problemas jei jų nutinka  cool.gif

Ar gali būti, kad vertikali Janome 432 S šaudyklė būtų problematiškesnė, nei Čaikos? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nenuorama @ 2013 01 07, 15:19)
Šeštadienį įsigijau Janome 423S. Labai  thumbup.gif

Jei ne paslaptis blush2.gif , kur ir už kiek? (Gal bent į AŽ parašytumei... ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 01 07, 16:24)
Jei ne paslaptis blush2.gif , kur ir už kiek? (Gal bent į AŽ parašytumei... ax.gif )

oi tokių dalykų tyliai sakyti negalima...šaukite garsiai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oldas @ 2013 01 07, 00:57)
Vienintelis teisingas sprendimas
tai paimti įvairiu medžiagų atraižas ir atėjus į parduotuvę išbandyti pasirinktus modelius. Vietoje jus iškarto gausite atsakymą į daugelį jūsų pateiktu klausimu,pajusite valdymo patogumą,mašinos stabilumą.Pirkite tai kas jums patiks ir atitiks jūsų poreikiams bei finansinėms galimybėms.Didėjant siuvimo praktikai didėja žinių, susiformuoja atitinkami poreikiai todėl sekančia mašiną jus pirksite jau gerai žinodami  ko ir kiek jus norite,kokios kokybės ir už kokia kainą

Kokias rekomenduotumėte parduotuves Vilniuje? Aš baisiai nemėgstu, kai pardavėjai/konsultantai "lipa ant galvos" - abejoju ar kažkam su įkyriais patarimais trypčiojant už nugaros labai įmanoma įsijausti į tas skirtingų modelių siuvimo subtilybes, juolab patirties turint tik su viena vienintele mašina ir ta pačia apie 40 metų senumo.

O pirkti manau vis tiek greičiausiai pigiau bus internetu. g.gif

Beje, kad ir kaip gal tai juokingai skambėtų mašinų "haremų" savininkams, viliuosi, kad man apie sekančią mašiną dar ilgai, o gal ir niekada, galvoti nereikės.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 01 07, 17:45)
Kokias rekomenduotumėte parduotuves Vilniuje? Aš baisiai nemėgstu, kai pardavėjai/konsultantai "lipa ant galvos" - abejoju ar kažkam su įkyriais patarimais trypčiojant už nugaros labai įmanoma įsijausti į tas skirtingų modelių siuvimo subtilybes, juolab patirties turint tik su viena vienintele mašina ir ta pačia apie 40 metų senumo.

Beje, kad ir kaip gal tai juokingai skambėtų mašinų "haremų" savininkams, viliuosi, kad man apie sekančią mašiną dar ilgai, o gal ir niekada, galvoti nereikės.

Eikite i siuvimo stiliu (zalgirio 109, salia zalgirio maximos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LauGėlė @ 2013 01 07, 19:41)
Eikite i siuvimo stiliu (zalgirio 109, salia zalgirio maximos) 4u.gif

kodel?kas ten geriau, uzeiciau kai Vilniuj busiu
Atsakyti
Aš vis tik išsirinkau Janome 2049 LX assa.gif Jaučiu didžiulį palengvėjimą, nes nuo rinkimosi ir dvejonių jau bloga buvo wacko.gif Kadangi apie mašinas ne kažin ką nusimaniau, siuvau su senute rusiška, tai apie mėnesį skaičiau daug temų , atsiliepimų apie įvairius gamintojus, domėjausi įvairiomis funkcijomis , lyginau mašinų galimybes ir kainas karsta.gif . Kai apsistojau ties Janome gamintoju, tada blaškiausi tarp modelių 521, 525s ir 2049 LX. Širdis linko prie 2049 LX ir radusi ypač gerą nuolaidą jai - greit padariau sprendimą thumbup.gif Mašinytė fainuoliška, dirba pakankamai tyliai, siuva kaip per sviestą (palyginus su senąja doh.gif ),siūlių man per akis. Labai tikiuosi, kad man ji tarnaus ilgai ir kitos nereiks ieškoti, nes siuvu visai nedaug, namams šį bei tą irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 07 sausio 2013 - 19:57
QUOTE(mėnulis @ 2013 01 07, 20:36)
kodel?kas ten geriau, uzeiciau kai Vilniuj busiu

ten tiesiog profai dirba, nes grynai tik siuvimo iranga prekiaujanti parduotuve, gal ir yra kitu vietu, bet radau sia vieta ir esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 01 07, 17:45)

Po to kaip išbandysite siuvimo mašinas parduotuvėje jus visiškai neprivalote ten pirkti. Svarbu suprasti kuri mašina jūsų.Gali būti taip kad atėjusi išsirinkti iš 3 modeliu jus pasirinksit ketvirtą. smile.gif Dažnai maža kaina internete kartu su pristatymu tampa ne tokia jau ir maža o perkant gyvai galima nusiderėti realia nuolaida.Be reklamos patarčiau jums pradėti nuo Žalgirio 109.Mano nuomonė tai gera parduotuvė nors yra ir kitu.Jeigu jums patinka vertikali šaudyklė ir jus prie jos pripratusi tai ir pirkite.Abi šaudyklės (vertikali ir horizontali) jau daugeli dešimtmečiu egzistuoja rinkoje ir ju pasirinkimas ne religija. smile.gif Esminė klaida kai kuriu pirkėju ta kad perka lengvas mini mašinas kurios atrodo tokios moteriškos, lengvos ir glamurinės biggrin.gif Praktikoje tokios mašinos turi prasta kokybę ir čiuožinėja po stalą paskui audinį.Nusipirkusi nauja mašina prisiminkite keletas taisyklių:
1) Geras automobilis turi važiuoti ant gero benzino o gera siuvimo mašina siūti
gerais siūlais.Išmeskite senu ( dar tarybiniu) siūlu atsargas kaip jos gerai ne reklamuotu.Nuo senu siūlu jus visur kur įmanoma prišukuosit pūku o geros siūles neturėsit.
2) Pirkite geras adatas,derinkite siūlu ir adatų numerius.Pasirinkite adatas pagal siuvama medžiaga ir neužmirškite jas keisti.

Gero jums pasirinkimo ir sėkmingo pirkimo.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 01 07, 09:24)
Ar gali būti, kad vertikali Janome 432 S šaudyklė būtų problematiškesnė, nei Čaikos? unsure.gif

Kad nežinau, gyvai nė vienos nemačius.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 01 07, 09:45)

Nematau nieko juokingo jūsų pasirinkime, juk renkate sau, ne man.
Tik nesuprantu kodėl jums rūpi ką galvoju ant tiek, kad reikia pabrėžti ir kartu pratraukti pro dantį mano " ne vieną mašiną" . Man atrodo tiek jūs, tiek aš galim turėti po kiek norim ir kokių norim 4u.gif

QUOTE(baltagėlė @ 2013 01 07, 12:55)
Aš vis tik išsirinkau Janome 2049 LX  assa.gif Jaučiu didžiulį palengvėjimą, nes nuo rinkimosi ir dvejonių jau bloga buvo wacko.gif 

Sveikinimai bigsmile.gif Sunku rinktis mašiną. Dabar mažytę renkuosi, tai šiandien jau nebepatinka kas patiko vakar. ryt vėl bus kitaip doh.gif
Smagaus jums siuvimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 01 07, 17:24)
Papildyta:

O kokių problemų turėjote su Čaika šaudykle unsure.gif
Atsakyti