QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 01 07, 17:45)
Kokias rekomenduotumėte parduotuves Vilniuje? Aš baisiai nemėgstu, kai pardavėjai/konsultantai "lipa ant galvos" - abejoju ar kažkam su įkyriais patarimais trypčiojant už nugaros labai įmanoma įsijausti į tas skirtingų modelių siuvimo subtilybes, juolab patirties turint tik su viena vienintele mašina ir ta pačia apie 40 metų senumo.
O pirkti manau vis tiek greičiausiai pigiau bus internetu.
Beje, kad ir kaip gal tai juokingai skambėtų mašinų "haremų" savininkams, viliuosi, kad man apie sekančią mašiną dar ilgai, o gal ir niekada, galvoti nereikės.
Po to kaip išbandysite siuvimo mašinas parduotuvėje jus visiškai neprivalote ten pirkti. Svarbu suprasti kuri mašina jūsų.Gali būti taip kad atėjusi išsirinkti iš 3 modeliu jus pasirinksit ketvirtą.
Dažnai maža kaina internete kartu su pristatymu tampa ne tokia jau ir maža o perkant gyvai galima nusiderėti realia nuolaida.Be reklamos patarčiau jums pradėti nuo Žalgirio 109.Mano nuomonė tai gera parduotuvė nors yra ir kitu.Jeigu jums patinka vertikali šaudyklė ir jus prie jos pripratusi tai ir pirkite.Abi šaudyklės (vertikali ir horizontali) jau daugeli dešimtmečiu egzistuoja rinkoje ir ju pasirinkimas ne religija.
Esminė klaida kai kuriu pirkėju ta kad perka lengvas mini mašinas kurios atrodo tokios moteriškos, lengvos ir glamurinės
Praktikoje tokios mašinos turi prasta kokybę ir čiuožinėja po stalą paskui audinį.Nusipirkusi nauja mašina prisiminkite keletas taisyklių:
1) Geras automobilis turi važiuoti ant gero benzino o gera siuvimo mašina siūti
gerais siūlais.Išmeskite senu ( dar tarybiniu) siūlu atsargas kaip jos gerai ne reklamuotu.Nuo senu siūlu jus visur kur įmanoma prišukuosit pūku o geros siūles neturėsit.
2) Pirkite geras adatas,derinkite siūlu ir adatų numerius.Pasirinkite adatas pagal siuvama medžiaga ir neužmirškite jas keisti.
Gero jums pasirinkimo ir sėkmingo pirkimo.