Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas, 5 tema

QUOTE(Tiffany @ 2012 12 20, 13:39)
Gal kas susidure su sita firma Leader g.gif

http://www.siuvimoma...gera-kaina.html

Ar geriau nesiblaskyti ir imti Janome  4u.gif

as is cia leader pirkau,vakar atveze.skambinau,klausiau,kaip kas.as irgi rinkausi is janome ir leader.tai sake,kad vienintelis janome pliusas,kad siek tiek tyliau dirba.bet leader daugiau operaciju ir tvirtesne.dar kaip reik neisbandziau,bet dirba pakankamai tyliai
Atsakyti
QUOTE(ievvuuze @ 2012 12 20, 16:28)
as is cia leader pirkau,vakar atveze.skambinau,klausiau,kaip kas.as irgi rinkausi is janome ir leader.tai sake,kad vienintelis janome pliusas,kad siek tiek tyliau dirba.bet leader daugiau operaciju ir tvirtesne.dar kaip reik neisbandziau,bet dirba pakankamai tyliai

O kuri modeliuka pirkot? ax.gif mane gundo tas rinkinys - siuvamoji su overloku
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 12 20, 18:13)
O kuri modeliuka pirkot?  ax.gif mane gundo tas rinkinys - siuvamoji su overloku

paprasta vs 318.kai as tokia siuveja,tai man per akis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2012 12 20, 10:01)
Laba,
Turiu Viking E10. Rinkausi tokia, kur maziau operaciju, overloka turiu. Man po Caikos, kaip po "Ziguliuko i Mersa". Is tikro labai abejojau ar Caika remontuoti ar nauja pirkti. Siuvau visai nedaug dar, baigiau advento kalendoriu is poliesterines medziagos, panasios i pamusalini audini. Siule ideali, dygsniai tvarkingi, medziagos perstumimas geras, neraukia. Virsutinio siulo uztaisymas sudetindokas, apatinis vertikalus saudyklinis - cia irgi renkantis man buvo vienas is kriteriju. Pati masinyte lengva, daili, plasmasinis korpusas, neturi kieto deklo, tik medziaginis gaubtas.
Buvau perskaiciusi visas SM temas, ir nepamenu kurioje yra nuoroda i rusu puslapi ir ten konkreciai apie ta modeli skaiciau. Tai buvo paskutinis apsisprendimo zingsnis. Buvau numaciusi kelis siuvimo reikmenu salonus, nes norejau isbandyti. Paskui suzinojau, kad jos jau buna sureguliuotos, tai surizikavau ir pirkau is internetines parduotuves nebandziusi, sutaupiau 200 Lt.
Per savo amziu siuvau daug nuo paltu iki kaip sakiau advento kalendoriu smile.gif. Rimti siuviniai buvo mokantis ir su pramoninemis masinomis, tais laikais dar situ lengvu buitiniu nebuvo, tik Caikos. Todel teigti, kad Viking tai vienintele ir nepakartojama negaliu  4u.gif.

Labai aciu uz issamu atsakyma. Visgi parduotuveje ikalbejo pirkt bernina E66. Kadangi esu naujoke sioje srityje, tai matyt visos masinos butu man tikusios. Bet labai patinka man si, siuva labai tyliai, lengvai valdomos funkcijos, nemazai priedu. smile.gif
Atsakyti
sveiki gavau dovanų Siuvimo mašina VERITAS Power &
Stretch ir neturiu instrukcijos nežinau ką daryt jei kas turit ar galėtumėte atsiųsti. Gali būti ir rusų ir anglų kalbomis. Aišku geriausia lietuvių smile.gif
Atsakyti
leader pirkau, tai atgal issiunciau, dirba labai sunkiai ir girgzdanciai, pasiemiau janome
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2012 12 25, 19:19)
leader pirkau, tai atgal issiunciau, dirba labai sunkiai ir girgzdanciai, pasiemiau janome

koki modelį janome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2012 12 25, 23:00)
koki modelį janome ax.gif

3022P
Atsakyti
sveiki,
gal kas galit pasisakyt apie janome 415 ?
pradedanciai namu vartotojai, leliu drabuziam ir seip kokiem pataisymam ar pasizaidimam.
kokios nuomones ar patarimai? parduotuvej nurode sita, bet norisi daugiau nuomoniu. biggrin.gif
dekui is karto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, noriu paklausti, pamaciau kaimyne siuvant ir susizavejau.... smile.gif
Uzsimaniau ismokti ir as. Taip smagu. dave pasiuti paminti pedala wub.gif Ji man papasakojo, kad rimtai siuvant reikia ne tik siuvimo masinos, bet ir Overloko, su juo butu lengviau. Bet visos dabartines masinos turi ir overlokine siule, tad jos pilnai lyg ir pakaktu smile.gif g.gif Nu taip sake ji man. Noreciau pradeti siuti drabuzius. Turiu labai lakia fantazija, galeciau prikurti ten visko smile.gif Ar galima siuti rubus be overloko?
Dar del masinos: ar masinos butines, ne brangiausios, padaro skyle sagai, ja apsiuva, ar saga isiuva smile.gif ar rankom reikia?
Ar yra tarp jusu visiskai savamoksliu siuveju? Tiesiog bijau kazka pradeti...Tos iskarpos taip gresmingai atrodo. Nors kai paziuriu savo ruba koki nors, ten taip viskas aisku, issikirpciau koki pavyzdi pagal savo ruba, medziagos iskarpa, susiuciau, padaryciau tokia kaip kopija, o poto jei pramokciau - pirmyn fanatazijai, gali bet ka bet kaip siuti, kelnes vaikams, sijonus ir pan.smile.gif Ar taip tik atrodo, kad butu paprasta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 29 gruodžio 2012 - 15:53
QUOTE(mėnulis @ 2012 12 29, 15:46)
Sveikos mamos, noriu paklausti, pamaciau kaimyne siuvant ir susizavejau.... smile.gif
Uzsimaniau ismokti ir as. Taip smagu. dave pasiuti paminti pedala  wub.gif Ji man papasakojo, kad rimtai siuvant reikia ne tik siuvimo masinos, bet ir Overloko, su juo butu lengviau. Bet visos dabartines masinos turi ir overlokine siule, tad jos pilnai lyg ir pakaktu smile.gif  g.gif Nu taip sake ji man. Noreciau pradeti siuti drabuzius. Turiu labai lakia fantazija, galeciau prikurti ten visko smile.gif Ar galima siuti rubus be overloko?
Dar del masinos: ar masinos butines, ne brangiausios, padaro skyle sagai, ja apsiuva, ar saga isiuva smile.gif ar rankom reikia?
Ar yra tarp jusu visiskai savamoksliu siuveju? Tiesiog bijau kazka pradeti...Tos iskarpos taip gresmingai atrodo. Nors kai paziuriu savo ruba koki nors, ten taip viskas aisku, issikirpciau koki pavyzdi pagal savo ruba, medziagos iskarpa, susiuciau, padaryciau tokia kaip kopija, o poto jei pramokciau - pirmyn fanatazijai, gali bet ka bet kaip siuti, kelnes vaikams, sijonus ir pan.smile.gif Ar taip tik atrodo, kad butu paprasta?

toks jausmas kad aš rašiau doh.gif tik kaimynes siuvejos nebuvo, bet visa kita...aš pakolkas tik renkuosi siuvimo mašiną , kadangi šventės ir taip daug pinigų surijo, tai dabar palauksiu apsiuostysiu dar kokį mėnesiuką...kad taip skaudžiai per biudžetą nebūtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2012 12 29, 21:59)
toks jausmas kad aš rašiau doh.gif  tik kaimynes siuvejos nebuvo, bet visa kita...aš pakolkas tik renkuosi siuvimo mašiną , kadangi šventės ir taip daug pinigų surijo, tai dabar palauksiu apsiuostysiu dar kokį mėnesiuką...kad taip skaudžiai per biudžetą nebūtų lotuliukas.gif

biggrin.gif
tai ir tu tokia pati, nemoki siuti, tikiesi kad ismoksi nusipirkusi masina ir nori ja issirinkti?
biggrin.gif
ar jau issirinkai? man kaimyne nieko neparode beveik, tiesiog turejau kartuno gabalus , kuriuos apsiuvau ranka ir ketinau padaryti uzuolaidas lotuliukas.gif tai ji man jas apsiuvo.
dar noriu paklausti, ar galima su tom paprastom masinom ir pasiuvineti, jei nusipiesciau ant medziagos paveiksliuka? nesuprantu ir kuo skiriasi masinos pagal kainu kategorijas. Ju produktyvumas maciau zymimas prie gaminio funkcijomis....pvz maciau masina - 17 funkciju. tai man nieko nesako. kas tos funkcijos, zmoniu kalba nepaaiskinta ka ji daro. Ir ka reiskia "automatinis kilpos apmetymas"?
Pigiau Janome masinas pastebejau siulo per *infected* is sandelio, naujos, su garantija. tikrai pigiau negu kitur ax.gif ar kas pirkote is ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 29 gruodžio 2012 - 23:17