Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas, 5 tema

sveikutes 4u.gif
renkuosi siuvimo masina.tik esu zaliai zalia lotuliukas.gif
gal galit kas pasakyt kuo skiriasi rubina 886 nuo rubina kp886?
dar tik mokysiuos siut,brangios nepirksiu,tai renkuosi is rubinu.ka patartumet?
aciu is anksto,kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvuuze @ 2012 12 14, 12:15)
sveikutes  4u.gif
renkuosi siuvimo masina.tik esu zaliai zalia lotuliukas.gif
gal galit kas pasakyt kuo skiriasi rubina 886 nuo rubina kp886?
dar tik mokysiuos siut,brangios nepirksiu,tai renkuosi is rubinu.ka patartumet?
aciu is anksto,kas atsakys  4u.gif

ir aš domiuosi po truputį siuvimo mašinomis...bet pakolkas domiuosi janome ir singer... 4u.gif
Atsakyti
pasakysiu atvirai- pasiėmiau rubiną kc90... paturėjau dvi dienas, pabandžiau ir nepatiko. ne tai, kad nesiuva.. siuva, bet labai jau plasmasinė visa... tarška barška. dirba garsiai.
siūlo įvėrėjas grybauja- nepatogus. visur tokių plastmasinių atplaišų..kurios kabinasi. net pėdelė sagai siūt visiškai plastmasinė, tokia nu vos vos. atrodo ir suluš. beje, ir siuvant automatinę kilpą vis privelia nesąmonių, pvz, siūdama kilpos vidury sugalvoja pradėt siūst kilpą iš naujo... ir gaunasi nesąmonė. o tokią ardyt vienas vargas. o kartais išsiuva kilpą be priekaištų.. žodžiu loterija. ploną medžiagą irgi sunkiai siuvo.. glemžė. iš esmės - nelabai kokybiškas daiktas. ypač už tokią kainą. maniškė gi paskelbta už 999Lt...

apkeičiau į Janome 525 S ir džiaugiuosi. tiek, kiek ji turi visko kam kol kas gana. siuvau skiautinį iš keturgubo ( o kai kur ir dvigubai) džinso - viską be problemų susiuvo. nei vienos adatos nepaaukojau, nei vieno be prasmės nutrūkusio siūlo ar dar kokios bėdos..
siuvau užuolaidas - taip pat... viskas kaip svajonėj.

taigi rubinos jau neberekomenduoju. bent jau iš tos populiariosios serijos.. gal kokios nors profesionalios ir geros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RyzaLape: 14 gruodžio 2012 - 17:44
Nu niekur nerandu atsiliepimų apie Veritas siuvimo mašinas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2012 11 19, 20:59)
merginos, nusiziurejau siuvimo masina is jav, ar tiktu  LT su adapteriu?

Ne vien adapterio reikes- sroves keitiklio (nežinau ar taip tiksliai vadinasi, bet Senukuose ar Ermitaže be problemų rasi). Aš sau pirkausi- veikia be problemų.
Apsimokės pirkti, jei pirksi kokį mandresnį modelį ir siūsi į LT ne iš pardavėjo tiesiai o per ka nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2012 12 14, 21:44)
Ne vien adapterio reikes- sroves keitiklio (nežinau ar taip tiksliai vadinasi, bet Senukuose ar Ermitaže be problemų rasi). Aš sau pirkausi- veikia be problemų.
Apsimokės pirkti, jei pirksi kokį mandresnį modelį ir siūsi į LT ne iš pardavėjo tiesiai o per ka nors  ax.gif

Bet ir tai jei nurodyta deklaracijoje, kad tai dovana ir vertę mažesnę, vistiek muitininkai gali kabliukų surasti, kad tik nuluptų pinigų......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilke: 15 gruodžio 2012 - 12:01
Sveikos,
Labai reikia patarimo, kadangi sioje srityje naujoke, ka manot apie Husqvarna Viking E20? Gal girdejot atsiliepimu, nelabai randu kokiu nuomoniu apie ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowie @ 2012 12 18, 05:53)
Sveikos,
Labai reikia patarimo, kadangi sioje srityje naujoke, ka manot apie Husqvarna Viking E20? Gal girdejot atsiliepimu, nelabai randu kokiu nuomoniu apie ja  g.gif

čia yra keli atsiliepimai http://www.amazon.co...iews/B002VR9XZI
cia vienas http://sewing.patter...e/Review/1/3717
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 19, 06:58)

Aciu, Taure 4u.gif
Tik labai norejau suzinot is jau turinciu LT
Atsakyti
Sveiki, noriu patarimo, kuris modeliukas butu smagesnis buitiniam naudojimui - Janome 525s ar 423s 4u.gif
Siaip ziurineju masina buitinima naudojmui - patalynei susisiuti, si bei ta seimai, tokiu groziu yra zurnaluose ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowie @ 2012 12 18, 13:53)
Sveikos,
Labai reikia patarimo, kadangi sioje srityje naujoke, ka manot apie Husqvarna Viking E20? Gal girdejot atsiliepimu, nelabai randu kokiu nuomoniu apie ja  g.gif

Laba,
Turiu Viking E10. Rinkausi tokia, kur maziau operaciju, overloka turiu. Man po Caikos, kaip po "Ziguliuko i Mersa". Is tikro labai abejojau ar Caika remontuoti ar nauja pirkti. Siuvau visai nedaug dar, baigiau advento kalendoriu is poliesterines medziagos, panasios i pamusalini audini. Siule ideali, dygsniai tvarkingi, medziagos perstumimas geras, neraukia. Virsutinio siulo uztaisymas sudetindokas, apatinis vertikalus saudyklinis - cia irgi renkantis man buvo vienas is kriteriju. Pati masinyte lengva, daili, plasmasinis korpusas, neturi kieto deklo, tik medziaginis gaubtas.
Buvau perskaiciusi visas SM temas, ir nepamenu kurioje yra nuoroda i rusu puslapi ir ten konkreciai apie ta modeli skaiciau. Tai buvo paskutinis apsisprendimo zingsnis. Buvau numaciusi kelis siuvimo reikmenu salonus, nes norejau isbandyti. Paskui suzinojau, kad jos jau buna sureguliuotos, tai surizikavau ir pirkau is internetines parduotuves nebandziusi, sutaupiau 200 Lt.
Per savo amziu siuvau daug nuo paltu iki kaip sakiau advento kalendoriu smile.gif. Rimti siuviniai buvo mokantis ir su pramoninemis masinomis, tais laikais dar situ lengvu buitiniu nebuvo, tik Caikos. Todel teigti, kad Viking tai vienintele ir nepakartojama negaliu 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 20 gruodžio 2012 - 08:02
Gal kas susidure su sita firma Leader g.gif

http://www.siuvimoma...gera-kaina.html

Ar geriau nesiblaskyti ir imti Janome 4u.gif
Atsakyti