Sveikos, nelabai nusimanau, kurie siuvimo masinu gamintojai yra patikimi, gamina patvarias masinas ir imanoma, esant reikalui, rasti detaliu..
Gal yra kas turetu atsiliepimu apie tokius gamintojus kaip FIF, Jaguar, Rubina, AEG?
Kazkaip nesinori brangios pirkti, nes neplanuoju per daug naudoti, bet nesinoretu ir veltui pinigeliu ismesti..
Buciau labai labai dekinga, jei galetumete kas nors patarti
Gal yra kas turetu atsiliepimu apie tokius gamintojus kaip FIF, Jaguar, Rubina, AEG?
Kazkaip nesinori brangios pirkti, nes neplanuoju per daug naudoti, bet nesinoretu ir veltui pinigeliu ismesti..
QUOTE(Irma POOH @ 2012 05 14, 11:52)
Sveikos, nelabai nusimanau, kurie siuvimo masinu gamintojai yra patikimi, gamina patvarias masinas ir imanoma, esant reikalui, rasti detaliu..
Jei norite tik šiaip kažką sisiūti kartais, tai visos geros. Jei norima siūti ir jausti malonumą siūnant, reikėtų išbandyti kelias mašinas prieš perkant ir nusipirkti labiausiai patikusią.
QUOTE(Taurė @ 2012 05 15, 00:59)
Jei norite tik šiaip kažką sisiūti kartais, tai visos geros. Jei norima siūti ir jausti malonumą siūnant, reikėtų išbandyti kelias mašinas prieš perkant ir nusipirkti labiausiai patikusią.
Aciu
sveikos...
galvoju pirkti masina ...pradziamoksle, bet kazko labai paprasto ir pigaus nesinori, skaitineju forumuose, ir kuo daugiau juo labiau neapsisprendusi esu...
galvoju apie sias firmas...:
brothers (bq25);
singer 3321 (bet kazkuriam forume rase, kad singer geriau nepirkti );
Janome 525s;
ar Jaguar 137...
nu sakykim tokios firmos...
zodziu , gal kuri is merginu daugiau supranta ir patars...ar visgi rinktis ir ieskoti pigesne iki kokiu 500lt ir uztektinai bus? pasimetimas totalus
aciu uz nuomones
galvoju pirkti masina ...pradziamoksle, bet kazko labai paprasto ir pigaus nesinori, skaitineju forumuose, ir kuo daugiau juo labiau neapsisprendusi esu...
brothers (bq25);
Janome 525s;
ar Jaguar 137...
zodziu , gal kuri is merginu daugiau supranta ir patars...ar visgi rinktis ir ieskoti pigesne iki kokiu 500lt ir uztektinai bus? pasimetimas totalus
aciu uz nuomones
QUOTE(Medag @ 2012 05 16, 02:17)
sveikos...
brothers (bq25);
Janome 525s;
ar Jaguar 137...
aciu uz nuomones
brothers (bq25);
Janome 525s;
ar Jaguar 137...
aciu uz nuomones
Na mano subjektyv inuomone kad Janome 525s yra puikus pasirinkimas, nes yra labai patogi ir paprasta ekspluatacijoje, patikima firma ir puikiai atlieka savo funkcijas. Viskas priklauso nuo to ko is masinos norite. Singer arba Brother mano nuomone nera geras pasirinkimas del abejotinos gamybos. bet cia tik mano nuomone
QUOTE(natusik @ 2012 05 17, 20:35)
Na mano subjektyv inuomone kad Janome 525s yra puikus pasirinkimas, nes yra labai patogi ir paprasta ekspluatacijoje, patikima firma ir puikiai atlieka savo funkcijas. Viskas priklauso nuo to ko is masinos norite. Singer arba Brother mano nuomone nera geras pasirinkimas del abejotinos gamybos. bet cia tik mano nuomone
dekui apie Singer tik girdziu, kad ne...brother dar nera kad lb peiktu...
QUOTE(Medag @ 2012 05 16, 00:17)
sveikos...
brothers (bq25);
Janome 525s;
ar Jaguar 137...
aciu uz nuomones
brothers (bq25);
Janome 525s;
ar Jaguar 137...
aciu uz nuomones
...buvau aš irgi giliai įklimpus paieškose. Išsirinkau va tokias;
jaguar 979
Janome 18w
..esu lygiai tokia pati pradedanti siuvėja. Bet suveikė protas taip....kam man reikalinga tokia mašina, aš gi dar siūt normaliai nemoku, ir ką aš tokio siūsiu....na kelnes palenksiu, užuolaidas atsisiūsiu, lopą gal kokį..... Todėl susiradau pagal skelbimą nebrangią (papuolė nauja) ir nusipirkau. Nepaslaptis, sumokėjau 200 lt...ir siuva super gerai ir opeacijų man per akis.
silvercrest
...kada nors nusipirksiu gerą....
QUOTE(AGFA @ 2012 05 18, 09:44)
tai vat Jus issirinkot, jau gan brangias...as tiek negaliu sau leisti...juolab kai sakot, tokiosirsiuvejos mes ...
ale sita masina ir as nuziurejusi buvau, paskambinau, sako nebeturim ar gerai siuva?
vakar kaip tik Aviteloj radau akcija Brothers bq17-tik 360lt...nors buvau ziurejusi bq25...kuri apie 550lt kainuoja...zodziu susimeciau...nes mazai kuom jos skiriasi, na ta pirmoji maziau programu turi, bet kaina gera, o tokiai kaip man ale siuvejai... mastau dabar...
QUOTE(Medag @ 2012 05 18, 09:00)
tai vat Jus issirinkot, jau gan brangias...as tiek negaliu sau leisti...juolab kai sakot, tokiosirsiuvejos mes ...
ale sita masina ir as nuziurejusi buvau, paskambinau, sako nebeturim ar gerai siuva?
vakar kaip tik Aviteloj radau akcija Brothers bq17-tik 360lt...nors buvau ziurejusi bq25...kuri apie 550lt kainuoja...zodziu susimeciau...nes mazai kuom jos skiriasi, na ta pirmoji maziau programu turi, bet kaina gera, o tokiai kaip man ale siuvejai... mastau dabar...
...siuva labai gerai. Man ilgai užteks.
... Nieko perdaug patart negaliu, nes neišmanau visai nieko apie jas. Žinau tik tiek, kad būtų einamiausios operacijos ir paprastas valdymas.
..Klausiau čia mamų ir ilgai įkyrėjau klausdama patarimų.
..O pirkdama bet kokioj pardei, gausi garantija. Aš pirkau pagal skelbimą, tai ir garantijos neturiu....nors juokingai gi sumokėjau.
...Yra daug puslapių internete su siuvimo mašinom....paskaitinėk ramiai ir išsirinksi..
sveikos, visgi vakarnusipirkau Brotcher bq25 , apie svajota Janome teko pamirsti ir delto, kad musu mieste tokiu nerasta...bet tikrainesigailiu, dziaugiuosi masinyte, nauja, garantinis 25siules, kada jas reikes visas isbandyti nezinia laisvai butu ir bq 17 modeliuko uzteke, tokiai siuvejai kaip man...
dabar kai turiu , tai galiu drasiai teigti, kad pradedanciom siuvejom uztenka ir paprastos masinytes
dabar kai turiu , tai galiu drasiai teigti, kad pradedanciom siuvejom uztenka ir paprastos masinytes