Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas, 5 tema

QUOTE(jauna mamytė @ 2012 11 17, 23:27)
Sveikos siuvėjėlės  4u.gif
Nenoriu pasirodyti visiškai kvaila, tačiau būtent tokia ir jaučiuosi  doh.gif  Vyras išpildė mano svajonę ir padovanojo siuvimo mašiną, tačiau net siūlo įsiverti nemoku... Vaikystėje su senutėle siuvimo mašina pas močiutę siūdavau, o dabar tai taip viskas užsimiršę, kad basu  blink.gif
Gal kuri iš vilniečių galėtų mane pamokyti kaip ja naudotis? Nes kiek pati bandžiau tai nieko neišeina, o per daug eksperimentuot nenoriu, bijau sugadint, o vienintelė mano mokytoja (anyta) gyvena kitam LT pakrašty, ir be švenčių nesusimatysim, o taip jau rankos niežti pasiūti  bigsmile.gif

...būtum Kaune...pasiūlyčiau draugiją. Eisiu į kursus...nes taip pat absoliučiai nieko nemoku. doh.gif O gal Kaune žinot kas gerus kursus? g.gif
Atsakyti
merginos, nusiziurejau siuvimo masina is jav, ar tiktu LT su adapteriu?
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2012 11 19, 19:59)
merginos, nusiziurejau siuvimo masina is jav, ar tiktu  LT su adapteriu?

tiktų , kodėl gi ne. mama kombainą naudoja jau 15 metų, su adapteriu. smile.gif
tik ar apsimoka iš JAV siustis? muitas, pvm...?
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2012 11 19, 14:02)
...būtum Kaune...pasiūlyčiau draugiją. Eisiu į kursus...nes taip pat absoliučiai nieko nemoku. doh.gif  O gal Kaune žinot kas  gerus kursus? g.gif

Gaila, kad aš ne Kaune - draugijos šiuo klausimu labai reikėtų blush2.gif
Atsakyti
gerus kursus jei rasite kaune, gal ir čia paskelbkit? gal visgi susidarys draugija..smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

help.gif Gal kas patars kaip pataisyti siuvimo masina, stringa adata i toki "laiveli" (nezinau kaip tiksliai jis vadinas, tokia detale i kuria dedasi visa plastikine ritele su saudykle), adata nepataiko i "laiveli" esancia skylute, skirta adatai pralysti.
Adata idejau nauja, bet rezultatats tas pats help.gif
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2012 11 20, 10:41)
Sveiki,

help.gif Gal kas patars kaip pataisyti siuvimo masina, stringa adata i toki "laiveli" (nezinau kaip tiksliai jis vadinas, tokia detale i kuria dedasi visa plastikine ritele su saudykle), adata nepataiko i "laiveli" esancia skylute, skirta adatai pralysti.
Adata idejau nauja, bet rezultatats tas pats  help.gif

greičiausiai šaudyklę su ritele negerai įstatėt į laivelį smile.gif sunkesniu atveju išsiderino išsiardė pats "laivelis" tada jau meistriuko reiktų
Atsakyti
O ką mergaičiukės manote apie VERITAS Power&Stretch ? Bučiau labai dėkinga 4u.gif
Kiek skaiciau, dauguma janome perkasi.... Gal kurios turite VERITAS mašinų ? Būtų labai įdomu pasidalinti nuomuonėmis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilke: 20 lapkričio 2012 - 14:08
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 11 17, 23:27)
Sveikos siuvėjėlės  4u.gif
Nenoriu pasirodyti visiškai kvaila, tačiau būtent tokia ir jaučiuosi  doh.gif  Vyras išpildė mano svajonę ir padovanojo siuvimo mašiną, tačiau net siūlo įsiverti nemoku... Vaikystėje su senutėle siuvimo mašina pas močiutę siūdavau, o dabar tai taip viskas užsimiršę, kad basu  blink.gif
Gal kuri iš vilniečių galėtų mane pamokyti kaip ja naudotis? Nes kiek pati bandžiau tai nieko neišeina, o per daug eksperimentuot nenoriu, bijau sugadint, o vienintelė mano mokytoja (anyta) gyvena kitam LT pakrašty, ir be švenčių nesusimatysim, o taip jau rankos niežti pasiūti  bigsmile.gif

As siandien pradejau lankyti siuvimo kursus Vilniuje thumbup.gif kaip laukiu antros pamokos...Belieka tik isigyti siuvimo masina rolleyes.gif
Atsakyti
Gaila, kad Klaipėdoj nelabai yra - tikrai nueičiau.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2012 11 21, 09:19)
Gaila, kad Klaipėdoj nelabai yra - tikrai nueičiau.

Tai kad yra smile.gif Pati lankau ir labai džiaugiuosi. N. Dubickienės siuvimo kursai.

Panelės, kreipiuosi į Jus su tokiu klausimu: Pradėjau siūti, turiu senutę siuvimo mašiną, noriu naujos. Šiandien kaip tyčia beta.lt akcija Rubina K60C mašinai... Ar kas nors turit kokių komentarų apie ją? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DamaMama: 21 lapkričio 2012 - 13:07
Gal kas galit man padet, kazka nureguliavo vaikai siuvimo masinoj- adata nusileidzia ir atsiremia 2mm nuo tos skyles i kuria turi nusileist ty atsiremia i adatos plokstele. niekaip nesuprantu ka ten galejo padaryt g.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti