sos padekit kas nors!!!
pirma karta prisedau prie siuvimo masinos (janome2041), bandziau visokias siules, viena bebandant, itrauke apacioj po pedele masina medziaga
stiprokai patraukus net nejuda.. ka daryti?????????
QUOTE(singer35 @ 2012 10 26, 07:42)
kaskur gali buti apsisukes siulas uztai sumkei sukasi
ačiū, vakar nakti kai ardžiau atrodė viską ištikrinau išvaliau, bet vis tiek nesuko.. Šiandien išnaujo išrakinėjau ir radau mažytį mažytį nuplėštą siūlelį Toliau siūna puikiai
QUOTE(sttropez @ 2012 10 26, 14:50)
sos padekit kas nors!!!
pirma karta prisedau prie siuvimo masinos (janome2041), bandziau visokias siules, viena bebandant, itrauke apacioj po pedele masina medziaga
vos ne vos istraukiau
QUOTE(sttropez @ 2012 10 26, 22:24)
vos ne vos istraukiau
čia gal tiktų ateičiai toks patarimas... Pradedant siūti po pėdele aš dedu audinio gabalėlį, sulenktą pusiau ar iš 4 sluoksnių. Čia tam kad pradėjus siūti siūlę nuo audinio pradžios ir darant pvz. įtvirtuką, nesutrauktų visko į vidų... tai pirmiau prasiuvu kelis dygsniukus ant gabalėlio audinuko, tada dedu siuvamą gaminuką prie pat gabaliuko prsiūto ir siuvu ką reikia toliau... Gal ir nelabai aš čia suprantamai parašiau, bet jei kils klausimų tai bandyčiau foto pagalba parodyt...
QUOTE(sttropez @ 2012 10 26, 23:24)
vos ne vos istraukiau
gal traukt per jega nereiktu Jei teisingai supratau beda, tai galima kitakart - bent as taip darau iv. atvejais - atidaryt apacia ir isjudint, isimt, jei imasi 'spulyte". Sunku paaiskint, kai nezinau kaip tas detales pavadint
QUOTE(vitaliux @ 2012 10 26, 22:26)
čia gal tiktų ateičiai toks patarimas... Pradedant siūti po pėdele aš dedu audinio gabalėlį, sulenktą pusiau ar iš 4 sluoksnių. Čia tam kad pradėjus siūti siūlę nuo audinio pradžios ir darant pvz. įtvirtuką, nesutrauktų visko į vidų... tai pirmiau prasiuvu kelis dygsniukus ant gabalėlio audinuko, tada dedu siuvamą gaminuką prie pat gabaliuko prsiūto ir siuvu ką reikia toliau... Gal ir nelabai aš čia suprantamai parašiau, bet jei kils klausimų tai bandyčiau foto pagalba parodyt...
aciukas, esme supratau
QUOTE(geguzevasaris @ 2012 10 27, 09:18)
gal traukt per jega nereiktu Jei teisingai supratau beda, tai galima kitakart - bent as taip darau iv. atvejais - atidaryt apacia ir isjudint, isimt, jei imasi 'spulyte". Sunku paaiskint, kai nezinau kaip tas detales pavadint
buvau apacia atidarius, per jega labai netraukiau, klybinau kazkaip issitrauke, paskui siuvant dar pora kartu bande traukti medziaga, bet laiku sustabdydavau ir istraukdavau...matyt, kazko dar nemoku, vakar gi buvo pirma mano pazintis su jos didenybe siuvimo masina
kas kokius meistriukus vilniiuje pazista, gal kalima kontaktu?
overlokui sureguliuot
overlokui sureguliuot
QUOTE(Buttuke @ 2012 10 29, 00:11)
kas kokius meistriukus vilniiuje pazista, gal kalima kontaktu?
overlokui sureguliuot
overlokui sureguliuot
Meistras Vilniuje 868474514
gal kas iš išmanančių žino kas gamina siuvimo mašinas Rubina ir ar jos ko nors vertos.. kaina jų nemaža, atrodo neblogai...pvz Rubina K60C gal kas su patirtim galėtų pasakyt? ačiū
QUOTE(RyzaLape @ 2012 11 09, 11:33)
gal kas iš išmanančių žino kas gamina siuvimo mašinas Rubina ir ar jos ko nors vertos.. kaina jų nemaža, atrodo neblogai...pvz Rubina K60C gal kas su patirtim galėtų pasakyt? ačiū
ir man idomu
QUOTE(RyzaLape @ 2012 11 09, 09:33)
RUBINA
sveikos noreciau isigyti naudota masinyte iki 200LT na kad galeciau kokias kelnias atlenkt ar ar dar koky darbeli nuveikt gal kokiu patarimu turit? ir dar kur kaune galima butu isigyti? turiu tokia pavargusia senuciukia bet jau atgyveno savo aciu