QUOTE(LauGėlė @ 2012 09 30, 14:31)
Kaip su pliku pesiotis, matote tik tai, ka norite matyti, o as nematau nei vienam poste nieko izeidziancio
nedarykit is temos apie patarimus "karo" lauko niekas nieko nenorejo izeist ir as to nemaciau
Papildyta:
Klausykit, galima ir per AZ aiskintis, kas ka norejo pasakyt Palikit sia tema kalbet apie masinas be asmeniskumu:4u:
Papildyta:
nedarykit is temos apie patarimus "karo" lauko niekas nieko nenorejo izeist ir as to nemaciau
Papildyta:
Klausykit, galima ir per AZ aiskintis, kas ka norejo pasakyt Palikit sia tema kalbet apie masinas be asmeniskumu:4u:
Papildyta:
Atleiskit, bet diskutuoju ne su jumis, tuo labiau esu nei plika, nei jus pešioju. Man įdomu kodėl šie du žmonės skaito, kad moterys negali įsisavinti įmantresnės mašinos. Jei neturite ką pasakyti šia tema, gal palaukite kol baigsis pilnatis ?
Niekas čia ne kariauja, domimės senos/naujos technikos ypatumais ir vyrų požiūriu.
Papildyta:
QUOTE(LauGėlė @ 2012 09 30, 14:32)
Nebutumet pati kaip moderatorius SM, prasyciau moderatoriu Jusu postus praretint.
Pasiskaitykite savo postus, ne vieno nepastebėjau į siuvimo mašinų temą, tik mano postus komentuojat visai ne į temą.
Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 09 30, 14:27)
Man atrodo, kad jūs ginčyjatės, nes skirtingai suprantate žodį "įsisavinti". Jūs kalbate apie tai, kad daug kas naudoja ir džiaugiasi, o meistras- apie tai, kad suprasti technikai reikia daugiau nei tik džiaugtis spaudinėjant pedalą. Iš vienos pusės: jei negaila nei mašinos, nei pinigų remontui- kodėl gi ne, meistrams daugiau darbo, o siuvančiai mažiau galvos apkrovimo. Iš kitos pusės: norint ilgaamžio daikto, reikėtų arba paprastesnės mašinos, arba daug daugiau supratimo apie savo mašiną. Bent aš taip suprantu
Ir...o pilnatis dar nesibaigė?
Ir...o pilnatis dar nesibaigė?
Jus teisi, jie žiūri iš meistrų pusės. Bet leiskite paklausti, ar jūs pvz žiūrėdama televizorių, žinote kas jo viduje, ten kur uždaryta ?
Neatidarinėju mašinos daugiau, nei tai leidžiama daryti insrukcijoje siuvimo mašina siuvanžiam žmogui. Rimtiems reikalams yra meistrai.