Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas, 5 tema

QUOTE(AGFA @ 2012 09 12, 18:41)
..o jūs už tokią kainą stebūklo tikitės?.... lotuliukas.gif

stebuklo nesitikim, tik noretusi tiketis, kad atsipirks nusipirkus tie 289 lt. Be abejonės, net po tokio milžiniško nukainavimo, pardavėjams bus pelnas. Tai vat ir kyla minčių dėl savikainos ir aišku kokybės. Tai va ir klausimas, ar atitarnautu tuos litus, ar ne. O kad mašina ne iš tų, kur ir vaikams liktu (duok dieve garantinį laikotarpį atlaikytų), tai faktas...
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2012 09 12, 18:41)
..o jūs už tokią kainą stebūklo tikitės?.... lotuliukas.gif

O ką Lietuvoje 290 litu jau ne pinigai? Tie kuriems 290 Lt ne pinigai akcijas reklamuoja ne dėl taupumo o dėl pardavimo pelno.Tai vadinasi paslėptas prekybos
agentas. Jus kartais ne iš tokiu ??
Atsakyti
Nusipirkit jūs tą mašiną smile.gif
Man atrodo čia situacija kaip tam anekdote, kur mokinys klausia išminčiaus, ar jam verta vesti. "Aišku, verta", sako išminčius, "jei gera žmona pasitaikys, būsi laimingas, jei bloga - tapsi filosofu.."
Su bloga mašina filosofu netapsi, bet pasimokyti daug ko galima. Kažkas užstringa - tenka išsiardyti, išsinarplioti, kažkas bilda - vėl nagrinėjies, siūlė negraži - reguliuoji be galo, siūlės pradžia negraži, kažkurių medžiagų nesiuva... Pamažu ateina suvokimas, kaip mechanizmai veikia, kaip kas reguliuojasi, kur ten kas juda. Jei noro siūti neatima, tai vėliau būna daug aiškiau, ko nori iš geros mašinos, ir iškart daug geriau moki su ja elgtis, prižiūrėti. Patirties tai neišmatuosi ir neįkainosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2012 09 12, 18:47)
Man atrodo čia situacija kaip tam anekdote, kur mokinys klausia išminčiaus, ar jam verta vesti. "Aišku, verta", sako išminčius, "jei gera žmona pasitaikys, būsi laimingas, jei bloga - tapsi filosofu.."
Su bloga mašina filosofu netapsi, bet pasimokyti daug ko galima. Kažkas užstringa - tenka išsiardyti, išsinarplioti, kažkas bilda - vėl nagrinėjies, siūlė negraži - reguliuoji be galo, siūlės pradžia negraži, kažkurių medžiagų nesiuva... Pamažu ateina suvokimas, kaip mechanizmai veikia, kaip kas reguliuojasi, kur ten kas juda. Jei noro siūti neatima, tai vėliau būna daug aiškiau, ko nori iš geros mašinos, ir iškart daug geriau moki su ja elgtis, prižiūrėti. Patirties tai neišmatuosi ir neįkainosi wink.gif

Papildyta:
Pritariu,pigiai nusipirksi,pigiai turesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominta @ 2012 09 12, 19:57)
Papildyta:
Pritariu,pigiai nusipirksi,pigiai turesi verysad.gif

tai kad brangiai nera už ka blush2.gif o tiek ir tereikia - kelnes palenkti, užuolaidą pasiūti, marškinukus įliemenuoti... tokia aš ir siuvėja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oldas @ 2012 09 12, 18:40)
O ką Lietuvoje  290 litu jau ne pinigai? Tie kuriems 290 Lt ne pinigai akcijas reklamuoja ne dėl taupumo o dėl pardavimo pelno.Tai vadinasi paslėptas prekybos
agentas. Jus kartais ne iš tokiu ??

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
...aš irgi buvau pasiruošus paklot 1000 lt ir vaidint didžiąją siuvėją. Nusipirkau už 230 lt ir man jos per akis...siuvau 2 kartus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2012 09 12, 19:47)

NUSIPELNOTE GERIAUSĖS KOMENTATORĖS TITULO.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2012 09 12, 21:01)
NUSIPELNOTE GERIAUSĖS KOMENTATORĖS TITULO.

thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Perluotė @ 2012 09 12, 20:04)
tai kad brangiai nera už ka  blush2.gif  o tiek ir tereikia - kelnes palenkti, užuolaidą pasiūti, marškinukus įliemenuoti... tokia aš ir siuvėja...  ax.gif

su "slabna " masina galit ir dzinsu neatlenkti smile.gif o uzuolaidu medziagos buna daznai "bjaurios",tai pavargsit reguliuojant... o jei reikia masinos pora kartu i metus, tai geriau pasinaudoti siuveju paslaugomis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2012 09 12, 20:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
...aš irgi buvau pasiruošus paklot 1000 lt ir vaidint didžiąją siuvėją. Nusipirkau už 230 lt ir man jos per akis...siuvau 2 kartus... doh.gif

Ir iš to jus nutarėte kad ir visos kitos perkančios siuvimo mašinas tokios pačios siuvėjos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oldas @ 2012 09 12, 20:28)
Ir iš to jus nutarėte kad ir visos kitos perkančios siuvimo mašinas tokios pačios siuvėjos. biggrin.gif

....ir kad nebutinai sumokėjus 1000 lt ji neges ir veiks visą gyvenimą. ..
...ir kad visai neblogą mašiną galimą nusipirkt ir už 300 lt...
...ir kad kuo šustresnė, tuo daugiau procedūrų ir eiliai šeimininkei jų tiek nereik....
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2012 09 12, 19:47)

Na jeigu taip reikia per savo kančias turėti neišmatuotos ir neįkainuojamos patirties
nusipirkite už 30-50 lt. tarybine PMZ-2M. biggrin.gif
1) pigu
2) Pakankamai reguliavimo ir tepimo per kuriuos ateina suvokimas apie
veikimo principą.
3) Kaip nusibos žaisti priduosite į metalo laužo supirktuvę ir susigrąžinsite 10 litu.
Matote kiek privalumu palyginus su kiniečiu muiline lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 09 12, 21:26)
thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

su "slabna " masina galit ir dzinsu neatlenkti smile.gif o uzuolaidu medziagos buna daznai "bjaurios",tai pavargsit reguliuojant... o jei reikia masinos pora kartu i metus, tai geriau pasinaudoti siuveju paslaugomis  thumbup.gif

na, su ne super brangia (apie 500Lt) Janome Harmony mašina iki šiol lenkiau džinsus, ir t.t. (nu tiesa, atbukusią adata jau buvau nulaužus, pakeičiau, ir no problem) o šiais metais jungiau mašiną turbut kas savaitę... ir taip paskaičiavom, kad atsipirko praktiškai, jeigu butume ėję kaskart pas siuvėją (o kur dar laiko rasti tam.) bet ne savo verysad.gif Tai va, noriu savos rolleyes.gif kaži ar bent kažkiek panaši savo patvarumu ir kokybe būtų toji akcijinė į Janome Harmony wacko.gif
Atsakyti