Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas, 5 tema

QUOTE(kristynka* @ 2012 09 05, 16:15)
Merginos kokia nuomone jusu apie rankines siuvimo masinas ?
ka galima su jomis pasisiuti, ar is vis verta toki daikta pirkti ar geriau nemetyti pinigu ? blush2.gif
user posted image

Nežinau ką galvoja merginos bet aš manau kad tai išmesti pinigai.
1) Su šita mašinėle jus galėsite prisiūti palenkta kraštą nes pasiekti medžiagą toliau nei leidžia žiotis neįmanoma.
2) mašinėlė parduodama kaip kelioninė bet ar dažnai keliaudama jus prisiuvate
kelnių ir sijonu kraštus?
3) špulyte siūlu ir adata kelionėje užims mažiau vietos ir bus universalesnė.
4) namuose reikalinga rimta siuvimo mašina su plačiom galimybėm o šitas žaislas
suaugusiems beprasmis o vaikams pavojingas.
Atsakyti
kristynka* - tai veltui ismesti pinigai

oldas labai puikiai aprase, as tiesiog toki daikta pavadinciau baisia nesamone lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki, renkuosi siuvimo mašiną, tam galiu skirti apie 1500-1800lt. Nusižiūrėjau šį varantą,

http://www.bernina.l...2-i342-sLT.html

gal už tokią kainą yra kažkas geresnio? ačiū už pagalbą!
Atsakyti
Gal kas galėtute parekomenduoti patikimą siuvimo mašinų meistrą Vilniuje?
Turiu tarybinę siuvimo mašiną, bėda tokia, kad peršoka dygsnius. O ir šiaip reikėtų apžiūrėti, sutepti.
Būsiu dėkinga, jei kas atsiliepsite 4u.gif
Papildyta:
Oj, radau atskirą temą apie siuvimo mašinų meistrus. Būsiu ne visai čia pataikiusi, atsiprašom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 06 rugsėjo 2012 - 09:11
Sveiki ir sveikos

Aš irgi nusižiūrėjau ir užsisvajojau apie Bernina bernette 25... Gal kas ja jau naudojasi, kokie atsiliepimai? Kas kokią turite Beriną siuvimo mašiną, gal nebūtinai užsiciklinti tik į bernette 25...
Atsakyti
Pasiskambinėjau į kelias vietas, kur prekiauja siuvimo mašinomis, visi kaip susitarę tvirtino, kad bernette 25 geriausias variantas už tokią kainą, tai labai įdomu, negi nėra jokių "prieš". Dar niekur neradau info, kokios pėdelės įeina į komplektaciją, visur rašo tik kad 8vnt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 07 rugsėjo 2012 - 17:48
Gal yra dirbanciu su pramoninemis masinomis, ar oda siuvanciu? reikia konsultacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 09 05, 23:42)
sveiki, renkuosi siuvimo mašiną, tam galiu skirti apie 1500-1800lt. Nusižiūrėjau šį varantą,

http://www.bernina.l...2-i342-sLT.html

gal už tokią kainą yra kažkas geresnio? ačiū už pagalbą!

Labą vakarą,
Aš irgi iš atsisiųstos Bernette 25 instrukcijos pamačiau, kad 8 pėdelės. Kitas reiktų įsigyti papildomai.
Norėčiau su ja nemažai, t.y. ištisai siūti..Kažin ar ta kompiuterizacija atlaikys..
Gal jau kas esate turėję ar turite kompiuterizuotas mašinas, ar greit nesugenda ta technika?
Gal jau esate numačiusi kur šios mašinos pigesnės? Aš tik Žalgirio g. 109 iš siuvimostilius.lt

Atsakyti
Gal turite kas kokiu atsiliepimu apie Janome IT 1028? Ar verta ja pirkti. Siulo man ja nauja pirkti uz 340lt. Turiu apsispresti. Man reikia namu reikmems, gal vaikui koki rubeli pasiuti ir tiek. Buciau dekinga uz bent kokia nuomone. Aplamai noriu nusipirkti siuvimo masina iki 400lt
Dar norejau paklausti kurios geresnes siuvimo masinos brother ar janome?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibirkstele*: 10 rugsėjo 2012 - 11:57
QUOTE(kibirkstele* @ 2012 09 10, 13:37)
Gal turite kas kokiu atsiliepimu apie Janome IT 1028? Ar verta ja pirkti. Siulo man ja nauja pirkti uz 340lt. Turiu apsispresti. Man reikia namu reikmems, gal vaikui koki rubeli pasiuti ir tiek. Buciau dekinga uz bent kokia nuomone. Aplamai noriu nusipirkti siuvimo masina iki 400lt

manau savoms reikmesm uztex laisvai...as va Brother 25 nusipirkusi turiu, tai vyras net paerzina: kada mums masina pelna nest prades doh.gif ax.gif stovi mazai naudojama blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2012 09 10, 10:37)
Dar norejau paklausti kurios geresnes siuvimo masinos brother ar janome?

Apsistojau ties siomis dviem, gal kas patarsite ir pasakysit savo nuomone, kuri geriau:
Ar Janome IT1028
Ar Brother RL417 tokia
Atsakyti
tik ne brother schmoll.gif turejau kazkada pacia pirmaja pirkau... nors ir mokejau kazkada nemazai, bet lukesciu nepateisino doh.gif
Atsakyti