Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas, 5 tema

QUOTE(LarisaMal @ 2012 08 23, 23:44)
O aš jau rašiau ir dar parašysiu, kad labai puikios yra Jaguar siuvimo mašinos, jos ir nebrangios.. Internetinėse parduotuvėse galima visai pigiai nusipirkti, nors aš savo laiku mokėjau virš 500 Lt. Pvz čiačia
siuna ji man viską ir be problemų jau keletą metų. Man asmeniškai tos pigios Janome visiškai nepatiko  schmoll.gif

Nusipirkau janome 920 gavau gera kaina, tai negaliu ja atsidziaugti, viska daro puikiai, ko man siuvant namie reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 08 24, 21:54)
Nusipirkau janome 920 gavau gera kaina, tai negaliu ja atsidziaugti, viska daro puikiai, ko man siuvant namie reikia  ax.gif

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2012 07 18, 11:03)
Gal galite pagelbeti - nusipirkau Janome 423S - siuvant labai daznai itraukia siula i saudykle, atrodo, kad kai siuva, kazkas ten susipina ir vietoj vieno siulo, kuris islenda is spulytes pasidaro 3 - kartais tie 2 lengvai issitraukia, kartais tenka ardyti, nesuprantu ka negerai darau  g.gif

gal ne špulytės siūlą papildomą ištraukia, o adatos siūlas nebaigęs vieno rato pradeda kitą ir tada gaunasi š... doh.gif išlenda keli siūlai, pas man mašina Patarimai siuvančiomsiktoria 270e turi ir gi šią bėdą doh.gif arba siūnant per daugiau sluoksnių apatinėj audinio pusėj suvelia siūlus doh.gif gal kas turi patarimų kaip pašalint šias bėdas?.. g.gif

ir dar norėčiau pagalbos dėl OVERLOKO..
pas mane jis toks senas, tarybinis trisiūlis ir siūnant nutrūko siūlas, išsivėrė iš adatos ir nežinau kaip teisingai įvert? g.gif Reiktų įvert tą siūlą, kur eina adata iš višraus blush2.gif
Bandyčiau pati ekspermentuot, bet bijau padaryt ką netaip, kad kitų siūlų nenutrauktų, nes pati tikrai neįversiu, o mūsų miesto meistras o ho ho brangininkas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2012 08 25, 19:13)
pas mane jis toks senas, tarybinis trisiūlis ir siūnant nutrūko siūlas, išsivėrė iš adatos ir nežinau kaip teisingai įvert?  g.gif Reiktų įvert tą siūlą, kur eina adata iš višraus  blush2.gif
Bandyčiau pati ekspermentuot, bet bijau padaryt ką netaip, kad kitų siūlų nenutrauktų, nes pati tikrai neįversiu, o mūsų miesto meistras o ho ho brangininkas  unsure.gif

Kaip tiksliai vadinasi jūsų overlokas?
Atsakyti
Sveiki, noriu pirkti overloką, kad mėtytų ir trikotažą ir paprastą medžiagą, gal parekomenduotumėt koks geresnis modelis?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 08 28, 12:41)
Sveiki, noriu pirkti overloką, kad mėtytų ir trikotažą ir paprastą medžiagą, gal parekomenduotumėt koks geresnis modelis?

Kaip šitas overlokas

http://pigu.lt/buiti..._055d?id=949655
Atsakyti
Juki

as turiu toki, tikrai siuva gerai ivairius audinius ir siaip Juki firma man atrodo patikima biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi ir visos,
daug skaitau šią temą, bet pirmą kartą nusprendžiaų parašyti keletą žodelių...

Noriu pasidalinti savo įspūdžiais po apsilankymo pas Singer meistrą. Labai norėjau kad mano seną siuvimo mašiną apžiūrėtų ir patvarkytų patyręs ir darbą gerai išmanantis žmogus, tad nukeliavau pas gerb. meistrą iš paties Vilniaus. Esu labai patenkintas su juo praleistu laiku ir gautomis žiniomis, tiek jo atliktu darbu - šio žmogaus žinios ir patirtis iš tiesų vertos pagarbos ir įvertinimo. Jis viską sutaisė ir paruošė darbui labai kruopščiai ir su didleliu atidumu. Taip pat ko verta pažintis su nuostabia jo senbernare Bite... :)

Beje, meistras užsiminė ieškantis bendraminčių ir partnerių platesnei veiklai, užsiimti siuvimu ir panašiais darbais, ir nebūtinai Kaune... Jei kam būtų įdomu, pamėginkite su juo susisiekti ir pabendrauti.

Sėkmės! :)
Atsakyti
Gal kas turi
Janome MyLock 744D, kaip šita, mama gulbė tai juki kaina panaši kaip ir bernina 700D, nes dar į šita žiuriu g.gif
Atsakyti
as kai pirkau prasiau kad man nesiulytu "plastmasines" masinos , o siulytu tokia kuri "vaziuotu kaip tankas" lotuliukas.gif kol kas trikotaza, ir kitus audinius (dzinsa ir tt) siuva gerai, nebandziau va dar kokio silkelio plono ar siaip "bjauraus" audinio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 31 rugpjūčio 2012 - 20:44
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 08 31, 21:44)
as kai pirkau prasiau kad man nesiulytu "plastmasines" masinos , o siulytu tokia kuri  "vaziuotu kaip tankas"  lotuliukas.gif kol kas trikotaza, ir kitus audinius (dzinsa ir tt) siuva gerai, nebandziau va dar kokio silkelio plono ar siaip "bjauraus" audinio

galvojau pirkti pigesne, bet irgi, geriau nusipirkti tikrai gera, juk ne keliems metams perku, nors netiek daug aš siuvu, bet siuvu biggrin.gif , ačiū, dar neskubėsiu, lauksiu nuolaidu biggrin.gif, pas mus Klaipėdoj nelabai ką mačiau pirkti, tik internetu yra pasirinkimas g.gif
Atsakyti
Merginos kokia nuomone jusu apie rankines siuvimo masinas ?
ka galima su jomis pasisiuti, ar is vis verta toki daikta pirkti ar geriau nemetyti pinigu ? blush2.gif
user posted image
Atsakyti