Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas, 5 tema

QUOTE(Extraordinary @ 2012 07 18, 12:03)
Gal galite pagelbeti - nusipirkau Janome 423S - siuvant labai daznai itraukia siula i saudykle, atrodo, kad kai siuva, kazkas ten susipina ir vietoj vieno siulo, kuris islenda is spulytes pasidaro 3 - kartais tie 2 lengvai issitraukia, kartais tenka ardyti, nesuprantu ka negerai darau  g.gif

NEMOKATE NAUDOTIS!!!
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2012 07 18, 20:14)
Dar klausimas - siunant linini audini nori traukt audinio siula, adata 90/14  g.gif

Naudokite plona ir butinai nauja adata.. Nebeturetu kilt tokiu dalyku...
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2012 07 19, 22:23)
NEMOKATE NAUDOTIS!!!

Tai zinoma, kad nemoku, negimiau siuveja, patarimai ir pasiulymai laukiami, o kad nemoku, pati zinau biggrin.gif

QUOTE(rosssi @ 2012 07 20, 12:44)
Naudokite plona ir butinai nauja adata.. Nebeturetu kilt tokiu dalyku...

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2012 07 21, 12:12)
Tai zinoma, kad nemoku, negimiau siuveja, patarimai ir pasiulymai laukiami, o kad nemoku, pati zinau  biggrin.gif
Aciu!

Labai retai kas moka teisingai naudotis siuvimo mašina. Pasiskambinkite - duosiu kelis patarimus. Gal pravers.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2012 07 21, 18:15)
Pasiskambinkite - duosiu kelis patarimus. Gal pravers.

tai parasykit ir mums mirksiukas.gif
Atsakyti
o cia ira asmens patarejei lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Noriu nusipirkti siuvimo mašiną, paskaičius supratau, kad Janome yra vienos kokybiškiausių ir geriausių buitiniam naudojimui, tai peržiūrėjus sudimino šie modeliai, gal galit pasakyt kokie esminiai skirtumai brangesnės mašinos, ar tas visas 20 siūlių ir naudojate, jei jų tiek yra? ar vistiek yra kelios einamiausios ir dažniausiai jomis apseinama? Siųsiu tik sau, ir šeimos reikmėm kol kas 4u.gif neesu pradžiamokslė, siūti moku, bet lig šiol teko naudotis tik sovietinėm mašinom, tai ten kas antra funkcija vis neveikia doh.gif

JANOME IT1028 - 371 LT
JANOME JR1012 - 399 LT
JANOME 920 - 519 LT
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 08 10, 22:30)
Sveiki 4u.gif

Noriu nusipirkti siuvimo mašiną, paskaičius supratau, kad Janome yra vienos kokybiškiausių ir geriausių buitiniam naudojimui, tai peržiūrėjus sudimino šie modeliai, gal galit pasakyt kokie esminiai skirtumai brangesnės mašinos, ar tas visas 20 siūlių ir naudojate, jei jų tiek yra? ar vistiek yra kelios einamiausios ir dažniausiai jomis apseinama? Siųsiu tik sau, ir šeimos reikmėm kol kas  4u.gif neesu pradžiamokslė, siūti moku, bet lig šiol teko naudotis tik sovietinėm mašinom, tai ten kas antra funkcija vis neveikia  doh.gif

JANOME IT1028 - 371 LT
JANOME JR1012 - 399 LT
JANOME 920    - 519 LT

Aš irgi labai blaškiausi kai ieškojau, ir nusipirkau Janome „2041NX Harmony“, kuriai ir dabar ir tada bauhofe yra nuolaida. Tikrai labai esu ja patenkinta thumbup.gif thumbup.gif Vietoj 759 lt kainuoja 529 lt thumbup.gif Labiausiai man buvo svarbu kad automatiskai padaro kilpas sagai ir yra siūlo įvėrėjas.
Jūsų pasirinktos pirmos 2 labai nieko gero cool.gif unsure.gif paskutinė jau daug geresnė. Čia mano nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 08 10, 23:30)
Sveiki 4u.gif

Noriu nusipirkti siuvimo mašiną, paskaičius supratau, kad Janome yra vienos kokybiškiausių ir geriausių buitiniam naudojimui, tai peržiūrėjus sudimino šie modeliai, gal galit pasakyt kokie esminiai skirtumai brangesnės mašinos, ar tas visas 20 siūlių ir naudojate, jei jų tiek yra? ar vistiek yra kelios einamiausios ir dažniausiai jomis apseinama? Siųsiu tik sau, ir šeimos reikmėm kol kas  4u.gif neesu pradžiamokslė, siūti moku, bet lig šiol teko naudotis tik sovietinėm mašinom, tai ten kas antra funkcija vis neveikia  doh.gif

JANOME IT1028 - 371 LT
JANOME JR1012 - 399 LT
JANOME 920    - 519 LT

kaip siuti tik sau, tai manau vienodai tinkamos, esu nusipirkusi su čį operacijom vadinamom biggrin.gif , tai galiu pasakyti, kad vos kelios tepasitrnavo rolleyes.gif , kaip siuveja namie, tai tiek ir teprireikia tu mandrybiu doh.gif smile.gif (cia mano nuomone)
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 08 10, 23:28)
kaip siuti tik sau, tai manau vienodai tinkamos, esu nusipirkusi su čį operacijom vadinamom biggrin.gif , tai galiu pasakyti, kad vos kelios tepasitrnavo rolleyes.gif , kaip siuveja namie, tai tiek ir teprireikia tu mandrybiu doh.gif  smile.gif  (cia mano nuomone)

Aciu uz patarima 4u.gif smagu tavo zinutes skaityt ir matyt, kad puikiai gyvenate wub.gif

As galvoju, kad bet kokiu atveju nepanaudosi tu visu funkciju, bet as gal ir sugalvosiu pasipelnyti is sio hobio, tai norisi aparato normalesnio, jauciu pirksiu brangesniaja, ji dabar nukainuota, labai nekantrauju baigti kraiteli siutis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 08 10, 23:30)
Sveiki 4u.gif

JANOME IT1028 - 371 LT
JANOME JR1012 - 399 LT
JANOME 920    - 519 LT

O aš jau rašiau ir dar parašysiu, kad labai puikios yra Jaguar siuvimo mašinos, jos ir nebrangios.. Internetinėse parduotuvėse galima visai pigiai nusipirkti, nors aš savo laiku mokėjau virš 500 Lt. Pvz čiačia
siuna ji man viską ir be problemų jau keletą metų. Man asmeniškai tos pigios Janome visiškai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LarisaMal @ 2012 08 24, 00:44)
O aš jau rašiau ir dar parašysiu, kad labai puikios yra Jaguar siuvimo mašinos, jos ir nebrangios.. Internetinėse parduotuvėse galima visai pigiai nusipirkti, nors aš savo laiku mokėjau virš 500 Lt. Pvz čiačia
siuna ji man viską ir be problemų jau keletą metų. Man asmeniškai tos pigios Janome visiškai nepatiko  schmoll.gif

O aš paklausia patarimo iš ankstesnės temos ir nusipirkau štai šitą Rubina
Labai džiaugiuosi thumbup.gif Puikiai siuna mašina ir nedaug kainavo 430Lt.
Atsakyti