Ankstesnės temos:
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
Susijusios temos:
Singer siuvimo mašinos
Podolsko rankinė siuvimo mašina
Siuvimo mašinų meistrai
QUOTE(AGFA @ 2012 04 26, 21:36)
...asmeniškai aš apsistojau ant ŠITOS. Tik laukiu atsakymo iš pardavėjų dėl kainos....ilgai neatrašo...
mano masina jau atreguliuota deka sito forumo meistro is kauno.ACIU
o dabar siuvejeles mane domina kaip ten su adatu storiu medzegu tipu ir siulo storiu yra ten kazkokie zymejimai, ka prie ko derint reiktu? suprantu tik tiek kad dzinso ir silko su viena adata ir siulu siut nederetu
o dabar siuvejeles mane domina kaip ten su adatu storiu medzegu tipu ir siulo storiu yra ten kazkokie zymejimai, ka prie ko derint reiktu? suprantu tik tiek kad dzinso ir silko su viena adata ir siulu siut nederetu
QUOTE(asesuViktorija @ 2012 04 28, 01:34)
mano masina jau atreguliuota deka sito forumo meistro is kauno.ACIU
Yra dar adatos tamprioms medziagoms, trikotazui, dvigubos, trigubos ir tt.
Taip pat visos adatu rusys dar skirstomos pagal medziagos storuma Tinakama adata ir tinkami siulai labai svarbu.
QUOTE(Taurė @ 2012 04 28, 21:39)
Yra dar adatos tamprioms medziagoms, trikotazui, dvigubos, trigubos ir tt.
Taip pat visos adatu rusys dar skirstomos pagal medziagos storuma Tinaka adata ir tinkami siulai labai svarbu.
Taip pat visos adatu rusys dar skirstomos pagal medziagos storuma Tinaka adata ir tinkami siulai labai svarbu.
ar galit man i az savo nr parasyt? pazadu neikyresiu, tik issiaiskinsiu del tos smulkmes viska
QUOTE(asesuViktorija @ 2012 04 28, 17:38)
ar galit man i az savo nr parasyt? pazadu neikyresiu, tik issiaiskinsiu del tos smulkmes viska
Per až susirašysim, nes aš ne Leituvoje, tai telefonu nepadėsiu, bet per až susakysiu ką žinau, nors tikrai žinau ne viską
! | Primenu, kad čia ne Skelbimų lenta, ir bet kokie skelbimai yra DRAUDŽIAMI. Pakartotinai radus taisyklių pažeidimus, skelbimo pobūdžio žinutės bus trinamos, o dalyviams skirti įspėjimai / nuobaudos. |
labas rytas, esu žalia žalia siuvime, bet gavau čaiką pasižaidimams, sutepė man ją, sutvarkė, siuvo viskas gerai kol nepakeičiau siūlo- dabar apatinis siūlas daro tokias diiideles kilpas, velia painiojasi ten žodžiu ;/ ir atrodo nieko daugiau nedariau tik siūlą pakeičiau ( tiek viršuj tiek apačioj siulas toks pats), gal kas galit padėt- kur ieškot problemos?
QUOTE(auksine @ 2012 04 30, 08:36)
labas rytas, esu žalia žalia siuvime, bet gavau čaiką pasižaidimams, sutepė man ją, sutvarkė, siuvo viskas gerai kol nepakeičiau siūlo- dabar apatinis siūlas daro tokias diiideles kilpas, velia painiojasi ten žodžiu ;/ ir atrodo nieko daugiau nedariau tik siūlą pakeičiau ( tiek viršuj tiek apačioj siulas toks pats), gal kas galit padėt- kur ieškot problemos?
Pirma ir labai natūrali mintis: o tikrai gerai siūlą įvėrėt? Ir viršutinį, ir apatinį?
QUOTE(auksine @ 2012 04 30, 08:36)
paziurekit ar gerai iveret virsutini siula - - -isai turetu sumkokai temtis jai perlengvai tada iverskit ji