Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mamytei - su meile"

QUOTE(Pelene @ 2012 05 04, 09:46)
Sveikinimai konkursu nugaletojams. Aciu balsavusiems uz Salomejos piesini. Dziaugiuosi, kad jos piesinukas yra ketvirtoje vietoje( jei butu tik mazyliu piesiniai, butu buvus trecioje). Dziaugiuosi, tai yra auksciausias jos pasiekimas, nes realiai dar jai penkiu metuku nera, o tik bus geguzes 9d. Jei kam idomu, pilnas vaizdas, kuri dukryte man padovanojo ant sienos yra toks

user posted image

Pelene, balsavau už tavo mergytės darbelį, man labai patiko smile.gif

Dar balsus atidaviau Smagurės nuotraukai user posted image

ir sjurgitos user posted image
Mane vyresnėlis, būdamas mažas, paišydavo į katę panašią smile.gif
Papildyta:
Ačiū už balsus mano dukrytės piešiniui 4u.gif Nesitikėjau tiek daug gaut smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū už balsus mano dičkės piešiniui 4u.gif Tikiuosi, dabar nesulauksiu kokio Vaikų teisių apsaugos tarnybos skambučio už proto knisimą vaikui blush2.gif Su humoru ta antraštė, su šypsena pasakyta frazė - mergina nenuskriausta, nebent tuo, kad tenka "protą paknisti" dėl tvarkos kambaryje ar sėdėjimo prie kompo iki išnaktų.

Kas ten abejojo, ar penkiolikmečiai piešia - oi piešia, dar ir kaip. Maniškei tai vienas pagrindinių hobių. Varo anime stiliumi ir visokiais maišytais, kombinuoja technikas - akvarelę, specialius mangų piešėjų flomasterius, po to apdirba kompu, apipiešia planšete ir photoshopu. Gal nesupyks, jeigu tetoms parodysiu keletą kitų jos piešinių blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
nenturėtumėt sulaukt, kol kas sulaukėt tik dviejų tetų ardymosi kad ne 'mažylė', nors konkurso taisyklės reikalavo vaiko, ne kūdikio. konkurenciją saviškiams pamatė smile.gif labai gražūs piešiniai smile.gif
Atsakyti
Man labai patikos gyvatės vaiko piešinys, nes toks kažkoks gotiškas, tas žaibas, debesys, ta plaukų spalva doh.gif thumbup.gif Su tuo ir sveikinu gyvatę ir jos vaiką, nors ir nieko nelaimėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2012 05 04, 10:48)
Labai ačiū už balsus mano dičkės piešiniui  4u.gif Tikiuosi, dabar nesulauksiu kokio Vaikų teisių apsaugos tarnybos skambučio už proto knisimą vaikui  blush2.gif Su humoru ta antraštė, su šypsena pasakyta frazė - mergina nenuskriausta, nebent tuo, kad tenka "protą paknisti" dėl tvarkos kambaryje ar sėdėjimo prie kompo iki išnaktų.

Kas ten abejojo, ar penkiolikmečiai piešia - oi piešia, dar ir kaip. Maniškei tai vienas pagrindinių hobių. Varo anime stiliumi ir visokiais maišytais, kombinuoja technikas - akvarelę, specialius mangų piešėjų flomasterius, po to apdirba kompu, apipiešia planšete ir photoshopu. Gal nesupyks, jeigu tetoms parodysiu keletą kitų jos piešinių  blush2.gif

Šaunuolė jūsų mergaitė ir beabejo nėra ko lyginti su trimetukų peckionėmis. Reikėjo ir man savo keturiolikmečio pieštą anglimi portretą įkelt.... Kaip bebūtų, sveikinu su pirma vieta smile.gif
Nors labiau panašu į pergalę bėgimo varžybose, labai jau nelygios jėgos...
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 05 04, 10:58)
nenturėtumėt sulaukt, kol kas sulaukėt tik dviejų tetų ardymosi kad ne 'mažylė', nors konkurso taisyklės reikalavo vaiko, ne kūdikio. konkurenciją saviškiams pamatė smile.gif labai gražūs piešiniai smile.gif

Dėkui biggrin.gif Pagal įstatymus - vaikas, kaip sau nenori. O "mažylis" tokia pat nekonkreti sąvoka, kaip ir, pvz., "saulelė" smile.gif Kai maniškė dar lankė dailę ir dalyvaudavo konkursuose, visuomet kataloguose matydavau darbus nuo 3 iki 17 metų imtinai "vaikų". Žiuri kažkaip sugebėdavo atrinkti, nediskriminuodama nei vienų, pagal kiekvienos amžiaus grupės lygį.

Man pvz. pasirodė labai įdomus 3 m. mergaitės piešinys (ant molbertuko nufotografuotas). Piešinyje yra KAKLAS! O juk kaklas atsiranda piešiniuose, kai vaiko protas (galva) jau geba kontroliuoti emocijas (kūną). Pagalvojau, kad tas vaikas turėtų būti labai brandus. Gaila, balsų neužteko.

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, 11:03)
Man labai patikos gyvatės vaiko piešinys, nes toks kažkoks gotiškas, tas žaibas, debesys, ta plaukų spalva doh.gif  thumbup.gif Su tuo ir sveikinu gyvatę ir jos vaiką, nors ir nieko nelaimėjo cool.gif

drinks_cheers.gif Irgi balsavau už šitą piešinį. Ir dar už Labruscum piešinį su istorija bei mamą su gėlytėmis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Labruscum @ 2012 05 04, 11:28)
Šaunuolė jūsų mergaitė ir beabejo nėra ko lyginti su trimetukų peckionėmis. Reikėjo ir man savo keturiolikmečio pieštą anglimi portretą įkelt.... Kaip bebūtų, sveikinu su pirma vieta smile.gif
Nors labiau panašu į pergalę bėgimo varžybose, labai jau nelygios jėgos...

Ačiū 4u.gif Tai ir šešiamečio piešinys nelygus trimečio. Bet paprastai vaikų konkursai apima dalyvius iki 17 metų, ir pagal sveiko proto kriterijus galima vertinti juos visus, nenuskrioaudižiant nei vienos amžiaus grupės. Suprantama, kad 40-mečiui dėdei, profesionaliam dailininkui, vaikų konkursuose jau būtų ne vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2012 05 04, 11:36)
Dėkui  biggrin.gif Pagal įstatymus - vaikas, kaip sau nenori. O "mažylis" tokia pat nekonkreti sąvoka, kaip ir, pvz., "saulelė"  smile.gif Kai maniškė dar lankė dailę ir dalyvaudavo konkursuose, visuomet kataloguose matydavau darbus nuo 3 iki 17 metų imtinai "vaikų". Žiuri kažkaip sugebėdavo atrinkti, nediskriminuodama nei vienų, pagal kiekvienos amžiaus grupės lygį.

Man pvz. pasirodė labai įdomus 3 m. mergaitės piešinys (ant molbertuko nufotografuotas). Piešinyje yra KAKLAS! O juk kaklas atsiranda piešiniuose, kai vaiko protas (galva) jau geba kontroliuoti emocijas (kūną). Pagalvojau, kad tas vaikas turėtų būti labai brandus. Gaila, balsų neužteko.
drinks_cheers.gif Irgi balsavau už šitą piešinį. Ir dar už Labruscum piešinį su istorija bei mamą su gėlytėmis  smile.gif
Papildyta:
Ačiū  4u.gif Tai ir šešiamečio piešinys nelygus trimečio. Bet paprastai vaikų konkursai apima dalyvius iki 17 metų, ir pagal sveiko proto kriterijus galima vertinti juos visus, nenuskrioaudižiant nei vienos amžiaus grupės. Suprantama, kad 40-mečiui dėdei, profesionaliam dailininkui, vaikų konkursuose jau būtų ne vieta  smile.gif

Linkusi nesutikti - šešiamečio ir trimečio dažnai dar būna panašaus lygio smile.gif Net šiame konkurse yra pavyzdžių.
Ačiū už balsą mano mažės "šedevrui" smile.gif Nėra ji labai talentinga piešėja, bet man patinka, kaip ji pasirenka spalvas ir pagal visokius psich. testus jos piešinukai kalba apie nerūpestingą vaikystę smile.gif
Atsakyti
Labai maloniai nustebinta II vieta. Ačiū labai visiems už balsus 4u.gif

Pažiūrėjau, kad maniškės portretas gerokai skiriasi nuo kitų trimečių piešinių, bet net nesuabejojau dalyvauti. Mes šeimoje laikomės principo: "vaikas piešia kada nori, ką nori ir kaip nori". Jokių patarimų ir pastebėjimų (išskyrus nuoširdų džiaugsmą) negali būti. Jokių "o kur nosis, rankos?" ir pan. schmoll.gif Jei mamytės akinukai užspalvinti, o akys šalia jų - vadinasi taip ir turi būti thumbup.gif

Sveikinimai Dorotėjai - atidaviau jos piešiniui vieną iš savo balsų. Ir pavadinimas visai patiko mirksiukas.gif Aš neturėjau ką parašyti, kodėl ta mama geriausia, nes ekspromtu dukra nėra kažko panašaus sakiusi, o klausti 3 su trupučiu metų vaiko "kodėl mama geriausia?" atrodė nelogiška ax.gif Tai gal šiek tiek ir neįvykdėm visų sąlygų...
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2012 05 04, 10:48)
Gal nesupyks, jeigu tetoms parodysiu keletą kitų jos piešinių  blush2.gif

labai labai labai grazus piesiniai, ir dalyvaves konkurse tikrai vertas nugaletojo titulo. Cia tik keletui tie metai uzkliuvo, o jei pirmoj vietoj atsidure, reiskia ir didziai daliai patiko labiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2012 05 04, 09:11)
Pelene, balsavau už tavo mergytės darbelį, man labai patiko smile.gif

Aciu. Mano dukryte tiesiog svyti, kad neuztenka pirstuku suskaiciuot, kiek zmoniu patiko jos piesinukas.

Dorotejos piesiniai nuostabus thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(VaiVi @ 2012 05 04, 11:20)
Pažiūrėjau, kad maniškės portretas gerokai skiriasi nuo kitų trimečių piešinių, bet net nesuabejojau dalyvauti. Mes šeimoje laikomės principo: "vaikas piešia kada nori, ką nori ir kaip nori". Jokių patarimų ir pastebėjimų (išskyrus nuoširdų džiaugsmą) negali būti. Jokių "o kur nosis, rankos?" ir pan. schmoll.gif Jei mamytės akinukai užspalvinti, o akys šalia jų - vadinasi taip ir turi būti thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ir gerai elgiates.Vaiku negalima mokint piesti ankstyvoj vaikystej- nes gaunasi tik vaiku piesiniu gadinimas. Vaikas viska turi piest taip kaip ta jaucia. jei vaika mokinsi piest, tai augant jis varzysis pies sakys nemoku to, nemoku ano.
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2012 05 04, 10:36)
Bet paprastai vaikų konkursai apima dalyvius iki 17 metų, ir pagal sveiko proto kriterijus galima vertinti juos visus, nenuskrioaudižiant nei vienos amžiaus grupės.

Bet vertina profesionalai - jie zino mazo vaiko piesimo kriterijus ir didelio. O cia forumas- cia vieni mazo vaiko piesini vadins terlione ir nebalsuos, o kiti atvirksciai, ignoruos grazu paauglio piesini. Todel cia yra laimes dalykas. Bet visu septyniolikos vaikuciu piesiniai yra nuostabus, nes jie piese savo mama su didele meile wub.gif Saunuoliai vaikai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 04 gegužės 2012 - 12:30
Sveikiname konkurso nugalėtojas!

first.gif I VIETA first.gif
Erszebeth ir Dorotėja
Kai proto neknisa, tai beveik šventoji smile.gif
(Dorotėja, 15 m.)

user posted image

second.gif II VIETA second.gif
VaiVi ir Viktorija
O ką nepanaši? Sakyčiau, kad kaip du vandens lašai smile.gif
Dukrytei buvo 3 metukai, kai piešė šį portretą.

user posted image

third.gif III VIETA third.gif
Labruscum ir dukrytė
Mama niekada nebūna viena, todėl ir portretai visada tik grupiniai - kartu su mama būtinai turi būti ji pati (iš kairės) ir broliukas (iš dešinės) smile.gif
Šis piešinys, tai vienas iš pirmųjų, kuriuose ji dar ir užrašė, nors ir nelabai teisingai, žodį "mama" smile.gif
Daug ką teko išgyvent šitam šedevrui, ilgą laiką su savim visur nešiojaus, tai ir vaizdas toks aplamdytas, bet nuo to šitas piešiukas tik dar mielesnis. Tikiuosi, kad pavyks išsaugoti iki dukros pilnametystės.
Kai piešė, dukrai buvo treji.

user posted image
Atsakyti
Labai širdingai visoms dėkojame už mūsų nuotraukytės balsus 4u.gif

Mes irgi prisidedame prie sveikinimų nugalėtojams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dorotėjos piešinukai tai labai wub.gif
Atsakyti