QUOTE(l'eau @ 2012 05 04, 10:58)
nenturėtumėt sulaukt, kol kas sulaukėt tik dviejų tetų ardymosi kad ne 'mažylė', nors konkurso taisyklės reikalavo vaiko, ne kūdikio. konkurenciją saviškiams pamatė
labai gražūs piešiniai
Dėkui
Pagal įstatymus - vaikas, kaip sau nenori. O "mažylis" tokia pat nekonkreti sąvoka, kaip ir, pvz., "saulelė"
Kai maniškė dar lankė dailę ir dalyvaudavo konkursuose, visuomet kataloguose matydavau darbus nuo 3 iki 17 metų imtinai "vaikų". Žiuri kažkaip sugebėdavo atrinkti, nediskriminuodama nei vienų, pagal kiekvienos amžiaus grupės lygį.
Man pvz. pasirodė labai įdomus 3 m. mergaitės piešinys (ant molbertuko nufotografuotas). Piešinyje yra KAKLAS! O juk kaklas atsiranda piešiniuose, kai vaiko protas (galva) jau geba kontroliuoti emocijas (kūną). Pagalvojau, kad tas vaikas turėtų būti labai brandus. Gaila, balsų neužteko.
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, 11:03)
Man labai patikos gyvatės vaiko piešinys, nes toks kažkoks gotiškas, tas žaibas, debesys, ta plaukų spalva
Su tuo ir sveikinu gyvatę ir jos vaiką, nors ir nieko nelaimėjo
Irgi balsavau už šitą piešinį. Ir dar už Labruscum piešinį su istorija bei mamą su gėlytėmis
Papildyta:
QUOTE(Labruscum @ 2012 05 04, 11:28)
Šaunuolė jūsų mergaitė ir beabejo nėra ko lyginti su trimetukų peckionėmis. Reikėjo ir man savo keturiolikmečio pieštą anglimi portretą įkelt.... Kaip bebūtų, sveikinu su pirma vieta
Nors labiau panašu į pergalę bėgimo varžybose, labai jau nelygios jėgos...
Ačiū
Tai ir šešiamečio piešinys nelygus trimečio. Bet paprastai vaikų konkursai apima dalyvius iki 17 metų, ir pagal sveiko proto kriterijus galima vertinti juos visus, nenuskrioaudižiant nei vienos amžiaus grupės. Suprantama, kad 40-mečiui dėdei, profesionaliam dailininkui, vaikų konkursuose jau būtų ne vieta