Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mamytei - su meile"

QUOTE(Labruscum @ 2012 05 02, 18:28)
Gal aš ir savo vyro piešinį galiu įdėt, nes jį mažyliu vadinu? doh.gif

Na Jus kaip pasakysit doh.gif
Vaikas juk yra iki 18metu, tad kadangi cia amzius nenurodytas,manau 17mecio piesini dar galima det.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 05 02, 17:07)
o jei mama tame piesinyje mato save tai irgi ner blogai  biggrin.gif

ale žinok, tos mergaitės mamą piešiny įžvelgtų ne tik pati mama, rimc...čia šiaip.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 05 02, 18:37)
jums. vyras tai nėra jūsų vaikas. jei aprašime neparašyta iki kokio amžiaus vaikas gali piešti, nereikia sliekų subinėj ieškot, nebent neturit prasmingesnio užsiėmimo. moderatorė į klausimą iki kokio amžiaus vaikas gali piešti atsakė 'manau iki kokio nori, kad tik tas vaikas būtų dar vaikystės statuse' ir nereikia kabinėtis. o vaikystės statusas yra iki aštuoniolikos, kad ir kaip sliekų beieškotumėt cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O as dziaugiuos, kad pratese piesiniu ikelimo laika. Kaip man patiko Marko nupiesta mama thumbup.gif Jei neatsiras konkurentu, tikrai rytoj balsuosiu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 02 gegužės 2012 - 18:47
QUOTE(l'eau @ 2012 05 02, 19:37)
jums. vyras tai nėra jūsų vaikas. jei aprašime neparašyta iki kokio amžiaus vaikas gali piešti, nereikia sliekų subinėj ieškot, nebent neturit prasmingesnio užsiėmimo. moderatorė į klausimą iki kokio amžiaus vaikas gali piešti atsakė 'manau iki kokio nori, kad tik tas vaikas būtų dar vaikystės statuse' ir nereikia kabinėtis. o vaikystės statusas yra iki aštuoniolikos, kad ir kaip sliekų beieškotumėt cool.gif

QUOTE(Pelene @ 2012 05 02, 19:43)
Na Jus kaip pasakysit  doh.gif
Vaikas juk yra iki 18metu, tad kadangi cia amzius nenurodytas,manau 17mecio piesini dar galima det.

Nusišnekat biggrin.gif
"Vaikystė – tai gyvenimo tarpsnis tarp gimimo ir paauglystės. Ji trunka nuo kūdikystės pradžios ir tęsiasi iki tol, kol prasideda lytinė branda. Raidos psichologijos atstovai išskiria kūdikystę – tarp 0 ir 1 metų, ankstyvąją vaikystę – tarp 1 ir 3 metų, ikimokyklinę vaikystę (pirmąją vaikystę) – tarp 3 ir 6 metų ir jaunesnį mokyklinį amžių (antrąją vaikystę) trunkantį nuo 7 iki 10 ar 11 metų. Paskui prasideda jau paauglystės laikotarpis. "
http://lt.wikipedia..../wiki/Vaikystė

Beje, net pagal CK ir BK 15, o tuo labiau 17 jau nebe vaikystė.
Atsakyti
Ai nu, leidžia ir vyresniem, viskas ok, sakė gi aiškiai, kad tinka ir vyresnių, bet tik nereikia žaist vaikų darželio ir dabar staiga pult vaizduot, kad visos savo paaugliukus iki pilnametystės mažyliais vadina ir kad tai jau taip įprasta, kad įprasčiau būt negali. biggrin.gif

O dar pagalvojau - vaikas mamai tai ir iki pensijos vaikas, jei pagrandukas gal net ir mažylis. nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 02 gegužės 2012 - 18:57
Ir taip aisku, kad vaikyste mazdaug iki 10-11metu, bet... moderatore juk aiskiai pasake, kad gali piest ir paaugliai. Kam atrodo, kad ju piesiniai netinka konkursui, galima gi tiesiog praleist pro akis mirksiukas.gif O man dziugu matyt ir dideliu vaiku piesiniu wub.gif
Papildyta:
smile.gif+2012 05 02, 18:51-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 02, 18:51)

O  dar pagalvojau - vaikas mamai tai ir iki pensijos vaikas, jei pagrandukas gal net ir mažylis.  nail.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2012 05 02, 18:48)
Nusišnekat biggrin.gif

labai taikliai savo išvedžiojimus apibendrinot smile.gif ypač jei jas grindžiat vikipedija biggrin.gif Vaiko sąvoką mums pateikia Jungtinių Tautų Vaiko teisių konvencija. Visuose nacionaliniuose teisės aktuose, kuriuose kalbama apie vaiką, yra remiamasi šia konvencija ir jos pateiktu vaiko apibrėžimu, t. y. vaiku yra laikomas asmuo iki 18 metų, išskyrus atvejus, kai jis yra emancipuotas arba sukūręs šeimą.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 05 02, 20:01)
labai taikliai savo išvedžiojimus apibendrinot smile.gif ypač jei jas grindžiat vikipedija  biggrin.gif Vaiko sąvoką mums pateikia Jungtinių Tautų Vaiko teisių konvencija. Visuose nacionaliniuose teisės aktuose, kuriuose kalbama apie vaiką, yra remiamasi šia konvencija ir jos pateiktu vaiko apibrėžimu, t. y. vaiku yra laikomas asmuo iki 18 metų, išskyrus atvejus, kai jis yra emancipuotas arba sukūręs šeimą.

Suprantu, kad tamstai suku pripažint kito teisumą, ką ten sunku - misija neįmanoma cool.gif
Šitas konkursas - ne vaiko teisių dalykas, o labiau raidos, todėl ta konvencija nelabai tinka.
Man asmeniškai keistokai atrodo penkiolikamečių piešiniai greta trimečių. O ir kaip vertinti? Juk techniškai, kompoziciškai ir visaip kaip kitaip, be abejo paauglio piešinys lenks trimečio-penkiamečio piešinį. Na, bet jei moderatoriai leido, tai ką čia bekalbėt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labruscum: 02 gegužės 2012 - 19:26
QUOTE(Labruscum @ 2012 05 02, 19:18)
Suprantu, kad tamstai suku pripažint kito teisumą, ką ten sunku - misija neįmanoma cool.gif
Konkretų str. pacituok iš tos konvencijos, kur taip parašyta.

klaidingai supratot. man nesunku pripažinti kito teisumą jei tai yra teisumas, t.y. fakto buvimas pagrįstas argumentas, o ne teorijos 'yra taip, nes aš taip nsuprendžiau' smile.gif

1 straipsnis

Šioje  Konvencijoje   vaiku  laikomas   kiekvienas   žmogus,
neturintis 18-os metų, jei pagal taikomą įstatymą jo pilnametystė
nepripažinta anksčiau.

http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=

tamstos nuomonė nėra faktas kad ir kaip norėtumėt, o ir šiaip kad yra vaikas ne man turėtumėt aiškinti, o moderatorėms, nes gi dėl jų sprendimo taip apsinepatenkinot ir savo nuomonę 'teisumu' vadint rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 02 gegužės 2012 - 19:25
QUOTE(l'eau @ 2012 05 02, 20:23)
klaidingai supratot. man nesunku pripažinti kito teisumą jei tai yra teisumas, t.y. fakto buvimas pagrįstas argumentas, o ne teorijos 'yra taip, nes aš taip nsuprendžiau' smile.gif
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=

tamstos nuomonė nėra faktas kad ir kaip norėtumėt, o ir šiaip kad yra vaikas ne man turėtumėt aiškinti, o moderatorėms, nes gi dėl jų sprendimo taip apsinepatenkinot ir savo nuomonę 'teisumu' vadint rolleyes.gif

Tai kad sunku, asmeniškai susidūriau praėjusio konkurso metu - teigėt, kad aš visas nuotraukas eilėraščiais palydžiu, dėl to mano nuotrauką atpažinot. Kai buvo įrodyta priešingai - tyla.....
Papildyta:
Kaip vertinti?
user posted image user posted image
Atsakyti
atleiskit, nežinojau kad tamsta tokia asmeniškai jums nepatinkančią nuomonę priimat biggrin.gif nerašiau kad eilėraščiais palydit visas nuotraukas, tik kad tai neretai darot ir todėl nuotrauką atpažinau. nieko priešingai įrodyta nebuvo, tiesiog konkurso aptarimas buvo paverstas mano aptarimu užuot asmeninius komentarus rašant až, tai ir nekomentavau. tėvai mokė duoti fool.gif kelią, o ir taisyklėse forumo parašyta neskatinti spamo. nematau reikalo nuomonę įrodinėt, nes tai todėl ir yra nuomonė, kad gali neturėt pagrindo, o savo nuomonės kaip fakto niekada nepateikiu, o jei kas taip supranta ir ima kabinėtis/įrodinėti kad mano nuomonė klaidinga/komentuoti ne mano nuomonę, o mane - ignoruoju. aš asmeniškai balsavau už dorotėjos piešinį, nes man patinka ne tik pats piešinys, bet ir jos mama, jos požiūris į gyvenimą ir tai kaip ji diskutuoja forume, gal todėl aprašymas piešinio neužkliuvo. o pagal amžių ji kad ir kaip bevartytum yra vaikas. jūs nebalsavot nes jums užkliuvo amžius ir gerai, nebūtina kabinėtis prie moderatorės nustatytų amžiaus reikalavimų. kiekvienas ras sau patinkančius piešinius, nesvarbu kokiais kriterijais besivadovautų smile.gif o kiekvienas vaikas savo tėvams visada bus mažylis, jei jums jau taip tas žodis užkliuvo. mane iki šiol dukryte vadina ir net nebandau aiškinti kad nebe vaikas aš, manau ir su daugeliu čia rašančių tėvai taip bendrauja jei tik santykiai ne šalti, o konkrečiai šiam konkursui reikalavimai buvo apibrėžti 'vaiko', ne 'mažylio', nes 'mažylį' šiaip ar tai argumentuotai į amžiaus rėmus įterpti būtų sudėtinga. peace victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 02 gegužės 2012 - 19:42
QUOTE(l'eau @ 2012 05 02, 20:35)
atleiskit, nežinojau kad tamsta tokia asmeniškai jums nepatinkančią nuomonę priimat biggrin.gif nerašiau kad eilėraščiais palydit visas nuotraukas, tik kad tai neretai darot ir todėl nuotrauką atpažinau. nieko priešingai įrodyta nebuvo, tiesiog konkurso aptarimas buvo paverstas mano aptarimu užuot asmeninius komentarus rašant až, tai ir nekomentavau. tėvai mokė duoti fool.gif kelią, o ir taisyklėse forumo parašyta neskatinti spamo. nematau reikalo nuomonę įrodinėt, nes tai todėl ir yra nuomonė, kad gali neturėt pagrindo, o savo nuomonės kaip fakto niekada nepateikiu, o jei kas taip supranta ir ima kabinėtis/įrodinėti kad mano nuomonė klaidinga/komentuoti ne mano nuomonę, o mane - ignoruoju. aš asmeniškai balsavau už dorotėjos piešinį, nes man patinka ne tik pats piešinys, bet ir jos mama, jos požiūris į gyvenimą ir tai kaip ji diskutuoja forume, gal todėl aprašymas piešinio neužkliuvo. o pagal amžių ji kad ir kaip bevartytum yra vaikas. jūs nebalsavot nes jums užkliuvo amžius ir gerai, nebūtina kabinėtis prie moderatorės nustatytų amžiaus reikalavimų. kiekvienas ras sau patinkančius piešinius, nesvarbu kokiais kriterijais besivadovautų smile.gif o kiekvienas vaikas savo tėvams visada bus mažylis, jei jums jau taip tas žodis užkliuvo. mane iki šiol dukryte vadina ir net nebandau aiškinti kad nebe vaikas aš, manau ir su daugeliu čia rašančių tėvai taip bendrauja jei tik santykiai ne šalti, o konkrečiai šiam konkursui reikalavimai buvo apibrėžti 'vaiko', ne 'mažylio', nes 'mažylį' šiaip ar tai argumentuotai į amžiaus rėmus įterpti būtų sudėtinga. peace victory.gif

Pasinaudosiu...
Atsakyti