atleiskit, nežinojau kad tamsta tokia asmeniškai jums nepatinkančią nuomonę priimat
nerašiau kad eilėraščiais palydit visas nuotraukas, tik kad tai neretai darot ir todėl nuotrauką atpažinau. nieko priešingai įrodyta nebuvo, tiesiog konkurso aptarimas buvo paverstas mano aptarimu užuot asmeninius komentarus rašant až, tai ir nekomentavau. tėvai mokė duoti
kelią, o ir taisyklėse forumo parašyta neskatinti spamo. nematau reikalo nuomonę įrodinėt, nes tai todėl ir yra nuomonė, kad gali neturėt pagrindo, o savo nuomonės kaip fakto niekada nepateikiu, o jei kas taip supranta ir ima kabinėtis/įrodinėti kad mano nuomonė klaidinga/komentuoti ne mano nuomonę, o mane - ignoruoju. aš asmeniškai balsavau už dorotėjos piešinį, nes man patinka ne tik pats piešinys, bet ir jos mama, jos požiūris į gyvenimą ir tai kaip ji diskutuoja forume, gal todėl aprašymas piešinio neužkliuvo. o pagal amžių ji kad ir kaip bevartytum yra vaikas. jūs nebalsavot nes jums užkliuvo amžius ir gerai, nebūtina kabinėtis prie moderatorės nustatytų amžiaus reikalavimų. kiekvienas ras sau patinkančius piešinius, nesvarbu kokiais kriterijais besivadovautų
o kiekvienas vaikas savo tėvams visada bus mažylis, jei jums jau taip tas žodis užkliuvo. mane iki šiol dukryte vadina ir net nebandau aiškinti kad nebe vaikas aš, manau ir su daugeliu čia rašančių tėvai taip bendrauja jei tik santykiai ne šalti, o konkrečiai šiam konkursui reikalavimai buvo apibrėžti 'vaiko', ne 'mažylio', nes 'mažylį' šiaip ar tai argumentuotai į amžiaus rėmus įterpti būtų sudėtinga. peace