Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mamytei - su meile"

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 02, 08:42)
Man tai baisu nuo pirmos užrašo unsure.gif Mūsų laikais vaikai taip pasakytų, tai priploti būtų. O dabar ką norma? Baisu swoon.gif

drinks_cheers.gif
o piesinys tai Dorotejos man labai labai wub.gif Nes piesiam dazniausia, kol mazi bunam. Tai dziugu, kai pamatai piesiancius paauglius- ir dar taip graziai, dar ta piesinio nuotaika, matosi kiek meils mamai i ta piesini sudeta.
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 05 02, 10:31)

o priploti būtų ne blogiau negu užknisa? g.gif

pabalsavau, bet net nepamenu už ką - tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 05 02, 09:27)
Dėl Dorotėjops pasakymo,tai nu smile.gif o kas čia tokio? tos mamos tikrai kartais knisa protą,nu ir kūdikiams,ir paaugliams,ir suaugusiems vaikams. Mama,galvojanti,kad nei karto nekniso proto savo vaikui,tai naivuolė smile.gif o žmogus,teigiantis,kad mama nei karto jam proto nekniso,tai melegis arba tiesiog neprisimena,arba santykiai su mama šalti ir labai riboti.
Šiaip protą paknisa visi artimi žmonės kartas nuo karto. Netikiu,kad kažkur yra tokie tobuli santykiai smile.gif

Cia irgi sutinku. Tik... gal kitokiais zodziais noretusi skaityti. As taip niekad nepasakyciau nei vaikystej, nei dabar. Net kitokio zodzio apie mama nepasakyciau, kaip kartais girdet dabar kalbancius kai kuriuos su iskraipytom nelabai graziai skambanciom galunem- man mama visada buvo ir bus mama, mamyte, mamukas ir pan. Bet visi mes esam skirtingi, bet visi labai mylim savo mylimiausias mamas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pelene , kokie protingi ir taikus žodžiai Jūsų antraštėje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 05 02, 10:34)
o priploti būtų ne blogiau negu užknisag.gif

pabalsavau, bet net nepamenu už ką - tiesiog smile.gif

Parasiau paaiskinima zemiau mirksiukas.gif Nesakau, kad blogai, tiesiog mano ausiai nelabai miela klausyti ir tiek. Bet cia man tik asmeniskai. Beje, uz Doroteja prabalsavau is karto, kai tik atsirado galimybe balsuot. Ir tikiu, kad ji bus viena is laimetoju wub.gif Kitus du balsiukus pasilikau ir sprendziu, kam atiduot, nes dar turiu keturis favoritus - reik nusprest kam atiduot savo balsus. Tuoj savo vaiku paklausiu ir bus aiskiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2012 05 02, 10:39)
Pelene , kokie protingi ir taikus žodžiai Jūsų antraštėje  wub.gif

smile.gif tiesiog praeini pro tai gyvenime ir jau tuo gyveni- visus zmones matai visai kitom akim. Va tuomet supranti tikraja LAIMES kaina. Na bet tema apie vaikus ir ju kuryba MAMAI wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 05 02, 11:36)
Cia irgi sutinku. Tik... gal kitokiais zodziais noretusi skaityti. As taip niekad nepasakyciau nei vaikystej, nei dabar. Net kitokio zodzio apie mama nepasakyciau, kaip kartais girdet dabar kalbancius kai kuriuos su iskraipytom nelabai graziai skambanciom galunem- man mama visada buvo ir bus mama,  mamyte, mamukas ir pan. Bet visi mes esam skirtingi, bet visi labai mylim savo mylimiausias mamas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

na,dar čia reikėtų labaiau pasigilinti kaip tas žodis "knisti" dabar vartojamas smile.gif tiesiog žargonas ir tiek,na,bent jau mano namymu. ir jis nereiškia nei kažkokios nepagarbos,nei dar kažko,tiesiog kartais taip tikrai būna,ypač paaugliui ax.gif na,o ir sm tenka pasiskaityti mamų pasisakymų,kad nebesusitvarko su savo vaiku,kad pavargsta nuo jo,kitos ir riebiau parašo,kad nori tam vaikui trinkelėti (na kai kurios ir trinkteli),kad nori į sieną įmuryt,pabėgt nuo vaikų į negyvenamą salą,kad užknisa viskas ir t.t.,bet... myli tos mamos tuos savo vaikus smile.gif Na,bent didžioji dauguma tai tikrai mirksiukas.gif o laikinas pavargimas nuo kažkokio žmoguaus,kuris visgi yra labai brangus,manau,yra visai normali būsena.

o šiaip apie patį konkursą,tai vien jau tai,kad 15metė piešia mamos portretą yra labai gražu ir sveikintina.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 05 02, 11:06)
1.na,dar čia reikėtų labaiau pasigilinti kaip tas žodis "knisti" dabar vartojamas smile.gif tiesiog žargonas ir tiek,na,bent jau mano namymu. ir jis nereiškia nei kažkokios nepagarbos,nei dar kažko,tiesiog kartais taip tikrai būna,ypač paaugliui ax.gif na,o ir sm tenka pasiskaityti mamų pasisakymų,kad nebesusitvarko su savo vaiku,kad pavargsta nuo jo,kitos ir riebiau parašo,kad nori tam vaikui trinkelėti (na kai kurios ir trinkteli),kad nori į sieną įmuryt,pabėgt nuo vaikų į negyvenamą salą,kad užknisa viskas ir t.t.,bet... myli tos mamos tuos savo vaikus smile.gif Na,bent didžioji dauguma tai tikrai mirksiukas.gif o laikinas pavargimas nuo kažkokio žmoguaus,kuris visgi yra labai brangus,manau,yra visai normali būsena.

2.o šiaip apie patį konkursą,tai vien jau tai,kad 15metė piešia mamos portretą yra labai gražu ir sveikintina.

1.Taigi sakiau, kad esam skirtingi ir pritariu cia kiekvienam pasakytam zodziui smile.gif

2. drinks_cheers.gif apie tai as jau auksciau rasiau ir linkiu Dorotejai laimeti.
Atsakyti
klausykit,o jūs balsavot? nebesuprantu-aš balsavau,dabar jau nebėra nei balsų,nei balsavimo galimybės,o rašo,kad ryt bus galima balsuot g.gif ar čia man jau stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 05 02, 12:29)
klausykit,o jūs balsavot? nebesuprantu-aš balsavau,dabar jau nebėra nei balsų,nei balsavimo galimybės,o rašo,kad ryt bus galima balsuot g.gif ar čia man jau  stupid.gif

Galvojau, kad čia pas mane vieną tokia problema doh.gif Vakar peržiūrėjau, mačiau, kad galima balsuoti, o šiandie atidariau jau nusprendusi už ką, bet nebegaliu sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajūnė @ 2012 04 27, 12:59)
Nuotraukų su vaikučių piešiniais laukiame iki 2012-04-30.

Už labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime nuo 2012-05-01 iki 2012-05-03.

Nugalėtojai bus paskelbti 2012-05-04.

g.gif
Atsakyti
o ant konkurso kaip čia pavangint blanko tai rašo
Paraiškos priimamos nuo 26-04-2012 (ne daugiau 1 iš dalyvio)
Balsavimas nuo 03-05-2012 iki 04-05-2012, 3 balsai iš dalyvio

Žodžiu,biški nesupratau ax.gif dingo tie balsai,kur buvo,dar bus fotkių ar kaip smile.gif.
Atsakyti
Kol kas negaliu atsakyti, kas atsitiko. Šiuo metu aiškinamės. Kai kas paaiškės, iškart parašysiu. Dėkoju už kantrybę 4u.gif
Atsakyti

i 
Skelbiant konkursą buvo nurodyti klaidingi paraiškų priėmimo ir balsavimo už nuotraukas terminai.

! 
Paraiškų dalyvauti fotokonkurse "Mamytei - su meile" priėmimo laikas pratęsiamas iki 2012-05-03, 12:50.

Balsuoti bus galima 2012-05-03 nuo 13 val iki 24:00.

Nugalėtojai bus paskelbti 2012-05-04.

Atsiprašome už nepatogumus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 02 gegužės 2012 - 20:45