Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mamytei - su meile"

Ai nu...aš gi ne dėl pabendravimo. O va dėl ko jau parašiau. Dėl ko dėl ko, bet dėl tavo vaiko "barbiškumo" mažiausiai įtarimų turėčiau. biggrin.gif Tiesiog va šiaip pabandžiau pasisakyt papildoma tema - va tokia daugmaž, paprasčiau - apie nusikaltimus vaikystei. Ne kažkokiu konkrečiu atveju ir ne konkrečiai tik dėl čia minimo vardo, gerokai plačiau. Bet kaip sako "čia jau kaip kam", man asmeniškai tai matosi, pereini per vaikų foto one.lt ir matosi...mažos "išsirietę" ir manančios, kad gražios (nes taip "žvaigždės" daro) mergytės... :[ Bet gal šioje temoje pakaks tiek. :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 gegužės 2012 - 10:03
smile.gif+2012 05 07, 11:02-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 07, 11:02)
Ai nu...aš gi ne dėl pabendravimo. O va dėl ko jau parašiau. Dėl ko dėl ko, bet dėl tavo vaiko "barbiškumo" mažiausiai įtarimų turėčiau.  biggrin.gif Tiesiog va šiaip pabandžiau pasisakyt papildoma tema - va tokia daugmaž, paprasčiau - apie nusikaltimus vaikystei. Ne kažkokiu konkrečiu atveju ir ne konkrečiai tik dėl čia minimo vardo, gerokai plačiau. Bet kaip sako "čia jau kaip kam", man asmeniškai tai matosi, pereini per vaikų foto one.lt ir matosi...mažos "išsirietę" ir manančios, kad gražios (nes taip "žvaigždės" daro) mergytės... :[ Bet gal šioje temoje pakaks tiek. :]

Seksualumas - tai dalis mūsų gyvenimo, o jau koks žmogaus požiūris bus į tai, priklauso dydžiąja dalimi nuo tėvų. Jei tėvai tai palieka vaiko saviūgdai, tuomet kas jam belieka? TV, žurnalai ir pan....
Atsakyti
Taigi...ir tai nepakaltinama kai vaikams "neitin" įtaką daro kiti suaugę žmonės ar ne?... Seksualumas (lytinio potraukio sužadinimas kitame, tas "sexy", o ne tik kaip lytiškumas, kurį kiekvienas turime nuo pat pradžios) nėra vaiko gyvenimo dalis...;] Taip - esminė dalis yra tėvų, bet tik nereikia sakyt, kad visa kita tai jau "nieko", patys žinot kaip ten paauglystėj būna vaikams su tėvais. O būna ganėtinai įvairiai... na nesėdi gi tie vaikai ištisai mamų apkabinti, negyvena narve uždaryti ir naivu tikėtis, kad jei jau superiniai tėvai, tai aplinka jiems jau jokios įtakos nedarys. Na panašu, kad mūsų požiūriai ties tuom nesutaps, tai gal taip ir palikim. ;]

Sėkmės ieškant fan klubo. Kiek užmečiau akį, jų yra daug, tai išsirinkit "pačiausią". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 gegužės 2012 - 10:24
Svarbiausia - požiūris. Tuo ir turi pasirūpinti tėvai. Pasaulyje daugybę blogų, neteisingų dalykų ir nuo visko neapsaugosi, bet jei vaikas turės atitinkamą požiūrį - pats atsirinks, kas gerai, o kas ne. Beje, šitame svarbu santykiai tarp vaiko ir tėvų.
(Aš iš namų aštuoniolikos "pabėgau" ne todėl, kad žurnaluose pusnuogių tetų prisižiūrėjau).
Mano dukra turi barbę ir jai jos krūtys asocijuojasi su pienu - dukros barbė turi leliuką, kurį maitina smile.gif
Ačiū, kaip nors atsirinksiu tinkamą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2012 05 07, 10:30)
Mano dukra turi barbę ir jai jos krūtys asocijuojasi su pienu - dukros barbė turi leliuką, kurį maitina smile.gif

aš ne visai apie tai, o apie klaikias "sexy" pozas išlaužusias mergytes nuotraukose įv. portaluose. Kur jai atrodo tik "gražu", nes žvaigždutė graži, o vaikinukam ar grubesniu atveju pedofilam?...Sutinku, kad taip taip tėvai ir t.t., bet tas įvardijimas kai matai tokią išniekintos vaikystės foto nepadeda. A la "tavo tėvai - tavo bėdos"... Sako neauklėja tėvai - auklėja visuomenė. Bet kodėl tas visuomenės "auklėjimas" turi būti suvokiamas tik kaip sutrų supylimas į vaiką... Barbės man asmeniškai tik "gėlytės"...ir duokdie, kad tas mūsų pačių auklėjimas būtų tobulas, be spragų... Tiesiog atkreipusi dėmesį į kai kuriuos dalykus , ėmiau juos labiau pastebėti. Tuom ir pasidalinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 gegužės 2012 - 10:54
smile.gif+2012 05 07, 11:47-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 07, 11:47)
aš ne visai apie tai, o apie klaikias "sexy" pozas išlaužusias mergytes nuotraukose įv. portaluose. Kur jai atrodo tik "gražu", nes žvaigždutė graži, o vaikinukam ar grubesniu atveju pedofilam...Sutinku, kad taip taip tėvai ir t.t., bet tas įvardijimas kai matai tokią išniekintos vaikystės foto nepadeda. Sako neauklėja tėvai - auklėja visuomenė. Bet kodėl tas visuomenės "auklėjimas" turi būti suvokiamas tik kaip sutrų supylimas į vaiką... Barbės man asmeniškai tik "gėlytės"...ir duokdie, kad tas mūsų pačių auklėjimas būtų tobulas, be spragų... Tiesiog atkreipusi dėmesį į kai kuriuos dalykus , ėmiau juos labiau pastebėti. Tuom ir pasidalinau.

Visiškai sutinku... Tos išsirietusios prie tvartukų ir suknistų lovų dvylikametės - kažkas kraupaus... Bet tai ne vien Lietuvos problema. Ir draudimais nieko čia nepakeisi, tik apsijuoksi. Taip yra ir bus, nes yra paklausa - yra pinigai - bus ir pasiūla kaip masinis reiškinys. Reikia, kad tos paklausos nebūtų - bet tai reikštų auklėti ne tik mergaites, bet ir berniukus, visą visuomenę. Kad nebūtų prie tvartukų išsirietusių dvylikamečių ir "sexy" barbių, turi nelikti ir primityvų vyrų (bent jau jų nebūti dauguma), kurių savivoka apsiriboja vien biologine funkcija, ir kurie patelę renkasi vadovaudamiesi taip pat išimtinai biologiniais kriterijais, kaip gamtoje. Kitaip tariant, tai tolygu sunaikinti žmonijos gyvūnišką, instinktyvią prigimties pusę - o tai beveik kova su vėjo malūnais. Juk gamtinės tendencijos aiškios - eiti mažiausio pasipriešinimo, paprasčiausiu, mažiausiai pastangų, intelekto reikalaujančiu keliu...
Atsakyti
Oooo, apie draudimus ar kad tai kažkaip neva specifiška tik LT aš gi nė nepradėjau. Tikrai nemanau, kad specifiška, vis tik nesu iš mėnulio, tik šiaip ufo prijaučianti. biggrin.gif Tiesiog tai vadinu nusikaltimais prieš vaikystę.
Atsakyti
smile.gif+2012 05 07, 11:47-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 07, 11:47)
aš ne visai apie tai, o apie klaikias "sexy" pozas išlaužusias mergytes nuotraukose įv. portaluose. Kur jai atrodo tik "gražu", nes žvaigždutė graži, o vaikinukam ar grubesniu atveju pedofilam?...Sutinku, kad taip taip tėvai ir t.t., bet tas įvardijimas kai matai tokią išniekintos vaikystės foto nepadeda. A la "tavo tėvai - tavo bėdos"... Sako neauklėja tėvai - auklėja visuomenė. Bet kodėl tas visuomenės "auklėjimas" turi būti suvokiamas tik kaip sutrų supylimas į vaiką... Barbės man asmeniškai tik "gėlytės"...ir duokdie, kad tas mūsų pačių auklėjimas būtų tobulas, be spragų... Tiesiog atkreipusi dėmesį į kai kuriuos dalykus , ėmiau juos labiau pastebėti. Tuom ir pasidalinau.

Suprantu, apie ką tu. Tai viena iš priežasčių, kodėl TV mūsų šeimoje nežiūrima, filmukai atrenkami, o vyresnėliui pc ribojamas ir kontroliuojamas. Tačiau su vaikais taip pat daug kalbama ir kalbama apie viską, kas juos domina. Visuomenės - tai mes.
Atsakyti
Maniau bus daugiau foto šiame konkurse, bet vistiek viasi vykęs. Sveikinimai prizininkėms 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam laimetojus 4u.gif

O mes kaip visada pavelavom verysad.gif
Vilijos piesinys mamai wub.gif
user posted image
Atsakyti
O medalio nebus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2012 05 08, 10:39)
O medalio nebus? ax.gif

Bus. Artimiausiu metu Rustė prisegs visoms nugalėtojoms. 4u.gif
Atsakyti