Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mamytei - su meile"

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, 12:03)
Man labai patikos gyvatės vaiko piešinys, nes toks kažkoks gotiškas, tas žaibas, debesys, ta plaukų spalva doh.gif  thumbup.gif Su tuo ir sveikinu gyvatę ir jos vaiką, nors ir nieko nelaimėjo cool.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2012 05 04, 12:36)

drinks_cheers.gif Irgi balsavau už šitą piešinį. Ir dar už Labruscum piešinį su istorija bei mamą su gėlytėmis  smile.gif

Ačiū 4u.gif

Pirmą kartą mano balsai sutapo su pirmom 3 vietom thumbup.gif

Na, o užrašas prie Dorotėjos piešinio man nei kiek neužkliuvo, manau tai buvo pasakyta juoko formoj, vat eisiu tuoj saviškiams proto knist , kad žaislus susirinktų
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 05 04, 13:28)
Bet vertina profesionalai - jie zino mazo vaiko piesimo kriterijus ir didelio. O cia forumas- cia vieni mazo vaiko piesini vadins terlione ir nebalsuos, o kiti atvirksciai, ignoruos grazu paauglio piesini. Todel cia yra laimes dalykas. Bet visu septyniolikos vaikuciu piesiniai yra nuostabus, nes jie piese savo mama su didele meile  wub.gif Saunuoliai vaikai  wub.gif

drinks_cheers.gif būtent smile.gif man Dorotėjos piešinys labai patiko ir dar pavadinimas užkabino smile.gif kaip ir Labruscum mergaitės piešinėlis-jis man tokia šilima spinduliuoja smile.gif ir dar dalsavau už Salomėjos darbelį-nes patiko idėja mamos portretą į saulę įklijuot smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikinimai nugalėtojoms ir visiems visiems piešinukų autoriams bei jų mamytėms 4u.gif

Gal ir būsiu apmėtyta kiaušiniais tongue.gif , bet man šis konkursas - piešinių, o ne foto g.gif
Atsakyti
Paskaityk pavadinimą - rašo "fotokonkursas". tongue.gif
Atsakyti
Ačiūūūū už prizą - "atsiėmė" pati laimėtoja, mano dukrytė. Nerealiai patenkinta grįžo, žuvelėmis sužavėta be galo, be krašto wub.gif Jau tikėjausi, kad makiažas švies iš tolo - bet ne, kukliai, skoningai padažyta, o ar ką išmoko - ateitis parodys biggrin.gif
Atsakyti
Buvo fantstiška!!! Ačiū organizatoriams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viskas labai patiko smile.gif Smagu buvo pabendrauti su Oksana - labai simpatiškas ir šiltas žmogus smile.gif Buvo įdomu pamatyti kitas konkurso laimėtojas drinks_cheers.gif
Dorotėja - laaabai žavi mergina, labai gražiai šypsosi smile.gif Erszebeth, turiu kelias tavo dukrytės nuotraukas, tad laukiu el. pašto adreso į AŽ mirksiukas.gif
VaiVi taip pat labai simpatiška smile.gif Jai nuostabiai tiko Oksanos padarytas makiažas smile.gif
O jau žuvelės........ Šiurpuliukai, ypač iš pradžių - buvo baugu kojas kišt, nes jos tokiom alkanom akim žiūrėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labruscum: 06 gegužės 2012 - 22:00
Prizas labai labai fainas thumbup.gif Tikrai šauniai praleidom laiką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Buvo malonu susipažinti ir pabendrauti su kitomis laimėtojomis 4u.gif
Man irgi labai patiko, kad Dorotėjai padarė subtilų ir minimalų makiažą. Tokiai jaunai ir žaviai panelei tikrai nereikia daug kosmetikos ax.gif
Labruscum, ačiū už gražius žodžius. Maniškiui patiko, nors tamsoje mažai ką ir įžiūrėjo hihihi.gif Tave irgi labai šauniai padažė mirksiukas.gif Kaip šeimyna įvertino?
Oksana paliko tikrai gerą įspūdį - labai paprastai ir nuoširdžiai bendravo su mumis smile.gif
Atsakyti
Supratau, kad OP įsigijo keliom gerbėjom daugiau. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 07, 09:21-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 07, 09:21)
Supratau, kad OP įsigijo keliom gerbėjom daugiau.  biggrin.gif

Blogai supratot tongue.gif Nepradėsiu dabar staiga mėgti jos muzikos. Bet kad ji visai kitokia, nei jos įvaizdis, bent jau aš tai pamačiau. Būtent tai čia ir parašiau.
Atsakyti
smile.gif+2012 05 07, 09:21-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 07, 09:21)
Supratau, kad OP įsigijo keliom gerbėjom daugiau.  biggrin.gif

Negi gaila? tongue.gif Reik lįst fanklubo paieškot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 05 07, 09:14)
Blogai supratot tongue.gif Nepradėsiu dabar staiga mėgti jos muzikos. Bet kad ji visai kitokia, nei jos įvaizdis, bent jau aš tai pamačiau. Būtent tai čia ir parašiau.

Tai tikiu, kaip tikiu, kad tas įvaizdis paaugliukių mergaičių galvelėse labai daug žalos padaro...ir vienodai nebrandžiai galvelei įvaizdis čia ar ne...ką mato, priima "už gryną". Čia vat iš mamiškos pusės...

QUOTE(Labruscum @ 2012 05 07, 09:19)
Negi gaila? tongue.gif Reik lįst fanklubo paieškot cool.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 gegužės 2012 - 09:33
smile.gif+2012 05 07, 10:33-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 07, 10:33)
Tai tikiu, kaip tikiu, kad tas įvaizdis paaugliukių mergaičių galvelėse labai daug žalos padaro...ir vienodai nebrandžiai galvelei įvaizdis čia ar ne...ką mato, priima "už gryną". Čia vat iš mamiškos pusės...
biggrin.gif

Na, aš dėl to visai rami. Mano paaugliukė, nors ir apsipatenkinusi liko, jos gerbėja tikrai netaps - pernelyg stipriai yra orientuota į kitokią pusę, kad staiga persiverstų vertybės į cukruotos barbės idealą smile.gif Jos galvelė buvo gana kritiška jau nuo ankstyvos vaikystės - dar neidama į mokyklą, matydama reklamas TV, sakydavo: "taip sako, nes nori, kad pirktų". O bendravimas su kitaip galvojančiu ir kitaip atrodančiu žmogumi, geranoriškos pastangos vienam kitą suprasti ir susikalbėti, netgi "geras laikas" visai nereiškia, kad tu tampi lygiai tokiu pat, kaip jis, ar jis - tokiu pat, kaip tu. Ir šio bei to išmokti iš to žmogaus nereiškia perimti visą vertybių "komplektą" smile.gif
Atsakyti