Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(Bonytia @ 2012 07 02, 11:02)
Draugas - tai gyvenimo meilė smile.gif Žinau, kad jis padėtų ir pan. Na iš dalies aš susitaikiau su ta mintim, kad tik atvažiavus negausiu tokio darbo, kurį dirbu čia, bet taip pat tikiu, kad ir neisiu į kokį fabriką daržovių plaut  unsure.gif 

Tada vaziuokit smile.gif Darzoviu plauti neteks, o ir stenkites, kad netektu. Daznai zmones nueina lengviausiu keliu i koki fabrika ir ten uzsisedi.
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 07 02, 11:20)
Tada vaziuokit smile.gif Darzoviu plauti neteks, o ir stenkites, kad netektu. Daznai zmones nueina lengviausiu keliu i koki fabrika ir ten uzsisedi.

Tiesiog baisiausios mintys palikti viską čia ir neperlipti kalbos barjero. Nes be kalbos tikrai joks normalus darbas nepasitaikys..
Atsakyti
matysi ir guosi save tik tuo, kuo pati nori tiket. o mintys materializuojasi. bandyt reikia- daug kas juk vaziuoja i uzsienius dirbt ne shiaip sau ir kazka palieka, bet ir susiranda. neverta saves nurashinet anksciau laiko

limcamca, gerai cia tu atspejai tuos gyvunus! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 07 02, 17:35)
matysi ir guosi save tik tuo, kuo pati nori tiket. o mintys materializuojasi. bandyt reikia- daug kas juk vaziuoja i uzsienius dirbt ne shiaip sau ir kazka palieka, bet ir susiranda. neverta saves nurashinet anksciau laiko

limcamca, gerai cia tu atspejai tuos gyvunus! biggrin.gif

Na taip, bet didžioji dalis žmonių išvažiuoja ne iš gero gyvenimo, kai nieko doro negali rasti LT. O aš turiu ko man reikia, tik neturiu savo žmogaus šalia. Drąsos man reikia suprasti, kad rizikuoti verta.
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 07 03, 01:08)
Na taip, bet didžioji dalis žmonių išvažiuoja ne iš gero gyvenimo, kai nieko doro negali rasti LT. O aš turiu ko man reikia, tik neturiu savo žmogaus šalia. Drąsos man reikia suprasti, kad rizikuoti verta.

Is savo aplinkos nepazistu nei vieno kas isvaziavo ne is gero gyvenimo smile.gif arba del meiles, arba is smalsumo biggrin.gif Beje, didziajai daugumai meiles baigesi, bet tik mazuma grizo atgal I Lietuva. O jei nuspresite nevaziuoti, tai jusu draugas gris ar taip viskas ir uzsibaigs? g.gif
Atsakyti
belieka pavydeti tiems kas svarsto vaziuoti ar ne del draugo wub.gif o cia vaziuoji kaip i sibira,atsisakai visko ir net neturi laiko pagalvot ka palieki verysad.gif ech sunku kazkaip.lengviau gal but buve pries 12metu kai baigi mokykla ir vaziuoji .o ne tada kai gyvenimas privercia ir nezinai kas bus rytoi.
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 07 03, 02:38)
Is savo aplinkos nepazistu nei vieno kas isvaziavo ne is gero gyvenimo smile.gif arba del meiles, arba is smalsumo biggrin.gif Beje, didziajai daugumai meiles baigesi, bet tik mazuma grizo atgal I Lietuva. O jei nuspresite nevaziuoti, tai jusu draugas gris ar taip viskas ir uzsibaigs? g.gif

Na jis pabuvojęs čia suprato, kad tikrai negrįš. Suprantu jį, kadangi ten turi tikrai gerą darbą, jam patinka ta aplinka, kurioje gyvena ir pan. tik žinoma, kaip ir man jo trūksta šalia, tai jam trūksta manęs. Nežinau kaip būtų, jei nuspręsčiau nevažiuoti, bet per skype per daug neprikalbėsi ir nepriskraidysi kiekvieną savaitgalį.

QUOTE(patricija30 @ 2012 07 03, 13:32)
belieka pavydeti tiems kas svarsto vaziuoti ar ne del draugo wub.gif o cia vaziuoji kaip i sibira,atsisakai visko ir net neturi laiko pagalvot ka palieki verysad.gif ech sunku kazkaip.lengviau gal but buve pries 12metu kai baigi mokykla ir vaziuoji .o ne tada kai gyvenimas privercia ir nezinai kas bus rytoi.

Tai va ir reikia man čia greičiau apsispręsti, kol dar padėtis lengvabūdiška smile.gif)) nes vienintelis turtas, kurį čia palikčiau - tėvai ir keli artimiausi draugai smile.gif
Atsakyti
sveikos, kaip manot per mėnesį pavyktų merginai susirasti darbą, kuri tik baigus vidurinę ir gerai kalba angliškai? ar bandyti ieškotis geresnio darbo parduotuvėse viešbučiuose ar per agentūras bandyti gauti bet kokį, kad įsikabinti?
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Prašau Jūsų pagalbos. Man reiktų 15 metų panelei lydinčio asmens, skrydžiui iš Lt į Uk Geriausiai į Stansted oro uostą. Laikas būtų maždaug Liepos pabaiga, arba pirmos Rugpjūčio dienos. Tikraipasiderintume ir susitartume. Ji jauyra skridusi kartą, tad maždaug žino viską. Bet būtų ir man ramiau ir jai, kai žinočiau, kad skrenda ne viena. Reiktų skubesnio atsakymo. Jei kuri tik galit - parašykit, pakalbėsim, tikiuosi ir susitarsim 4u.gif 4u.gif Ačiū labai blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wasted_space @ 2012 07 04, 20:17)
sveikos, kaip manot per mėnesį pavyktų merginai susirasti darbą, kuri tik baigus vidurinę ir gerai kalba angliškai? ar bandyti ieškotis geresnio darbo parduotuvėse viešbučiuose ar per agentūras  bandyti gauti bet kokį, kad įsikabinti?
gerai,kad kalba moka,bet ka jus turit omeny geresnis darbas viesbuti tikrai negeresnis lb sunku.o agenturu yra tik kai kurios nori kad tipo sumoketum 50 svaru ir neaisku ar pasiulys.galit pildyt inernetu kol esat lietuvoi siusti anketas i tas agenturas.pvz pries menesi uzpildem i viesbuti,bet nepaskambino.o sake lb sunku is 8 tik2 islieka dirbti.
Atsakyti
Na, stebuklu nebuna, arba laaaabai retai. Juolab, garantiju kazkokiam darbo susiradimo terminui nera. Pasiseks, susiras. Nepasiseks, grish namo arba dirbs kazka, kas maziau patinka, bet duoda pajamas
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 07 02, 12:54)
Tiesiog baisiausios mintys palikti viską čia ir neperlipti kalbos barjero. Nes be kalbos tikrai joks normalus darbas nepasitaikys..

dar prieš pusmetį nekalbėjau angliškai visai - barjeras absoliutus buvo, nors raštu laikausi kvalifikacinius egzaminus ir darbe tenka daug raštu bendraut. Kas savaitę po pamoką su mokytoja turėjau. Paskui užsisuko pokalbiai dėl darbo. Ant telefono prakalbėjau nežinau kiek valandų. Pirmą kartą gyvenime nuvažiavau į uk į face-to-face interviu. Per dvi dienas trys pokalbiai skirtinguose galuose - viso apie 8 valandas visi užtruko. Išpurtė iš pagrindų - techniniai sugebėjimai, kompetenciniai klausimai. Na ir nieko. Gyva bigsmile.gif Dar pastringu su kalba, kartais tenka ieškot žodžių pakeisti tuos, kuriuos pamiršau iš streso. Bet tai niekis. Jau turiu vieną darbo pasiūlymą, kito dar laukiu atsakymo. Po mėnesio būsiu ten. Iš viso to galiu daryti išvadas - kai nebegali išsisukt, gyvenimas priverčia prakalbėt. Ir dar, ribas nusistatome sau patys. Jei galvosi apie tai, kaip neperlipsi to barjero, tai ir neperlipsi. Jei galvosi, kad perlipsi, tai ir perlipsi.
Atsakyti