Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

O siuo metu kokia bendra situacija Londono darbo rinkoje (nepaisant to, kad Olimpines zaidynes vyks). Ar ten butu sansu susirast darba kavinese ar pan. istaigose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2012 06 12, 13:01)
O siuo metu kokia bendra situacija Londono darbo rinkoje (nepaisant to, kad Olimpines zaidynes vyks). Ar ten butu sansu susirast darba kavinese ar pan. istaigose  ax.gif

Dukterecia susirado per savaite.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2012 06 12, 11:01)
O siuo metu kokia bendra situacija Londono darbo rinkoje (nepaisant to, kad Olimpines zaidynes vyks). Ar ten butu sansu susirast darba kavinese ar pan. istaigose  ax.gif

Norint tikrai galima rasti darba per keleta savaiciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestor: 14 birželio 2012 - 21:24
na, 'norint' galima ir versla padaryt, ir kalnus nuverst, ir daug ka. klausimas, o kas i ta 'norint' ieina?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 06 14, 20:56)
na, 'norint' galima ir versla padaryt, ir kalnus nuverst, ir daug ka. klausimas, o kas i ta 'norint' ieina?! g.gif

I 'norint' ieina ejimas per kavines ir kalbejimas su menedzeriais, o ne bandymai siuntineti CV online arba palikinejimai su bet kuriuo darbuotoju 4u.gif Kavinese darbo niekada neteko ieskoti ilgiau nei savaite schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestor: 15 birželio 2012 - 09:17
QUOTE(Nestor @ 2012 06 15, 10:16)
I 'norint' ieina ejimas per kavines ir kalbejimas su menedzeriais, o ne bandymai siuntineti CV online arba palikinejimai su bet kuriuo darbuotoju 4u.gif Kavinese darbo niekada neteko ieskoti ilgiau nei savaite schmoll.gif

Labai, taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
na taip. bet darbas darbui nelygus. kai kur 'neprivaikschiosi', teks tik per online application'us daryt, o tai iiiiilgina ta 'savaites' laikotarpi iki kokio men ar dvieju. aishku, nieks nesake apie koki darba kalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 15 birželio 2012 - 15:29
Aciu, uz atsakymus biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos,

Atėjau pasidalinti savo dabartine dilema.. Gal patarsite ką nors.. unsure.gif
Situacija tokia, kad mano draugas gyvena UK, turi gerą darbą į LT grįžti nesiruošia. Aš baigiau universitetą, gavau tarptautinės verslo vadybos bakalauro diplomą, turiu gerą darbą, kur uždirbu visai neblogai kaip šiais laikais, tačiau gyvenu su tėvais, savo būsto neturiu. Norisi būti kartu su draugu, viską mesti čia ir važiuoti ten. Tačiau kita mano pusė bijo, o kas bus jei ten nepasiseks ir grįšiu čia, ir vėl turėsiu viską pradėti nuo pradžių? Užsienyje nesu dirbus, anglų kalbos pagrindus tikrai turiu, juk ir mokykloj egzaminai laikyti ir universitete, ir internetu bendrauta su žmonėmis anglų kalbą (rašytine), tik šiuo metu kalbėjimo praktikos nėra, o ir kalbėjimo barjeras nemažas.. Gal kuri yra susidūrusi su panašia situacija ir gali pasidalinti patirtimi? 4u.gif
Atsakyti
As taip pat bijojau, nes mokiausi anglu tiek mokykloj, tiek universitete, taciau praktikos nesu turejus. Pirma diena atvaziavus nezinojau net kaip saskaita pasipildyt, bet per kelias dienas persilauziau ir buvo lengva. Visgi mokyklose mus gerai paruosia, telieka ta soka nugalet ir kalbesit normaliai smile.gif
O draugas - draugas, kuris galetu pagelbeti ar gyvenimo meile? As uz meile ir buvima kartu. Tik uzsienyje taip pat teks pradeti viska is naujo, sunku tiketis, kad persikelsite karjera bei zinias i kita sali. Bus sunku, tad apmastykit ar verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 07 01, 23:52)
Sveikos,

Atėjau pasidalinti savo dabartine dilema.. Gal patarsite ką nors..  unsure.gif
Situacija tokia, kad mano draugas gyvena UK, turi gerą darbą į LT grįžti nesiruošia. Aš baigiau universitetą, gavau tarptautinės verslo vadybos bakalauro diplomą, turiu gerą darbą, kur uždirbu visai neblogai kaip šiais laikais, tačiau gyvenu su tėvais, savo būsto neturiu. Norisi būti kartu su draugu, viską mesti čia ir važiuoti ten. Tačiau kita mano pusė bijo, o kas bus jei ten nepasiseks ir grįšiu čia, ir vėl turėsiu viską pradėti nuo pradžių? Užsienyje nesu dirbus, anglų kalbos pagrindus tikrai turiu, juk ir mokykloj egzaminai laikyti ir universitete, ir internetu bendrauta su žmonėmis anglų kalbą (rašytine), tik šiuo metu kalbėjimo praktikos nėra, o ir kalbėjimo barjeras nemažas.. Gal kuri yra susidūrusi su panašia situacija ir gali pasidalinti patirtimi?  4u.gif

Nepykit, kad taip paklausiu: pas jus profilyje vaikai ar kokie gyvunai surasyti? Jei vaiku nera, be abejo, vaziuokit. Nu, kada dar isbandysit naujas salis ir kt gyvenima, jei nebudama jauna ir nevedusi?? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 07 01, 23:18)
As taip pat bijojau, nes mokiausi anglu tiek mokykloj, tiek universitete, taciau praktikos nesu turejus. Pirma diena atvaziavus nezinojau net kaip saskaita pasipildyt, bet per kelias dienas persilauziau ir buvo lengva. Visgi mokyklose mus gerai paruosia, telieka ta soka nugalet ir kalbesit normaliai smile.gif
O draugas - draugas, kuris galetu pagelbeti ar gyvenimo meile? As uz meile ir buvima kartu. Tik uzsienyje taip pat teks pradeti viska is naujo, sunku tiketis, kad persikelsite karjera bei zinias i kita sali. Bus sunku, tad apmastykit ar verta smile.gif

Draugas - tai gyvenimo meilė smile.gif Žinau, kad jis padėtų ir pan. Na iš dalies aš susitaikiau su ta mintim, kad tik atvažiavus negausiu tokio darbo, kurį dirbu čia, bet taip pat tikiu, kad ir neisiu į kokį fabriką daržovių plaut unsure.gif Žinau, kad bus sunku, bet gyvenant čia, kai nėra jo šalia tai irgi kažkaip... Aišku, gyvenu su tėvais, vaikų nėra, paskolų nėra, man 26 metai, atrodo kaip ir neturiu ką prarast ir pabandyti vertėtų, bet sakau kai pradedu galvoti, tai atrodo, kad niekada neprasilaušiu kalbėti ir bus šnipštas...

QUOTE(Limcamca @ 2012 07 02, 07:49)
Nepykit, kad taip paklausiu: pas jus profilyje vaikai ar kokie gyvunai surasyti? Jei vaiku nera, be abejo, vaziuokit. Nu, kada dar isbandysit naujas salis ir kt gyvenima, jei nebudama jauna ir nevedusi??  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Gyvūnai gyvūnai, vaikų aš neturiu smile.gif Vieninteliai mano vaikai du miaukantys katinai, kurie važiuotu kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonytia: 02 liepos 2012 - 10:03