2012 summer
Ačiū už pavyzdukus
Kad oranžinė spalva ant bangos, tai net iš makiažo matosi Pastebėjau, kad daugelyje akcentuojamos tik lūpos, bet man tos oranžinės ir ružavos kažkaip nelabai
Pasirodysiu banali ir nemadinga, bet man labiau prie širdies šis:
Labai gražus, išraiškingas veido kontūravimas Ir šiaip viskas savo vietose, plaukai, antakiai, akys susilieja į bendą puikų vaizdą. O va kitur man į akis krenta per šviesūs antakiai lyginant su blakstienomis.
Kad oranžinė spalva ant bangos, tai net iš makiažo matosi Pastebėjau, kad daugelyje akcentuojamos tik lūpos, bet man tos oranžinės ir ružavos kažkaip nelabai
Pasirodysiu banali ir nemadinga, bet man labiau prie širdies šis:
Labai gražus, išraiškingas veido kontūravimas Ir šiaip viskas savo vietose, plaukai, antakiai, akys susilieja į bendą puikų vaizdą. O va kitur man į akis krenta per šviesūs antakiai lyginant su blakstienomis.
Sveikos,merginos.cia sitame skyrelyje profesionales renkasi?:)toks ispudis
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 06 24, 11:59)
Sveikos,merginos.cia sitame skyrelyje profesionales renkasi?:)toks ispudis
Aš išvis nemoku dažytis, bet šią temą skaitau nemanau, kad čia tik profesionalės renkasi
QUOTE(bamboooo @ 2012 06 24, 13:48)
Rezultatas
QUOTE(bamboooo @ 2012 06 24, 15:48)
Gražios pačios lūpos, jų forma, pavydžiu tokių lūpų
QUOTE(bamboooo @ 2012 06 24, 14:48)
nerealiai, net azijietisku bruozu nebeliko
maciau diskutavot apie ta mergina brazile, kur spakliaus kaip papuga prisikrauna kelis menesius gyvenau Brazilijoj, tai ten kultura tokia- jeigu mergina is aukstesnio soc. sluoksnio ir turi daugiau pinigu, geri rubai, brangus bateliai, sporto klubas kasdien, manikiurai pedikiurai tik salonuose yra privalomi dalykai. dazytis jos irgi laaabai daug visos dazosi, aisku dienos metu nelabai pamatysi tokiu papugu, bet laisvalaikiu vakarais kazkur baruose ar pajuryje- visada ryskus makiazas. cia aisku skonio reikalas, bet daugumai prie tokiu veido bruozu tinka, o ir ta is video mano galva visai neprastai pasidazo, grynai kaip kokia Gvadelupe is meksikietisku serialu
o siaip aciu, kad dalinates nuorodom, nemazai idomiu dalyku galima ismokti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 24, 13:33)
Aš išvis nemoku dažytis, bet šią temą skaitau nemanau, kad čia tik profesionalės renkasi
Supratau:)
Moon grazu : bet as vis bijau taip ryskiai pasidazyt