Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(sufle @ 2012 06 11, 15:46)

man labai patiko sis makiazas,oda tobulai wub.gif akys irgi graziai,man gal tik truksta ryskesnio pravedimo.blakstienos wub.gif wub.gif thumbup.gif as asmeniskai tikrai ne maziau makiazo deduosi eidama i kluba biggrin.gif tikrai buna didelis skirtumas pries ir po biggrin.gif
Atsakyti
kalbant apie "tiuninga", tai as net nusisypsojau video pradzioj, kai si mergaite sako, jog turi akne, galvojau, turi 3 spuogus ir jau skundziasi, bet kai pasirodo be makiazo, tai omg, nugriuvau. ale ir sugeba uzmaskuot kai kuriuos...

http://www.youtube.c...h?v=ex33wtqnNz8
Atsakyti
atrodo tikrai wow, tik kažin, ar jos odai nuo to geriau.. rolleyes.gif
šiaip man būtų labai įdomu ją pamatyt gyvai/iš labai arti, kažkaip visuose tuose maskavimo/akne tutorials niekada nesimato odos iš arti, man kažkodėl atrodo kad labai jau visas "tinkas" matytųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 11, 22:45)
kalbant apie "tiuninga", tai as net nusisypsojau video pradzioj, kai si mergaite sako, jog turi akne, galvojau, turi 3 spuogus ir jau skundziasi, bet kai pasirodo be makiazo, tai omg, nugriuvau. ale ir sugeba uzmaskuot kai kuriuos...

http://www.youtube.c...h?v=ex33wtqnNz8

Is video atrodo graziai uzmaskuota ir nieko nesimato, bet isivaizduoju realiai kaip atrodo tas didziulis sluoksnis pudros ant veido unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 06 11, 15:46)

man tai blakstienos labai nekaip, o jau apie manikiura tai patylesiu scare.gif

QUOTE(ViShy @ 2012 06 12, 14:59)
Is video atrodo graziai uzmaskuota ir nieko nesimato, bet isivaizduoju realiai kaip atrodo tas didziulis sluoksnis pudros ant veido unsure.gif

nu o ka daryt jai, kito pasirinkimo nera norint nesijausti kaip issigimelei, ir dar kesti zmoniu zvilgsnius smile.gif apart gydymo, bet ji gydosi, kaip supratau, taciau su tais spuogais taigi karas nesibaigiantis
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 06 12, 14:18)
nu o ka daryt jai, kito pasirinkimo nera norint nesijausti kaip issigimelei, ir dar kesti zmoniu zvilgsnius smile.gif apart gydymo, bet ji gydosi, kaip supratau, taciau su tais spuogais taigi karas nesibaigiantis

Kantrybes ir gydyti ta problema. Uzjauciu pas ka tokios odos problemos, tai be abejo norisi bent jau kazkiek paslepti tuos trukumus, bet tas didziulis pudros sluoksnis nesuteiks grozio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 06 12, 14:22)
Kantrybes ir gydyti ta problema. Uzjauciu pas ka tokios odos problemos, tai be abejo norisi bent jau kazkiek paslepti tuos trukumus, bet tas didziulis pudros sluoksnis nesuteiks grozio  verysad.gif

mano sesę meta ir meta spuogais, dar blogesnis variantas nei pas šitą merginą, pasaka be galo, pasigydo ir vėl visa tirada išmeta unsure.gif

kalbant apie tą vaizdelį, pudros sluoksnis baisokas, užsivaškavo veidą smile.gif iš esmės man ji gražiausiai atrodo ~ 2:20, be tušų ir šešėlių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 12 birželio 2012 - 14:30
QUOTE(solo @ 2012 06 12, 14:30)
mano sesę meta ir meta spuogais, dar blogesnis variantas nei pas šitą merginą, pasaka be galo, pasigydo ir vėl visa tirada išmeta  unsure.gif

Isivaizduoju, kaip vargina... pilnai suprantu pas ka tokios bedos, nes pati turejau su oda problemu.
Atsakyti
Atradau sau nauja makiazo Guru bigsmile.gif negaliu atsiziureti , tobulai viskas bigsmile.gif

http://www.youtube.c...feature=g-all-c

Mergicka berots Este, bet angliskai video su Rusiskais subtitrais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 15, 21:16)
Atradau sau nauja makiazo Guru bigsmile.gif  negaliu atsiziureti , tobulai viskas bigsmile.gif
http://www.youtube.c...feature=g-all-c
Mergicka berots Este, bet angliskai video su Rusiskais subtitrais  4u.gif

Labai faina pana, makiazai tobuli tikrai. Bet gaila, kad vien tik akiu makiazus rodo, man labai patinka ziuret, kaip butent oda sutvarko blush2.gif Na bet paziureti vistiek labai smagu, uzsiprenumeravau jau! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2012 06 15, 23:51)
Labai faina pana, makiazai tobuli tikrai. Bet gaila, kad vien tik akiu makiazus rodo, man labai patinka ziuret, kaip butent oda sutvarko blush2.gif  Na bet paziureti vistiek labai smagu, uzsiprenumeravau jau! biggrin.gif

Aha, labai gaila , kad ne visko rodo sad.gif bet bent jau suraso sarasiuka ka naudojo . Tn kur makiazas skirtas EURO 2012 berots parodyta viskas g.gif
Atsakyti
user posted image
wub.gif
Atsakyti