_sala_, 24 Geg 2012 - 15:33, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
_sala_, 24 Geg 2012 - 15:33, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()

tobula
i | Nuotrauka ištrinta narės prašymu. |
Rugiaveidė*, 30 Geg 2012 - 18:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Rugiaveidė*, 30 Geg 2012 - 18:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: Na o aš atėjau konsultacijai
Jei paklaustumėte koks čia makiažas, nežinočiau ką ir pasakyti, nes tiek diena tiek vakare atrodau taip pat. Mano makiažas tai - kreminė pudra, tušas, lupų blizgis, egipto žemė, kartais skaistaliukai. Svarbiausias klausimas kaip paryškinti akis, bet koks pieštukas ar pravedimas įrėmina jas taip, jog atrodo kaip du "liūdni kukuliai"
Kokią šešeliavimo technika pasirinkti?
![]()
Čia
Rugiaveidė*, 30 Geg 2012 - 19:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Rugiaveidė*, 30 Geg 2012 - 19:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: Na o aš atėjau konsultacijai
Jei paklaustumėte koks čia makiažas, nežinočiau ką ir pasakyti, nes tiek diena tiek vakare atrodau taip pat. Mano makiažas tai - kreminė pudra, tušas, lupų blizgis, egipto žemė, kartais skaistaliukai. Svarbiausias klausimas kaip paryškinti akis, bet koks pieštukas ar pravedimas įrėmina jas taip, jog atrodo kaip du "liūdni kukuliai"
![]()
Čia
Rugiaveidė*, 30 Geg 2012 - 18:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Rugiaveidė*, 30 Geg 2012 - 18:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Na o aš atėjau konsultacijai
![]()
[url=http://s017.radikal.ru/
Nuotrauka ištrinta narės prašymu.
NerLin, 06 Bir 2012 - 19:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
NerLin, 06 Bir 2012 - 19:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Jau bandžiau atlikti makiažą, bet gal dar kas kokių pavyzdėlių turit, būčiau dėkinga
.
Povila$, 06 Bir 2012 - 20:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Povila$, 06 Bir 2012 - 20:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Visa tema vien pavyzdėliams skirta, netingėkit pasiieškoti tų pavyzdėlių
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯