Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(_sala_ @ 2012 05 24, 15:33)

tobula
Atsakyti
nu bet blem kaip akių makiažą keičia/ištobulina tos pravodkės reik ir man toliau mokytis/praktikuotis doh.gif bet kaip sunku, kai abi rankos kairės unsure.gif
Atsakyti
Na o aš atėjau konsultacijai ax.gif Jei paklaustumėte koks čia makiažas, nežinočiau ką ir pasakyti, nes tiek diena tiek vakare atrodau taip pat. Mano makiažas tai - kreminė pudra, tušas, lupų blizgis, egipto žemė, kartais skaistaliukai. Svarbiausias klausimas kaip paryškinti akis, bet koks pieštukas ar pravedimas įrėmina jas taip, jog atrodo kaip du "liūdni kukuliai" doh.gif Kokią šešeliavimo technika pasirinkti? 4u.gif
[url=http://s017.radikal.ru/

i 
Nuotrauka ištrinta narės prašymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 gegužės 2012 - 14:13
QUOTE(Rugiaveidė* @ 2012 05 30, 18:07)
Na o aš atėjau konsultacijai  ax.gif  Jei paklaustumėte koks čia makiažas, nežinočiau ką ir pasakyti, nes tiek diena tiek vakare atrodau taip pat. Mano makiažas tai - kreminė pudra, tušas, lupų blizgis, egipto žemė, kartais skaistaliukai. Svarbiausias klausimas kaip paryškinti akis, bet koks pieštukas ar pravedimas įrėmina jas taip, jog atrodo kaip du "liūdni kukuliai"  doh.gif Kokią šešeliavimo technika pasirinkti?  4u.gif
Čia

tikrai netikiu, kad bet koks pieštukas jas įrėmina blogąja to žodžio prasme, Jūsų vietoje pradėčiau nuo mėlyno, rudo ar žydro pieštuko.. jei esat neįgudus, juodos nesiūlyčiau, o ir nereikia prie švelnių Jūsų bruožų smile.gif pabandykite siaurą pravedimą pagal blakstienų šaknis arba pasklaidykite pieštuko liniją šepetėliu, apatiniam vokui rinkitės švelnų pasklaidytą pravedimą, tikrai nesigaus "liūdni kukuliai" biggrin.gif o ir šiaip esat graži moteris, matyt tik daugiau praktikos reikia smile.gif Tarp kitko net nebūtina pieštuko turėti, jei turite šešėlių ir ploną šepetėlį galite pravedimą padaryti šešėliu, jis bus švelnesnis, ne toks griežtas smile.gif Jums labai tiktų pilki, aukso, žydri, rusvi tonai, tiesiog paeksperimentuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveidė* @ 2012 05 30, 19:07)
Na o aš atėjau konsultacijai  ax.gif  Jei paklaustumėte koks čia makiažas, nežinočiau ką ir pasakyti, nes tiek diena tiek vakare atrodau taip pat. Mano makiažas tai - kreminė pudra, tušas, lupų blizgis, egipto žemė, kartais skaistaliukai. Svarbiausias klausimas kaip paryškinti akis, bet koks pieštukas ar pravedimas įrėmina jas taip, jog atrodo kaip du "liūdni kukuliai"  doh.gif Kokią šešeliavimo technika pasirinkti?  4u.gif
Čia

As ne profesionale ax.gif bet mano akimis ziurint - tai patarciau neireminti akiu mirksiukas.gif t.y. neapvedinekit piestuku ir virsutinio, ir apatinio voko schmoll.gif Rinkites pradziai svelnesni piestuka - ne juoda, o pvz. ruda (as nemegstu visokiu melynu, zaliu ir pan. spalvu, nes jos neatrodo naturaliai). Brezkit plona linija virsuj ir ties akies isoriniu kampuciu bandykit pakeliti siek tiek, nes Jusu akiu linija panasu "leidziasi" zemyn, todel jei greiztai apibreziat akis ir atrodo liudnai mirksiukas.gif jeigu linija per griezta ar nelabai tavrkinga, siulau pablendinti su sepeteliu ja tiesiog mirksiukas.gif o apatine akies linija jei labai norisi svelniu seseliu paryskinkit, bet velgi as siulyciau riskinti labaiu isorini akies kampa ir max. iki vidurio, o link vidinio pereiti prie sviesesnio tono mirksiukas.gif Na nevisai cia taip, bet mazdaug taip:
user posted image
Atsakyti
As taip pat pritariu Evelinna, kad reikia ryskinti isorini akies kamputi ir formuoti akyte taip, kad ji kuo labiau priartetu prie migdolo formos, kadangi dabar jusu yra akeles apvalios formos 4u.gif
Atsakyti
Dekoju atsiliepusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveidė* @ 2012 05 30, 18:07)
[url=http://s017.radikal.ru/

Nuotrauka ištrinta narės prašymu.

Nuotrauka pasiliko radikal.ru puslapyje...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Dieninių ir vakarinių makiažų temoje klausiau, koks makiažas tiktų šešiolikmetei, išleistuvių ceremonijai. Viena forumietė (ačiū jai smile.gif) įdėjo keletą pavyzdėlių ir nukreipė mane į šią temą.
Žinau, kad tokiam amžiui tinka ir gražiai atrodo neperkrautas, lengvas makiažas.
Vakar, pirmą kartą, susitikau su minėta mergina. Jos akytės siauros, riešuto rudumo spalvos, vokai užkritę, odelė šviesi, spuoguota, plaukai dažyti sruogelėmis (natūralūs - šviesiai rudi be pilko atspalvio). Pagal spalvinį tipą, greičiausiai - ruduo ... (bet 100 procentų nesu garantuota).
Vilkės tamsiai mėlynos spalvos suknelę.
Įdėti pavyzdėliai buvo gražūs, bet ten ir modeliai beveik idealūs smile.gif.
Jau bandžiau atlikti makiažą, bet gal dar kas kokių pavyzdėlių turit, būčiau dėkinga smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2012 06 06, 19:57)
Jau bandžiau atlikti makiažą, bet gal dar kas kokių pavyzdėlių turit, būčiau dėkinga smile.gif.

Visa tema vien pavyzdėliams skirta, netingėkit pasiieškoti tų pavyzdėlių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 06 06, 20:28)
Visa tema vien pavyzdėliams skirta, netingėkit pasiieškoti tų pavyzdėlių wink.gif

Ačiū už patarimą, bet tikrai neklausčiau todėl, kad tingiu ieškot. Išžiūrėta viskas ir ne tik čia smile.gif.
Tiesiog paklausiau "gal dar kas kokių turit". Neturit - viskas ok.
Gal kas šiaip naudingų patarimų duos, į ką dar turėčiau atkreipt dėmesį ar pan.
Labai noriu padaryti gražiai, nes tokių jaunų klienčių neturėjau, todėl šiek tiek jaudinuosi. Bijau "nenuryškinti", padaryt vyresnę nei yra.
Taip pat prisipažinsiu, kad veido modeliavimas dar - silpna vieta blush2.gif, bet stengiuosi.
Ar gerai, kad viena iš pagrindinių spalvų bus mėlyna?
Atsakyti