Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

man atrodo, kad čia ne PS, o labai prifesionalus kontūravimas. Pati mergaitė realiai ,kiekvieną dieną su šviesele, gal fotografas prašė tokios pozos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 10 09, 19:03)
man atrodo, kad čia ne PS, o labai prifesionalus kontūravimas. Pati mergaitė realiai ,kiekvieną dieną su šviesele, gal fotografas prašė tokios pozos.. biggrin.gif

na kiek esu fotkinusis arba fotkinus merginu, moteru pries makiaza, su sypsena labai retas atvejis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2013 10 09, 20:16)
na kiek esu fotkinusis arba fotkinus merginu, moteru pries makiaza, su sypsena labai retas atvejis  biggrin.gif

šiuo atveju ir po makiažo be šypsenos...
šiaip nematau šioje foto kažkokio stebuklo, tiesiog jei neturi ryškių veido bruožų, plius "šukuosena" populiari, todėl taip ir atrodo wow, kai padažo ir sušukuoja.

šiaip makiažas tikrai daro stebuklus ir dėl to nosies patikėčiau kad čia vien tik makeupas blush2.gif
pvz.
user posted image
na čia dar lęšiukas panašu įdėtas g.gif

Atsakyti
atkreipkit demesi i tos azijetes plaukus,spalvos intencyvuma,manau puse veido kiek PS. Dar ir akiu apvedime matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 09 spalio 2013 - 21:37
Daugiau info apie Povila.

http://www.delfi.lt/...t..._ref_map=[]
Atsakyti
Paprasta akiu makiazo schema pradedanciosioms:

user posted image

Kaip nusipiesti naturaliai atrodancius antakius:

user posted image

Atkreipkite demesi, kad siekiant naturalaus ispudzio antakio pradzia daroma sviesesne uz pabaiga.

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikutės. Gal žinote kaip padažyti taip akis? Nerandu video pamokėlės.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2015 02 22, 11:28)
Sveikutės. Gal žinote kaip padažyti taip akis? Nerandu video pamokėlės.
user posted image

Ar nebus cia „Vakarinis makiažas. Pieštukinė makiažo technika“: http://youtu.be/rQDzzhXhN0k 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 02 09, 13:25)

Atkreipkite demesi, kad siekiant naturalaus ispudzio antakio pradzia daroma sviesesne uz pabaiga.

user posted image
user posted image

Pastebėjau, kad dažniausiai po antakių dažymo aplink juos tepama šviesiu atspalviu. Kuo ten yra tepama? Ir kokiu tikslu?
O ką daryt, jei neišeina vienodai nusipiešti abiejų antakių!
Apskritai esu sudepresavusi! Gyvenime nesu kruopšti, niekas nepavyksta gražiai, ir kas liečia makiažą, nemoku pasidaryti jo kruopščiai ir tvarkingai! verysad.gif cray.gif cray.gif Nežinau, kaip to išmokti, nes kaip ir minėjau, gyvenime nesu kruopšti, tiesiog nepavyksta ir viskas! Atrodo žiūriu video, kyla didelė motyvacija, o kaip gražiai pasidažysiu, video taip atrodo viskas lengvai sekasi merginoms, ateinu prie veidrodžio ir visas lengvumas baigiasi! Jaučiuosi nevykėlė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 04 09, 20:12)
Pastebėjau, kad dažniausiai po antakių dažymo aplink juos tepama šviesiu atspalviu. Kuo ten yra tepama? Ir kokiu tikslu?
O ką daryt, jei neišeina vienodai nusipiešti abiejų antakių!
Apskritai esu sudepresavusi! Gyvenime nesu kruopšti, niekas nepavyksta gražiai, ir kas liečia makiažą, nemoku pasidaryti jo kruopščiai ir tvarkingai!  verysad.gif  cray.gif  cray.gif Nežinau, kaip to išmokti, nes kaip ir minėjau, gyvenime nesu kruopšti, tiesiog nepavyksta ir viskas! Atrodo žiūriu video, kyla didelė motyvacija, o kaip gražiai pasidažysiu, video taip atrodo viskas lengvai sekasi merginoms, ateinu prie veidrodžio ir visas lengvumas baigiasi! Jaučiuosi nevykėlė  verysad.gif

taigi nueik kas pora savaiciu pas antakiu meistre, kad ispesiotu ir nudazytu chemiskai. laikui begant susidarys reikiama forma ir pati ismoksi susitvarkyt. ir aplamai neapsimoka tu antakiu piest piestukais, nes vistiek neatrodo dazniausiai nei graziai nei naturaliai. geriau pacius plaukelius tinkamai sutvarkyt ir nudazyt, nei dapiesinet kas diena.
man tai ziauru kad pilnos gatves tu baisiu piestiniu antakiu. dauguma atrodo kaip klounai ar transvestiai, geriau jau nieko nedarytu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 12 balandžio 2016 - 23:19
Sunku prisitaikyti makiažą tamsioms akims, ir kai blakstienos juodos, antakiai ryškūs. Galima visai nesidažyti, bet norisi truputį pasikeisti. Kaip jūs elgiatės, tamsiaakės? Gal turite kokią nors savo mėgstamą šešėlių spalvą ar dažymosi būdą kasdienai ar vakarui, kad neatrodytų vulgariai? Padiskutuokime, tamsiaakės.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Idedu savo darbeliu pavyzduku ax.gif
Papildyta:
Cia kazkam su antakiais vargas buvo? Labai lengva prasom ;)
Atsakyti