Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

patarkit kaip dažytis, kas čia per forma doh.gif

user posted image
Atsakyti
Neblogai, bet man apačioje norėtųsi ilgesnio pravedimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 12 19, 17:31)
Nesusilaikiau neįkėlus:
http://www.youtube.c...layer_embedded#!
biggrin.gif ir kas keisčiausia, kad ir bet kaip daro, visgi tinka jam  lotuliukas.gif

man panasu i Wayne Goss pamegzdiojima:D, tos pacios baltos durys, kaip ir anojo pradiniuose pirmuosiuose klipuose:), tik tas zymiai geresnis man!
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 12 20, 23:21)
patarkit kaip dažytis, kas čia per forma  doh.gif

user posted image

As pastebiu kas isoriniai akiu kampuciai labiau lyg zemyn eina tai dazantis kaip ir tiktu seseliais kelt i virsu o apatinio voko ties isoriniu kampu pravedimo plataus nedaryt. 4u.gif O kokia cia voku forma tai nezinau kaip ivardint as nelabai turiu patirties, bet cia kaip matau lankosi daug makiaza ismananciu zmoniu, manau tikrai bus patarianciu. 4u.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Va čia tai gražu user posted image
http://nyheter24.se/...efore/30jan1-3/
user posted image
Atsakyti
paskutinis kažkas tokio wub.gif
Atsakyti
Idekit kas nors savo megstamiausia video, pgl kuri moketes dazytis? ypac domina veido konturavimas, skaistalu bei high lighterio dazymas? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Lisos make-up
negalėjau nepasidalinti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2013 02 08, 00:32)
Lisos make-up
negalėjau nepasidalinti wub.gif  wub.gif

4u.gif

gal dar kas nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 08 vasario 2013 - 20:33
QUOTE(LoveIt @ 2013 02 08, 20:29)
4u.gif

gal dar kas nors?

Yra tema, kur yra sudeta laaaabai daug video pamokeliu. Tik reikia paieskoti...
Man patinka Dulce Candy ir Kandee Johnsons

Pas save favorituose radau tik sia, bet tikrai ju yra ir daugiau. Ten labai geru video prideta. cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Bambolina~: 09 vasario 2013 - 10:25
QUOTE(Becel @ 2012 12 20, 23:21)
patarkit kaip dažytis, kas čia per forma  doh.gif

user posted image

Mano kaip ne profesionales akiai, tai atrodo, kad ganetinai neblogai pasirinkot makiaza. Gal kaip kazkas sako plonesni pravedima apacioj daryt. Ir akiu tusas gal kitoks graziau ziuretusi, bet cia nesusije su akiu forma. Gal dar pabandyt ryskint labiau virsutini kampeli tamsiu piestuku ar seselu, nes dabar apacia labiau uzakcentuota uz virsu, o turetu but priesingai. Ir gal dar silpnai su seseliu patamsinciau ir ta vieta kur akies rauksle ir virs, po antakiu aisku palikant sviesiausia plota, nes ta vieta tarp antakio ir akies voko, kazkokia plokscia atrodo.

Gal ir nusisneku, tik intuityviai pasakiau kaip atrodo, tikiuosi nusimanancios pataisys, jei ka negerai sakau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 10 vasario 2013 - 01:14