Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(Cocosine @ 2012 11 27, 17:18)
Vienu puslapiu anksčiau Hiver įdėtas netinka? ax.gif

Aciuka, kazkaip tikrai praleidau doh.gif Tik tiek daaaaug ji kalba doh.gif
Atsakyti
Kaip graziai "suzaide" su pravedimu.....

Video
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 12 07, 14:30)
Kaip graziai "suzaide" su pravedimu.....

Video

man nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 11 20, 18:43)
Asmeniškai man kelia pyktį tokie 'profesionalai'. Gabumų kaip ir nėra, bet išaukštinti ir sėdi geriausiose pozicijose, propaguodami žemą lygį. O tikrai talentingas žmogus, kad prasimuštų, nežinia kiek turi praeiti ir įrodinėti ir tai dar ne visada pasiekia, ko nusipelnęs.

Tokie visažistai sau tik antireklamą tokiais video darosi, tai man nekyla pykčio.
Atsakyti
QUOTE(Ersada @ 2012 12 07, 21:22)
Tokie visažistai sau tik antireklamą tokiais video darosi, tai man nekyla pykčio.

Na ir kas, kad antireklaba? Ji JAU pripažinta, jau gauna didelius pinigus ir gerai. Už nieką.
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2012 11 21, 09:01)
sveiki, gal kas rekomenduosite nebrangiai vilniuje kas padarytų vakarinį makiažą? reikia gruodžio 14 d. bet ne vestuvinį, tiesiog reikia eiti į gimtadienį, todėl ir norėtusi nebrangiai, pati tai nelabai dažausi.ačiū

Drauge daresi Erdesoj vilniuj, atrodo apie 50lt mokejo, tai nezinau ar cia brangiai ar ne ax.gif
Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...12-12-12_07-00/
ir kodel tokiom jaunom panelem parenka tokius baisius bobiskus lupdazius doh.gif ir siaip makiazas visiskai netinka panelei...5foto
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2012 12 12, 22:49)
http://www.alfa.lt/s...12-12-12_07-00/
ir kodel tokiom jaunom panelem parenka tokius baisius bobiskus lupdazius doh.gif  ir siaip makiazas visiskai netinka panelei...5foto

Čia ne parinkimo klaida, bet nemokėjimo dažyti greičiausiai smile.gif Matosi, jog visi makiažai labai neprofesionalūs...
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 12 12, 23:08)
Čia ne parinkimo klaida, bet nemokėjimo dažyti greičiausiai smile.gif Matosi, jog visi makiažai labai neprofesionalūs...

Aš tai iš vis esu pakraupusi, kas dirba tose komercinėse laidose grimeriais. Užtenka pažiūrėt kokį Radžis ieško žmonos ( lotuliukas.gif ) ir kaip jos ten padažytos, sušukuotos, tai baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2012 12 13, 10:26)
Aš tai iš vis esu pakraupusi, kas dirba tose komercinėse laidose grimeriais. Užtenka pažiūrėt kokį Radžis ieško žmonos (  lotuliukas.gif  ) ir kaip jos ten padažytos, sušukuotos, tai baisu  doh.gif

drinks_cheers.gif Na ten tai tikrai siaubiakas. doh.gif Jauciu jas dazo ir sukuoja Kokios kolegiju studentes, nors vaizdelis ir tam nenesa. doh.gif
Kas del ikelto vaizdelio.... Ten turbut irgi daze bet kas....
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2012 12 13, 10:26)
Aš tai iš vis esu pakraupusi, kas dirba tose komercinėse laidose grimeriais. Užtenka pažiūrėt kokį Radžis ieško žmonos (  lotuliukas.gif  ) ir kaip jos ten padažytos, sušukuotos, tai baisu  doh.gif

Radžio merginos tikrai košmariškai išdažytos būna doh.gif Kaip helowyno vakarėliui, baisu doh.gif Daugelis iš jūsų 10 kart geriau padažytumėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 12 13, 10:56)
Jauciu jas dazo ir sukuoja Kokios kolegiju studentes, nors vaizdelis ir tam nenesa. doh.gif 

Patikėkit, kolegijų mergaitės dirba daug gražiau už "specus". Žinoma, tos, kurios gabios ir tam prijaučia. O kurios nemoka, tai pačios nelenda ir nenori ten nieko grimuoti.
Atsakyti