Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(Astukasas @ 2012 10 20, 22:40)
Kad skiriasi veido spalva nuo kūno, tai tikrai dažnas reiškinys, bet taip uždėtų skaistalų dar neteko matyti  schmoll.gif O antakiai, tai manau skonio reikalas  g.gif Nėra ji blondinė, kad visiškai netiktų tamsūs antakiai. Ten jie ryškiai per stori atrodo kur tamsūs, bet kad pati spalva labai netiktų jai prie veido, tai nepasakyčiau.

Vien tik facebook'e savo turimų draugų rate kiekvienai parodytai problemai galiu rasti atitikmenį laugh.gif O ne tiek ir daug aš tų draugų turiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 10 21, 00:43)
Vien tik facebook'e savo turimų draugų rate kiekvienai parodytai problemai galiu rasti atitikmenį laugh.gif O ne tiek ir daug aš tų draugų turiu... doh.gif

Tai Povilai, būtum dar geresnis draugas, jeigu duotum joms visoms pastabas dėl jų klaidų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 10 20, 23:43)

Na cia ziurint kokie draugai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
MAKIAŽAS: VAIVORYKŠTĖ

user posted image

nuotrauka is CIA
Atsakyti
Nzn kur rasyti,tai bandysiu cia,gal kas pades smile.gif nelabai megstu dazytis,bet noriu dar karta pabandyti blush2.gif bet jauciuosi jau tiokia atsilikusi sitam reikale doh.gif ismeciau visas priemones ka turejau,nes per kelis metus viskas sugenda,o as nespeju nei ipuseti smile.gif todel galvoju gal reiktu pabandysti susipirkti geresnes priemones,gal tada kazkaip busiu suinteresuota smile.gif taigi ko man dabar reiketu norint iseiti i zmones,nes kiekviena diena naudoju tik CLINIQUE prausikli ir tonika ir pasitepu MAC strobe cream,bet labai patiko ir zadu isigyti ESTEE LAUDER daywear sheer tint release.Bet kaip suprantu nei viena sita priemone neatstoja kremo? g.gif na panasu,kad su MAC as susitvarkiau dabar savo oda,nes nebezinojau ka daryti kai T zona labai pleiskanojo,bet turbut kazko vistiek reiketu maitinancio?nes dregmes tai lyg ir uztenka...mano oda nera problematiska,neturiu nei spuogu,randu ar kitokiu demiu.tik tiek,kad balta ir strazdaneles doh.gif uzsisakiau egipto zeme,bet dabar galvoju ka as su ja darysiu kai tokia kaip suris esu ax.gif kokia geresne pudra rekomenduotume?kaip ir minejau slepti nieko kaip ir neturiu,bet vistiek su pudra lygesnis ir grazesnis veidas atrodo rolleyes.gif ir noreciau neblizgeti labai.ar matines pudros nesausina veido?ar butini ten tie visi pagrindai veido ir seseliu?nes kiek ziuriu vis tepa ten kelis sluoksnius tu priemoniu,bet nezinau ar man ju reikia ax.gif o kaip su paakiu maskavimu?visos slepia tamsius paakius,o ka man daryti jei jie sviesesni buna nei visa veido oda kai pasidazau?kaip suprantu vistiek reiktu juos sulyginti su oda,bet pudros tai netepsiu rolleyes.gif kokia priemone rekomenduotumet?na su kitom priemonel lyg viskas ir aisku...visiska kause jauciuosi klausdama tokiu dalyku,bet tai ka dabar jau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 10 20, 16:18)
Kaip tik būdingos  smile.gif

drinks_cheers.gif ...tikra tiesa
Atsakyti
Feith, nieko tokio, juk negalime visko žinoti, beje visoje kosmetikos maseje galima lengvai pasiklysti.

Pakonsultuosiu per AŽ jus! 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasikonsultuoti tokiu klausimu: 4u.gif Dazantis seseliais kur yra dedamas spalvinis akcentas? Nu ta prasme kai tarkim palete is keturiu spalvu, trys is ju daugmaz giminingos, o ketvirta kokia nors issiskirianti, tai tarkim pacia sviesiausia kokia kremine dedam ant antakio kaulo, su tamsesne padengiam judria voko dali, su dar tamsesne ryskinam raukslele ar kamputi, o kur ketvirta kad grazu butu? g.gif

Kaip pvz. tokia palete
user posted image
Atsakyti
Akcentas dedamas centre, tamsumas-išoriniame kampe, šviesumas-vidiniame kampe 4u.gif
Nors variacijų, aiškų, galima prisigalvoti įvairių.

Ne pats geriausias pvz., bet arčiausiai po ranka, tiesa čia šviesaus perėjimo į vidinį kampą nematau, bet likę 2 spalvos yra:
user posted image

cia shemute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 09 lapkričio 2012 - 20:10
QUOTE(Ereba @ 2012 11 09, 21:08)
Akcentas dedamas centre, tamsumas-išoriniame kampe, šviesumas-vidiniame kampe 4u.gif
Nors variacijų, aiškų, galima prisigalvoti įvairių.

Ne pats geriausias pvz., bet arčiausiai po ranka, tiesa čia šviesaus perėjimo į vidinį kampą nematau, bet likę 2 spalvos yra:

Nu va dabar viskas aiskiau, ypac ta schemute gera thumbup.gif aciuuuu 4u.gif

O dar toks klausimelis - ar as teisi manydama kad blizgios spalvos tinka voko iskilumams ryskinti o matines idubimams? Taip sakant voko raukslei imam tamsia matine o ne priesingai? Man vis atrodo kad nesiziures jeigu raukslele ryskinsiu su perlamutrine. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 09 lapkričio 2012 - 21:06
Na kur nori "gilumo"-tamsini, kur "iškilumo"-šviesini.
Tai tiek matinių, tiek perlamutrinių yra ir tamsių, ir šviesių spalvų, čia jau reikia į konkrečias žiūrėti. g.gif Bet teoriškai, tai taip.

Aš blizgių išvis nemėgstu ir man jos nesižiūri, nebent vos subtilus drėgnas "švytėjimas" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 11 lapkričio 2012 - 13:56
Aciu 4u.gif savaitgalis namie tai ivairius variantus ant saves bandau tongue.gif
Atsakyti