Nzn kur rasyti,tai bandysiu cia,gal kas pades
nelabai megstu dazytis,bet noriu dar karta pabandyti
bet jauciuosi jau tiokia atsilikusi sitam reikale
ismeciau visas priemones ka turejau,nes per kelis metus viskas sugenda,o as nespeju nei ipuseti
todel galvoju gal reiktu pabandysti susipirkti geresnes priemones,gal tada kazkaip busiu suinteresuota
taigi ko man dabar reiketu norint iseiti i zmones,nes kiekviena diena naudoju tik CLINIQUE prausikli ir tonika ir pasitepu MAC strobe cream,bet labai patiko ir zadu isigyti ESTEE LAUDER daywear sheer tint release.Bet kaip suprantu nei viena sita priemone neatstoja kremo?
na panasu,kad su MAC as susitvarkiau dabar savo oda,nes nebezinojau ka daryti kai T zona labai pleiskanojo,bet turbut kazko vistiek reiketu maitinancio?nes dregmes tai lyg ir uztenka...mano oda nera problematiska,neturiu nei spuogu,randu ar kitokiu demiu.tik tiek,kad balta ir strazdaneles
uzsisakiau egipto zeme,bet dabar galvoju ka as su ja darysiu kai tokia kaip suris esu
kokia geresne pudra rekomenduotume?kaip ir minejau slepti nieko kaip ir neturiu,bet vistiek su pudra lygesnis ir grazesnis veidas atrodo
ir noreciau neblizgeti labai.ar matines pudros nesausina veido?ar butini ten tie visi pagrindai veido ir seseliu?nes kiek ziuriu vis tepa ten kelis sluoksnius tu priemoniu,bet nezinau ar man ju reikia
o kaip su paakiu maskavimu?visos slepia tamsius paakius,o ka man daryti jei jie sviesesni buna nei visa veido oda kai pasidazau?kaip suprantu vistiek reiktu juos sulyginti su oda,bet pudros tai netepsiu
kokia priemone rekomenduotumet?na su kitom priemonel lyg viskas ir aisku...visiska kause jauciuosi klausdama tokiu dalyku,bet tai ka dabar jau...