man ta apatinė dešinėj atrodo:
- kaip nusivalgęs nude pink lūpdažis
- nu vyno ar uogų nusidažę lūpos
QUOTE(Juxt @ 2012 10 11, 19:57)
man ta apatinė dešinėj atrodo:
Man gražios tos lūpos pažiūrėt, nu gal kokiai fotosesijai su mintimi ar idėja, nu bet tikrai ne į gatvę
as buvau taip ir i gatve isejus zmones neziurejo kreivai, aisku nepasidariau labai ryskiu lupu, ir atrode padoriai cia daugiau klubinis makiazas. beje, daileje, lupos taip ir piesiamos - virsutine paliekama sesely o apatine sviesinama.
QUOTE(Almantaitė @ 2012 10 11, 10:19)
Kaip jums ombre lupos? as jau isbandziau , smagiai ziurisi :)naudojau vid tamsumo ludazi ant virsutines lupos, ir padariau svelnu perejima i naturalia spalva, panasiai kaip nuotraukelej kur virsuj desinej
man tai nelabai, tiesą sakant
QUOTE(picco @ 2012 10 07, 15:35)
tik blakstienas išsišukuočiau. kur gaut putlias lūpas
...manau cia dar suzaidzia optines gudrybes makiazo...
QUOTE(Almantaitė @ 2012 10 11, 11:19)
Kaip jums ombre lupos? as jau isbandziau , smagiai ziurisi :)naudojau vid tamsumo ludazi ant virsutines lupos, ir padariau svelnu perejima i naturalia spalva, panasiai kaip nuotraukelej kur virsuj desinej
A man tai nzn.. paskutinis varijantas tai jau seniai tarp ,,kitaicu'' populiaru pastebejau bet man asmeniskai ni ocen
Puikus video apie makiazo klaidas ir kaip ju isvengti
http://www.youtube.c...Y...nel&list=UL
http://www.youtube.c...Y...nel&list=UL
QUOTE(amber123 @ 2012 10 19, 21:13)
Na klaidos tokios grubios, lietuvaitems nebudingos manau )
QUOTE(m.vilmante @ 2012 10 20, 17:53)
Kaip tik būdingos
QUOTE(m.vilmante @ 2012 10 20, 17:53)
nu.. gal taip ziauriai nebuna, kad visas veidas, bet atkiri bruozai mano akiai daznai sutikami.. ir dar baisiau buna
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2012 10 20, 18:18)
Kaip tik būdingos
Kad skiriasi veido spalva nuo kūno, tai tikrai dažnas reiškinys, bet taip uždėtų skaistalų dar neteko matyti O antakiai, tai manau skonio reikalas Nėra ji blondinė, kad visiškai netiktų tamsūs antakiai. Ten jie ryškiai per stori atrodo kur tamsūs, bet kad pati spalva labai netiktų jai prie veido, tai nepasakyčiau.