Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(Eddii @ 2012 07 18, 20:43)
as, tiesa sakant, nelabai skiriu, kur dieninis, kur vakarinis. (nebent labai jau rysku buna, tai aisku), bet jei koks kuklensis vakarinis, tada neatskirciau  blush2.gif kad ir jusu pateikti variantai, as sakyciau, kad vakarinis  biggrin.gif  doh.gif

Kas kaip megsta.. kitai ir vakarinis, gali but kaip dieninis.. tas ryskumas nebutinai turi but ryskus.. galima pvz diena neapkraut veiduko, pasidaryt gaivu, bet pvz akcentuot akis labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 18, 20:45)
Kas kaip megsta.. kitai ir vakarinis, gali but kaip dieninis.. tas ryskumas nebutinai turi but ryskus.. galima pvz diena neapkraut veiduko, pasidaryt gaivu, bet pvz akcentuot akis labiau  smile.gif

man tiesiog pasirode, kad man netinka sviesus seseliai... kaip mieguista atrodau, ypac vasara. net nezinau, kaip kitaip pavadinti. oda tamsoka, o kokie rusvi ar rausvi seseliai ziurisi ne vietoje...
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2012 07 18, 21:12)
man tiesiog pasirode, kad man netinka sviesus seseliai... kaip mieguista atrodau, ypac vasara. net nezinau, kaip kitaip pavadinti. oda tamsoka, o kokie rusvi ar rausvi seseliai ziurisi ne vietoje...

Tai visokiu gi sviesiu buna biggrin.gif galit det sviesu seseli ir pravedima daryt, ar tamsint kampa.. pasidomekit kaip kas, labai daug pvz visokiu.. youtubei paziurinekit ir su laiku atsirinksit kas jum tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 18, 21:18)
Tai visokiu gi sviesiu buna  biggrin.gif galit det sviesu seseli ir pravedima daryt, ar tamsint kampa.. pasidomekit kaip kas, labai daug pvz visokiu.. youtubei paziurinekit ir su laiku atsirinksit kas jum tinka ir patinka 4u.gif

kad ten tiek visko daug prideta, kad net akys raibsta biggrin.gif visko per visa gyvenima nespesiu ismeginti (tiek finansiskai, tiek fiziskai) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2012 07 18, 21:22)
kad ten tiek visko daug prideta, kad net akys raibsta biggrin.gif visko per visa gyvenima nespesiu ismeginti (tiek finansiskai, tiek fiziskai) biggrin.gif

Tai jau taip drinks_cheers.gif tiesiog nzn.. galbut neatitaikot spalvos tiesiog.. nes kad ir sviesus seselis, bet tinka ir tamsiom smile.gif tiesiog pvz dienos metu uzdetas sviesus seselis suteikia toki svarumo, tvarkingumo vaizda.. pvz kuno spalvos ar seip koks sviesus seselis ir poto pravedimas kazkoks ar pan..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 18, 21:27)
Tai jau taip  drinks_cheers.gif tiesiog nzn.. galbut neatitaikot spalvos tiesiog.. nes kad ir sviesus seselis, bet tinka ir tamsiom smile.gif tiesiog pvz dienos metu uzdetas sviesus seselis suteikia toki svarumo, tvarkingumo vaizda.. pvz kuno spalvos ar seip koks sviesus seselis ir poto pravedimas kazkoks ar pan..

o pravedima turit omeny juoda ar ruda ar dar kitoki?
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2012 07 18, 21:33)
o pravedima turit omeny juoda ar ruda ar dar kitoki?

Koks jum tinka ir patinka 4u.gif va, yra tema spec, ten jum patars profesionalai.. cia biski gal OT,nors gal ir ne biggrin.gif p.s as asmeniskai visada daraus juoda pravedima, bet jei noriu kazko labai neutralaus, tada ruda smile.gif
http://www.supermama...;#entry56204467
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 18, 21:43)
Koks jum tinka ir patinka  4u.gif va, yra tema spec, ten jum patars profesionalai.. cia biski gal OT,nors gal ir ne  biggrin.gif p.s as asmeniskai visada daraus juoda pravedima, bet jei noriu kazko labai neutralaus, tada ruda  smile.gif
http://www.supermama...;#entry56204467

aciuuu 4u.gif
Atsakyti
Paskutinis video super smile.gif Labai gražiai akis padažė 4u.gif Man pačiai irgi priimtiniau ne tamsus ir juodas dūminis, o labiau rudas, violetinis, pilkas ar kt. spalvos, juodą spalvą naudojant rik prie blakstienų smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Paskutini issiseivinau.. tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2012 07 19, 15:42)

Gražu, bet turint omeny kiek čia privedžiota ir apvedžiota juoda spalva, tai baisu būtų pamatyti natūralią akį biggrin.gif

Tik fotosesijom gražu man taip, realybėj būtų tikrai daugoka juodos spalvos... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 19 liepos 2012 - 20:40