Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

Sveiki, labai reikia patarimo. Kokią priemonę darantis makiažą (prieš krem. pudrą) reikėtų naudoti, kad paslėpti visus spuogelius ir pan. ? Nelabai aš tokiuose reikaluose gaudausi. ax.gif
Atsakyti
galima naudoti tą pačią krempudrą arba maskuoklį. aš dažniausiai pirma su ta pačia krempudra užmaskuoju visus spuogelius, paraudimus, o tada dengiu krempudrą.
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 07 10, 12:40)
Sveiki, labai reikia patarimo. Kokią priemonę darantis makiažą (prieš krem. pudrą) reikėtų naudoti, kad paslėpti visus spuogelius ir pan. ? Nelabai aš tokiuose reikaluose gaudausi.  ax.gif

Jeigu labai ryškus spuogeliai, maskuoti prieš pudrą ir po. Jeigu nėra ryškūs, tai po pudros mirksiukas.gif tam labiausiai tinkamas kamufliažas - tirštas maskuoklis smile.gif jų turi begalė firmų, svarbu atsirinkti sau tinkamą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 10 liepos 2012 - 13:17
user posted image
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=hUSBm-q5kqk

Ir makiažas ir mergina man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ambersitta @ 2012 07 18, 16:58)
Ir makiažas ir mergina man  thumbup.gif

Geras psl thumbup.gif uzsiprenumeravau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambersitta @ 2012 07 18, 16:58)

Labai grazu wub.gif atrodo taip paprasta biggrin.gif
su kuo ten lupas tepe? g.gif
Atsakyti
Pirma su concealer'iu (kaip ir maskavimo pieštuku), o po to neautralios spalvos blizgesiu 4u.gif Bent jau aš manau, kad ten blizgesys
Atsakyti
QUOTE(ambersitta @ 2012 07 18, 19:07)
Pirma su concealer'iu (kaip ir maskavimo pieštuku), o po to neautralios spalvos blizgesiu  4u.gif Bent jau aš manau, kad ten blizgesys

aisku mirksiukas.gif pagalvojau kad skysta pudra, bet ji per sviesi pasirode g.gif
Atsakyti
sveiki, pasirodysiu zalia, bet paklausiu biggrin.gif
ar imanoma pasidaryti dienini makiaza su tamsiais akiu seseliais? blush2.gif
tiesiog ieskojau yotube video ir visur dieninis makiazas tik su sviesiomis spalvomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eddii: 18 liepos 2012 - 19:09
Kodėl gi, įmanoma. Tik dauguma mieliau dienai renkasi šviesias spalvas, vakarui - tamsias.

Daytime smokey eyes:

user posted image

Šiaip pora tamsesnių:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ambersitta, visi grazus wub.gif , tik paskutinis nelabai man.

as, tiesa sakant, nelabai skiriu, kur dieninis, kur vakarinis. (nebent labai jau rysku buna, tai aisku), bet jei koks kuklensis vakarinis, tada neatskirciau blush2.gif kad ir jusu pateikti variantai, as sakyciau, kad vakarinis biggrin.gif doh.gif
Atsakyti