Sveiki, labai reikia patarimo. Kokią priemonę darantis makiažą (prieš krem. pudrą) reikėtų naudoti, kad paslėpti visus spuogelius ir pan. ? Nelabai aš tokiuose reikaluose gaudausi.
galima naudoti tą pačią krempudrą arba maskuoklį. aš dažniausiai pirma su ta pačia krempudra užmaskuoju visus spuogelius, paraudimus, o tada dengiu krempudrą.
QUOTE(salutvera @ 2012 07 10, 12:40)
Sveiki, labai reikia patarimo. Kokią priemonę darantis makiažą (prieš krem. pudrą) reikėtų naudoti, kad paslėpti visus spuogelius ir pan. ? Nelabai aš tokiuose reikaluose gaudausi.
Jeigu labai ryškus spuogeliai, maskuoti prieš pudrą ir po. Jeigu nėra ryškūs, tai po pudros tam labiausiai tinkamas kamufliažas - tirštas maskuoklis jų turi begalė firmų, svarbu atsirinkti sau tinkamą
QUOTE(ambersitta @ 2012 07 18, 16:58)
Ir makiažas ir mergina man
Geras psl uzsiprenumeravau
QUOTE(ambersitta @ 2012 07 18, 16:58)
Labai grazu atrodo taip paprasta
su kuo ten lupas tepe?
Pirma su concealer'iu (kaip ir maskavimo pieštuku), o po to neautralios spalvos blizgesiu Bent jau aš manau, kad ten blizgesys
QUOTE(ambersitta @ 2012 07 18, 19:07)
Pirma su concealer'iu (kaip ir maskavimo pieštuku), o po to neautralios spalvos blizgesiu Bent jau aš manau, kad ten blizgesys
aisku pagalvojau kad skysta pudra, bet ji per sviesi pasirode
sveiki, pasirodysiu zalia, bet paklausiu
ar imanoma pasidaryti dienini makiaza su tamsiais akiu seseliais?
tiesiog ieskojau yotube video ir visur dieninis makiazas tik su sviesiomis spalvomis
ar imanoma pasidaryti dienini makiaza su tamsiais akiu seseliais?
tiesiog ieskojau yotube video ir visur dieninis makiazas tik su sviesiomis spalvomis
Kodėl gi, įmanoma. Tik dauguma mieliau dienai renkasi šviesias spalvas, vakarui - tamsias.
Daytime smokey eyes:
Šiaip pora tamsesnių:
Daytime smokey eyes:
Šiaip pora tamsesnių:
Ambersitta, visi grazus , tik paskutinis nelabai man.
as, tiesa sakant, nelabai skiriu, kur dieninis, kur vakarinis. (nebent labai jau rysku buna, tai aisku), bet jei koks kuklensis vakarinis, tada neatskirciau kad ir jusu pateikti variantai, as sakyciau, kad vakarinis
as, tiesa sakant, nelabai skiriu, kur dieninis, kur vakarinis. (nebent labai jau rysku buna, tai aisku), bet jei koks kuklensis vakarinis, tada neatskirciau kad ir jusu pateikti variantai, as sakyciau, kad vakarinis