Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(Ameera @ 2012 07 01, 13:37)
O tas subtilumas ne dėl to, kad tik akys akcentuotos, o veidas išvis kaip lapas-niekas nedaryta, neformuota ir t.t.? Nes žiūriu ir nesuprantu, kai akys tokio ryškumo, makiažas negali taip natūraliai atrodyti. Kaip Jums atrodo šitoj vietoj? smile.gif
Nes pagal mane nebaigtas makiažas iš esmės lyg. Juolab, kad jau tikrai vakarinis, tai reiktų ir kitas detales pabaigti. smile.gif

butent tas saikingumas ir yra grazu. Tarkit ziurint i haute couture kolekciju makiazus, dazniausiai daromas ryskesnis akiu mazkiazas, o oda pudruota, konturuota minimaliai. Jeigu viskas butu rysku, makiazas atrodytu kaip indziu

pvz. Versace couture
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 07 01, 14:08)
butent tas saikingumas ir yra grazu. Tarkit ziurint i haute couture kolekciju makiazus, dazniausiai daromas ryskesnis akiu mazkiazas, o oda pudruota, konturuota minimaliai. Jeigu viskas butu rysku, makiazas atrodytu kaip indziu

Aš nesakau ryškinti viską, tik bent paformuoti veidą, kad vaizdas nebūtų kaip popieriaus.
Ir pažiūrėkit į savo pvz. ir ankstesnias foto. Lyginate skirtingus dalykus, nes šie modeliai turi išraiškingus skruostikaulius, žandikaulio liniją, ir be formavimo yra akcentai veide. O tos panyčkos veidas dar ir gan putlus, blynas tiesiog. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 01 liepos 2012 - 13:37
QUOTE(Ameera @ 2012 07 01, 12:37)
O tas subtilumas ne dėl to, kad tik akys akcentuotos, o veidas išvis kaip lapas-niekas nedaryta, neformuota ir t.t.? Nes žiūriu ir nesuprantu, kai akys tokio ryškumo, makiažas negali taip natūraliai atrodyti. Kaip Jums atrodo šitoj vietoj? smile.gif
Nes pagal mane nebaigtas makiažas iš esmės lyg. Juolab, kad jau tikrai vakarinis, tai reiktų ir kitas detales pabaigti. smile.gif

sakydama gražu subtilu, pirmiausiai turėjau omeny būtent akių makiažą smile.gif Na, o jei jau kalbam apie visą veidą, gal kiek daugiau kontūravimo norėtųsi, bet man atrodo tikrai dėti skaistalai, bėje ir kontūruota kažkiek g.gif dažytos lūpos, sutvarkyti antakiai, o kai akys tokios ryškios, man kažkaip visai gražu tas blyškesnis veidas smile.gif

QUOTE(Ameera @ 2012 07 01, 13:36)
O tos panyčkos veidas dar ir gan putlus, blynas tiesiog.  smile.gif

nu nesutinku, kad veidas jos putlus schmoll.gif gal todėl, kad anoreksiškai atrodantys skruostikauliai manęs nežavi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 01 liepos 2012 - 14:09
QUOTE(žvarba @ 2012 07 01, 15:05)
sakydama gražu subtilu, pirmiausiai turėjau omeny būtent akių makiažą smile.gif Na, o jei jau kalbam apie visą veidą, gal kiek daugiau kontūravimo norėtųsi, bet man atrodo tikrai dėti skaistalai, bėje ir kontūruota kažkiek g.gif dažytos lūpos, sutvarkyti antakiai, o kai akys tokios ryškios, man kažkaip visai gražu tas blyškesnis veidas smile.gif
nu nesutinku, kad veidas jos putlus schmoll.gif gal todėl, kad anoreksiškai atrodantys skruostikauliai manęs nežavi blush2.gif

Kontūravimo visai nematau.
Na ta prasme daug putlesnis nei tų manekenių smile.gif
Atsakyti
gal galit patarti visada naudojau sviesia pudra bet va vasaros metas ir kunas nudeges labiau nei veidas sviesi pudra netinka, ka geriau daryti pirktis bronzata visam veidui ar tamsesne pudra?
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2012 07 07, 21:20)
gal galit patarti visada naudojau sviesia pudra bet va vasaros metas ir kunas nudeges labiau nei veidas sviesi pudra netinka, ka geriau daryti pirktis bronzata visam veidui ar tamsesne pudra?

Man asmeniskai visada geriau bronzatu parudint kur reikia ar visa veida ar tik tam tikras vietas, nei naudot tamsia pudra visam veidui.. nzn, MANO veidas tada atrodo sunkus, apkrautas.. nemoku paaiskint biggrin.gif todel as UZ bronzata ir sviesesne pudra..
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2012 07 01, 15:05)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tai jau tikrai.. jei jau jos veidas putlus, tai mano tada nutukes.. lotuliukas.gif keistas pas mus supratimas zmoniu apie putluma, kuduma ir t.t ir man ten asmeniskai visko per akis.. veidas baltas? come on.. tai ka turi but kaip po 10val solike..? nepamirskim, kad kai kurie zmones vertina dar siais laikais aristokratiska baltuma, ir nelaiko to trukumu biggrin.gif cia beja buvo skirta ne jum, bet pakomentavau po jusu postu, nes pritariu jums 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 07, 22:03)
Man asmeniskai visada geriau bronzatu parudint kur reikia ar visa veida ar tik tam tikras vietas, nei naudot tamsia pudra visam veidui..

drinks_cheers.gif
Nebent įdegis tikrai ryškus ir nuo jūsų kūno be įdegio skiriasi net keliais tonais..
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 07 01, 15:31)
Kontūravimo visai nematau.
Na ta prasme daug putlesnis nei tų manekenių smile.gif

O tai kaip pavadinsit tas vietas, kur matosi aiski linija, padaryta bronzatu ties skruostikauliu? kas cia ? ne konturavimas? g.gif biggrin.gif nesuteikta skruostam konturai..? as tai juos aiskiai matau.. kad nedeta skaistalu tarkim, tai jau cia kitas kls.. manau tai tiesiog buvo toks makiazas, tokiu principu daromas, kad netamsino kaktos ar pan, tik ryskino skruostikaulius
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 07, 22:07)
drinks_cheers.gif
Nebent įdegis tikrai ryškus ir nuo jūsų kūno be įdegio skiriasi net keliais tonais..

Aisku, jei veidas labai skirias nuo kuno, tai irgi juokinga.. bet kas domis ir susigaudo, tai zino, kaip padaryt bronziko pagalba taip, kad jis labai nesiskirtu.. ir nebutina tam naudot tamsia pudra.. NORS yra kas naudoja, ir atrodo graziai ir viska.. bet man asmeniskai MANO veidui netinka biggrin.gif 4u.gif ta norejau pasakyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 07 liepos 2012 - 21:10
tai reiskias reziume tokia uz bronzata:) na kaklas parudes ir nugara ir krutine o veidas kadandi dazniau plaunasi labiau visoki kremai tepasi tai greiciau ir oda keiciasi atsinaujina todel jis skiriasi nuo kaklo, na sakyciau kokiu tonu, nes veido oda mano visada atrodo kaip isbalusi( ziema) tad budra pagal sviesuma 2numeriu. tai jei dabar as ja naudosiu tai ji sviesins veida ir tada veidas nuo kaklo skirsis tikrai 2tonais:) ...tai va ir mastau ka daryti? ar ispres bronzato perbraukimas ant pudros sviesios?
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2012 07 08, 09:48)
ar ispres bronzato perbraukimas ant pudros sviesios?

As sakau, visom skirtingai... turit pati atsirast buda, kuris jums labiausia tiks ir patiks smile.gif 4u.gif nejau neturit jokio jokio bronzato? jei spec reiktu pirkt tam reikalui, tai nzn.. nes jei nepatiks, tai ka tada tamsesne pudra pirksit? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
va tame ir esme kad bronzato neturiu:)
Atsakyti
Gražūs makiažai ir šarminga mergina

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti