Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

O man atrodo kad cia taip nufotografuota, nes kazkaip atrodo veidas labai apsviestas, realybe manau kitokia g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 30, 08:38)

įdomu kaip antrame makiaže iš mažų siaurų akių padarė gerokai didesnes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 30 birželio 2012 - 10:17
QUOTE(žvarba @ 2012 06 30, 11:17)
įdomu kaip antrame makiaže iš mažų siaurų akių padarė gerokai didesnes g.gif

Blakstienos savo darbą atliko, pozavimo mimika truputi kitokia, mažiau išsišiepus suglaustom lūpom ir akis labiau išpūtus, o gal tą dieną kai fotkinta geriau išsimiegojus buvo ir akys atsiverė labiau biggrin.gif O šiaip antram makiaže akivaizdus skirtumas tarp prieš ir po, bet, neatitinka realybės, nes tokių spuogų ant barzdos ir prie lūpų neužmaskuotų niekas taip idealiai, ta nuotrauka "po" daryta kitą dieną, nes net plaukų spalva skiriasi.
Atsakyti
Moon.. waaaaaaaaaau kur idejai tas foto blink.gif omg.. kaip pakeicia zmogu wub.gif sakes..
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
feline cia gal tavo makijazai? labai grazu, ypac paskutinis, o pirmi man kazkaip akys atskirai grazubet bendrai ziurint kazko truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 06 30, 19:39)
feline cia gal tavo makijazai? labai grazu, ypac paskutinis, o pirmi man kazkaip akys atskirai grazubet bendrai ziurint kazko truksta  g.gif

ne , nemano, as seseliais isvis nesidazau. Atsitiktinai radau sios merginos bloga, tai labai grazus makiazai paziuret. Man ryskus makiazai siaip nelabai patinka, bet ji kazkaip subtiliai atrodo, nera to árabic make-up' vaizdo
Papildyta:
http://dazzlelight19...ummer-eyes.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 30 birželio 2012 - 18:46
QUOTE(Feline @ 2012 06 30, 17:28)

ryšku, bet subtilu, man laaaaabai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 01 liepos 2012 - 09:41
labai grazios akys plaukiancio vandens, ta melyna taip krenta i akis:)
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 07 01, 10:40)
ryšku, bet subtilu, man laaaaabai patiko wub.gif

O tas subtilumas ne dėl to, kad tik akys akcentuotos, o veidas išvis kaip lapas-niekas nedaryta, neformuota ir t.t.? Nes žiūriu ir nesuprantu, kai akys tokio ryškumo, makiažas negali taip natūraliai atrodyti. Kaip Jums atrodo šitoj vietoj? smile.gif
Nes pagal mane nebaigtas makiažas iš esmės lyg. Juolab, kad jau tikrai vakarinis, tai reiktų ir kitas detales pabaigti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 07 01, 13:37)
O tas subtilumas ne dėl to, kad tik akys akcentuotos, o veidas išvis kaip lapas-niekas nedaryta, neformuota ir t.t.?

Manau būtent tas ir yra, veidas tiesiog papudruotas, todėl atrodo kaip niekas odai nedaryta ir "natūralu".
Na bent jau man toks kontrastas nepatinka, akys dabar šviečia juodai, o veidas -kaip popierius, tokie kraštutinumai makiaže man negražu, nėra harmonijos ax.gif
Atsakyti