Aš tai tikrai turbūt atsilikus, bet nejaugi gražu kai šitaip skiriasi veido spalva nuo viso kūno? Aišku, būna baisiau, kai veidas 2 tonais tamsesnis nei kūnas, bet ir čia man kažkas ne taip
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 24, 19:35)
Aš tai tikrai turbūt atsilikus, bet nejaugi gražu kai šitaip skiriasi veido spalva nuo viso kūno? Aišku, būna baisiau, kai veidas 2 tonais tamsesnis nei kūnas, bet ir čia man kažkas ne taip
As manau cia tik taip nufotkinta,bet kuriuo atveju geriau sviesesnis veidas,nei sviesesnis kunas
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 24, 21:35)
Aš tai tikrai turbūt atsilikus, bet nejaugi gražu kai šitaip skiriasi veido spalva nuo viso kūno?
Man irgi ta mada nerealiai iššviesinti paakius negražu, kai naudoja visus tuos šviesą atspindinčius concealerius, kurie prieš blykste išvis balti tampa
Kažkaip per daug gal deda ar kaip..
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 25, 00:41)
Man irgi ta mada nerealiai iššviesinti paakius negražu, kai naudoja visus tuos šviesą atspindinčius concealerius, kurie prieš blykste išvis balti tampa
O man tai gražu
QUOTE(Povila$ @ 2012 06 25, 00:47)
O man tai gražu
Kai kaklas tamsiai rudas tai nekažką
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 25, 00:52)
Kai kaklas tamsiai rudas tai nekažką
Jau geriau kaklas rudas, o ne atvirkščiai
QUOTE(Povila$ @ 2012 06 24, 23:02)
Jau geriau kaklas rudas, o ne atvirkščiai
pritariu,nes kai visa balta o pudros trim tonais tamsesnes ir egipto zemes tai tikrai baisiai atrodo...
QUOTE(KimNaNa @ 2012 06 25, 01:04)
pritariu,nes kai visa balta o pudros trim tonais tamsesnes ir egipto zemes tai tikrai baisiai atrodo...
Be abejo, kraštutinumai makiaže visada nekaip atrodo..
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 24, 23:16)
Be abejo, kraštutinumai makiaže visada nekaip atrodo..
na as cia krastutinuma paemiau kuri daznai gatvej matau Nu man kazkaip tikrai negrazu kai kunas baltas o veidas rudas,iskart matosi kad pudra uzkrauta... man arba viena spalva,arba labai jau neryskus skirtumas tarp veido ir kaklo..
tas veidas šviesesnis foto atrodo gal ir dėl to kad pagrindas su spf?..
QUOTE(*moon* @ 2012 06 24, 18:07)
jei kaklo nematyčiau sakyčiau nieko, nu bet negaliu nematyt ir man negražus tas kontrastas "pjaunasi" makiaže dominuojantys šalti tonai, su ant kaklo "užvarytu" gelsvu blizgesiu kaip galva nuo kitos merginos uždėta būtų
QUOTE(žvarba @ 2012 06 25, 11:12)
jei kaklo nematyčiau sakyčiau nieko, nu bet negaliu nematyt ir man negražus tas kontrastas "pjaunasi" makiaže dominuojantys šalti tonai, su ant kaklo "užvarytu" gelsvu blizgesiu kaip galva nuo kitos merginos uždėta būtų
va būtent, kaip kitos moters galva Nes veidas idealiai gražus, matosi, kad ir photoshopinta, tai reikėjo ir kūna koreguot.
Išvada tokia: kad ir koks būtų idealus veido makiažas, vistiek jį reikia derinti su visuma, kitaip pasidaro nebegražu