Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(Jurblond @ 2012 05 02, 09:13)

Vau bigsmile.gif Labai gražu 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 02, 12:52)
Kazuko aoki ''wild pansy''

Genealumas paprastume smile.gif

QUOTE(elzeda @ 2012 05 02, 12:58)
Spausti ant foto:

Gražus metrikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 05 02, 08:13)
Pabaigtas mano HAED , neskalbtas, nelygintas. Siuvinėtas 3 metus  doh.gif 

Nu tikrai nerealus wub.gif Kaip pieštinis, nepanašu, kad būtų siuvinėtas smile.gif

O čia dar viena kvepianti pagalvėlė, šįkart kvepia levandomis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 05 02, 22:23)
Nu tikrai nerealus wub.gif  Kaip pieštinis, nepanašu, kad būtų siuvinėtas smile.gif

man tie krivuliai biskornai nepatinka,o sios pagalveles man kaip tik,miela wub.gif kad butu didesne,krist ir miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 05 02, 02:13)
Pabaigtas mano HAED , neskalbtas, nelygintas. Siuvinėtas 3 metus  doh.gif 

Ir as prisidedu prie pagyru - is pirmo karto pagalvojau, kad cia paveikslas ir ieskai, kas padarytu schema. Nerealu!!!! thumbup.gif

QUOTE(cindy @ 2012 05 02, 14:23)

Net per dyyyydeli atstuma uzuodziu levandas wub.gif

O as siandien nunesiau remint pirmaji siuvineta darbeli, iki siol profesionaliai nereminau nieko. Reminsiu tuos papludimio namelius, jei pamenat. Nusprendem daryt pati kukliausia varianta, be pasportu ir pan, tik remas ir stiklas. Suplojom per 130$ doh.gif Gal apsimoka kitus man siust i Lietuva, kad iremintu lotuliukas.gif

Dar norejau iremint dickes undinele Ariele, seniai jau isiuvineta, bet vis metes stalciuj. Primete toki labai paprasta varianta, kad kainuos 100$. Tai sakom, aciu, gal mes remeli uz 8 usd nusipirksim doh.gif O ir tetule gera pasitaike, tai pasporta padidino nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 05 03, 05:48)
Ir as prisidedu prie pagyru - is pirmo karto pagalvojau, kad cia paveikslas ir ieskai, kas padarytu schema. Nerealu!!!!  thumbup.gif
Net per dyyyydeli atstuma uzuodziu levandas  wub.gif
O as siandien nunesiau remint pirmaji siuvineta darbeli, iki siol profesionaliai nereminau nieko.  Reminsiu tuos papludimio namelius, jei pamenat. Nusprendem daryt pati kukliausia varianta, be pasportu ir pan, tik remas ir stiklas. Suplojom per 130$  doh.gif  Gal apsimoka kitus man siust i Lietuva, kad iremintu  lotuliukas.gif

kur dizaina siuvinejom,pamenu ,ten man rodos ant lino siuvinejai g.gif jai tai linas tada tinka paprastu paprasciausias medinis remelis.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 05 02, 20:23)
Nu tikrai nerealus wub.gif  Kaip pieštinis, nepanašu, kad būtų siuvinėtas smile.gif

o man vat idomu pasidare,ka vidun dedat,kad kvepetu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 03 gegužės 2012 - 07:59
QUOTE(Klajokle @ 2012 05 03, 08:59)
o man vat idomu pasidare,ka vidun dedat,kad kvepetu?  g.gif

Praeitos temos pabaigoj rase mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2012 05 02, 20:48)

Genealumas paprastume smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 05 03, 04:48)
O as siandien nunesiau remint pirmaji siuvineta darbeli, iki siol profesionaliai nereminau nieko.  Reminsiu tuos papludimio namelius, jei pamenat. Nusprendem daryt pati kukliausia varianta, be pasportu ir pan, tik remas ir stiklas. Suplojom per 130$  doh.gif  Gal apsimoka kitus man siust i Lietuva, kad iremintu  lotuliukas.gif

Dar norejau iremint dickes undinele Ariele, seniai jau isiuvineta, bet vis metes stalciuj. Primete toki labai paprasta varianta, kad kainuos 100$. Tai sakom, aciu, gal mes remeli uz 8 usd nusipirksim  doh.gif O ir tetule gera pasitaike, tai pasporta padidino nemokamai  thumbup.gif

Va va, as irgi po paskutinio reminimo nusprendziau, kad kita karta savo darbus reminsiu grizusi pasisveciuoti i Lietuva, nes uz vidutinio dydzio paveikslo ireminima sumokejau 84eurus.. Iremino graziai, bet.. Lietuvoj iremintu ne tik ne prasciau, bet trigubai pigiau doh.gif
Atsakyti
Jei nedideli paveiksliukai ir randu gražų rėmą parduotuvėje, tada pati įsirėminu. Bet jei didelis darbas, kaip mano Mirabilia kad buvo, tada jau nešu rėmint į dirbtuves 4u.gif
Atsakyti
Puikus levandinės pagalvėlės motyvas thumbup.gif Ir našlaitės labai mielos thumbup.gif

O va to didžiuuuulio darbo niekad nesiimčiau, nes žinočiau, kad niekad nebaigsiu, o jei per stebuklą baigčiau, turbūt nebegalėčiau į jį žiūrėti lotuliukas.gif Pagarba už kantrybę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 03, 01:38)
kur dizaina siuvinejom,pamenu ,ten man rodos ant lino siuvinejai  g.gif jai tai linas tada tinka paprastu paprasciausias medinis remelis.

Tas pats, tik ten ne linas, o evenweave. Remelis zinok ir bus pakankamai paprastas. Nu vnz, rezultatas jusu teismui po poros savaiciu. Ir cia, jei ka, kaina su 60 proc nuolaida biggrin.gif
Kitus tikrai siusiu i LT, kas nors pas mus vaziuodamas iremins ir atves.
Atsakyti