Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(Jurblond @ 2012 05 02, 09:13)
Pabaigtas mano HAED , neskalbtas, nelygintas. Siuvinėtas 3 metus  doh.gif 

fantastika! labai gražu! thumbup.gif
ar nepabodo tiek laiko siuvinėt? arba pats motyvas? nes man baisu imtis didelių darbų, atrodo po tiek metų nebebus toks mielas, kiap pirmą kartą pamačius rolleyes.gif
Atsakyti
Labai grazu. Tikrai daug darbo ir kantrybes ideta. Pagarba.
Atsakyti
Dėkui dėkui 4u.gif .
Tiesą pasakius - NUSIBODO ph34r.gif fonas - labai daug jo, spalvų daug, bet užtai perėjimai labai švelnūs, gražiai pereina. Dar mano užmanymas fonas 1 gija, vaizdas -2, tai reikėjo labai atskirti kur tie kraštai jau doh.gif . Bet visumoje - gražus gavosi, man patinka biggrin.gif . Fonas toks blankesnis, lengvas gavosi, lieka išsprausti merginą, išlyginti suknelę ir parinkti gerą rėmą. hihihi.gif
Atsakyti
o jau kantrybes tai tikriausiai visas vandenynas pas Jus, kad toki didziuli darba iveiket 4u.gif Labai grazus paveikslas, jau tos spalvos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Labai grazu wub.gif Butinai parodyk ireminta.
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 05 02, 10:13)

o tu dievuliau bigsmile.gif wub.gif Kažkada bežiūrinėdama rusaičių psl pamačiau šitą darbelį ir pagalvojau, kaip jums sekasi, nes kažkada rodėtės prosecą wub.gif

Na pasakiška!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Super grožis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Manau buvo verta vargt 3 metus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

isiterpsiu ir as ax.gif nes negaliu nepagirti - labai labai zavingas thumbup.gif saunuole, uz kantrybe 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, kaip malonu - tiek teigiamų Jūsų atsiliepimų assa.gif
Atsakyti
Jurblond šaunuole, tikras šedevras 4u.gif maciau ir osinkoj haed'uose pasirodei mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, ir ten pasirodžiau hihihi.gif , gal kam padėsiu apsispręsti - siuvinėti ar ne biggrin.gif . Juk kai pamatai pabaigtą - ištyrinėji ar tenkina galutinis rezultatas ar nelabai. Tuo tikslu vedama ir rodausi 4u.gif
Atsakyti
Kazuko aoki ''wild pansy''

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 gegužės 2012 - 11:52